• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltim olsun istiyorum

Gelecekteki eltinizin sizin gibi her işe koşacağını, saçını süpürge edeceğini nereden çıkardınız ki?
Mesela benim eltim olsaydınız iş yaparken hem eliniz hem de "bu gelin de hiçbir işe elini sürmüyor, tam bir piremses" diye dedikodumu yaparken çeneniz yorulurdu sdfgh
Bu şekilde sinirleriniz daha az yıpranıyordur en azından.

Benim yakın kız arkadaşım kocasının erkek kardesıyle aramı yapmak ıcın cok ugrasmıstı.Tabıkı ıstemedım. Sebebini 5sene sonra ögrendım. Meğerse ikimiz olursak birbirımıze destek olurmusuz, dıger eltılere ezdırmezmısız🤣
Bunun diger bir çeşidi de iki kiz kardesin iki erkek kardesle evlenmesi olayi😁

Benim yakın kız arkadaşım kocasının erkek kardesıyle aramı yapmak ıcın cok ugrasmıstı.Tabıkı ıstemedım. Sebebini 5sene sonra ögrendım. Meğerse ikimiz olursak birbirımıze destek olurmusuz, dıger eltılere ezdırmezmısız🤣
Eşimin ailesiyle iyi geçinmek birilerini rahatsız etse bile ben öyle umuyorum umduğum gibi olmazsa yola devam derim yani kaybedecek tek şey zaman ve islerim

E aynı konuları açıyorsun farklı cvplar gelmiyor tanındın artık. Şimdi yeni konular için elti şart 😌
Evette böyle darlanınca öneri istiyorum. Daha öncede eşim darlamıstı konu acmıstı. Bıdaha darlasın gercekten kavga cıkarcam eşimle. Bu ne sürekli annemle ılgılenmıyorsun dıye sitem ediyor. Valaha o benı darladıkca ben sızı darlıyorum.

Evette böyle darlanınca öneri istiyorum. Daha öncede eşim darlamıstı konu acmıstı. Bıdaha darlasın gercekten kavga cıkarcam eşimle. Bu ne sürekli annemle ılgılenmıyorsun dıye sitem ediyor. Valaha o benı darladıkca ben sızı darlıyorum.
Psikoloğumun faturasını gönderiyorum şekerim

KK linç yemiştim bende de yok olsa nasıl olurdu acaba diye sorgulayinca
:KK70:

Ne yorum yapalim ki bu konuya:KK53:
Bekar kızlar yorum yazsın:KK45:
Başlığı görünce ilk aklima gelen ki bu meşhur bir kk sozudur ben de burada öğrendim 🤣 :
"Kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez "🤣🤣🤣
Elti gelince kendini naza cekip kenara geçerse kucuk eltinin hizmetçisi olmak da var ihtimaller icinde
O yüzden bir sey isterken dikkatli olmak lazim
Not: bekarim 35e yaklaştım :) bosuna bekar değiliz hani😃

Kizlar 10yildir evin tek geliniyim iki tane kaynım var ama evlenmiyorlar daha doğrusu istediği kızları bulamadılar gorumcemde yok tek gelin olduğum için herşeyde yanlarında bulunuyorum hastalığında sağlığında mutlu mutsuz sonlarında biraz da diyorum diğer gelinler gelsin ben kenara cekileyim sadece yorumlarinizi bekliyorum siz ne dusunuyorsunuz
Napalim bacım sana burdan eltimi bulalım ☹️

Kizlar 10yildir evin tek geliniyim iki tane kaynım var ama evlenmiyorlar daha doğrusu istediği kızları bulamadılar gorumcemde yok tek gelin olduğum için herşeyde yanlarında bulunuyorum hastalığında sağlığında mutlu mutsuz sonlarında biraz da diyorum diğer gelinler gelsin ben kenara cekileyim sadece yorumlarinizi bekliyorum siz ne dusunuyorsunuz
Konu başlığı ülkemizde bir ilk olabilir 😂

Ben evlensem bastan derim kendi evime yetişemiyorum ailene hic hizmet edemem beklemesinler diye
Hatta sık aramam sormam, ben bir kisiyle evleniyorum sülaleyi nufusuma alamam kimse beklentiye girmesin derim açık acik
Ben kendi aileme de yeterince hizmet ettim :) artık bulasik bile yikamiyorum at makineye yikasin, ne diye kafa yorayim :) herkes kendi isini kendi yapsin bana ne modundayim o yuzden siz de cok hevesli olmayin yarin bir gun aaa x (eltiniz) beceriksiz yaa asalet anne daha iyi diyip yine size yikabilirler işleri

Kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez demişler 😂

Back