Eltim olsun istiyorum

Tek gelin olanlar ne yapsın ah ah
Bence iyi. Hatta şöyle düşününce çok iyi: Konu sahibinin eltisi olsam. Kaynana, kayınpeder bi söylenecek, elti ayrı söylenecek. Sebep eltim kadar fedakar değilim. Belki de yetenekli değilim yetişemiyorum. Belki de sınırımı koymuşum kim bilir. Allah gelecek eltilerin yardımcısı olsun.

Mesela benim gibi is bilmeyen(yemekler ayarsiz, her bulasikda illa iki uc sey kıran) kv bi bayram da camlarimi sil dediginde ilk camı pis biraktigim icin butun camlar tekrar kocasina sildirilen bir eltin de olabilir.. bu kiza hic iş ogretmemisler diyerek kv evlerine gittigimiz de isleri ogluna yaptirir di gecen yaz halilari kp le kocam yikamislar bayram temizligini de eltim yapmis yaparken de kocasina kocami aratmis erken gelin beraber yapin diye.. biz gidene kadar kendileri bitirmisler neyse ki.. bundan sonra artik cici anamiza yaptirir kp haliları filan.. bu mesaji kocam gormesin de

Son düzenleme:
Bende dört gözle elti bekliyorum. Bana yapılanı başkasına yapsınlar da sorunun bende olmadığını görsünler ağzına etsin o elti istiyorum
Sen de çok beklersin. '' Bi iyisine çatmadık.'' derler. Kendilerinde gram hata görmezler.

BAslıgı okuyunca insan ,hani bi arkadas dost olsun diye konu actı sanıyor ama
İsleri yıkmaya insan arıyor abla
O da iyimis

elti gelince konu icerigi.

eltim daha yeni olmasına rağmen sanki yillardir burdaymış gibi herkesi yönetiyor yıllarca ben gelin oldum kv bana yaptı eltimle susuyor

diyelim yeni eltide kk da üye onun konu içeriği..

yeni gelin oldum bir eltim var10 yıl olmuş sanki kaynana o herşeye karışıyor

Sonuç olarak elti pişmanlıktır

su dünyadaki bilinen en büyük gerçek şu ki elti eltinin en büyük düşmanıdir..
Erkeklerin kafa pırıl pırıl valla
Hiç bacanak bacanağın düşmanı filan olmuyor
Bu damat şu damattan iyi demiyor kimse
Ama elticilik apayrı bi kurum
Aynı tadı görümceden alamıyorsun mesela

Ya tabi canım öyle düşününce mantıklı tabi Allah geleceklere sabır versin kendi yaptığı şeyleri görev gibi görüp devredecek yeni sahibini arıyor. Ama kimse onun gibi verici olmaz bu devirde hayal kırıklığına uğrayacak burada da görürüz zaten eltim söyle yapmadı böyle yapmadı diye

görümceye şunu derler ya çay kaşığı diye ortalığı karıştırıyor diye
aynen kaynananin yavrusu esin kardeşi ama ne kardeş ne arkadaş ne dost ne düşman ne komşu bir acayip his bir acayip duygusu var görümcenin
oturdugun yerde aniden sıcak basmasıyla arada gelen serinlik gibi bir şey

Cunku damatlardan bisey bekleyen yok.
Eşimin ailesinin evine toplaniyoruz mesela gorumcelerin o koca gobekli kocalari oturduklari yerden kalkmazlar. Suu getirin cay getirin yok sofra kurulsun önlerine...

Ama ben hizmet etmedikce kotu oldum hep göze battim. :) Özellikle ben de gidip kendimi yayıyorum valla kendi yedigim içtigim disinda hicbiseye de elimi surmuyorum oyle durumlarda. Gorumceler ve eltim sinirden çatliyor.

Benim bir arkadaşım var.Eltisiyle denk gelince eltisi hıcbır seye el sürmüyor. Hep bızımkı yapıyor. Sonra hop elti gelıp hazıra konuyor dıyor. Kız en sonra kavga cıkardı. Acayıp deli oluyor eltıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…