- Konu Sahibi Asaletanne
-
Tek gelin olanlar ne yapsın ah ah
Sen de çok beklersin. '' Bi iyisine çatmadık.'' derler. Kendilerinde gram hata görmezler.Bende dört gözle elti bekliyorum. Bana yapılanı başkasına yapsınlar da sorunun bende olmadığını görsünler ağzına etsin o elti istiyorum
BAslıgı okuyunca insan ,hani bi arkadas dost olsun diye konu actı sanıyor ama
İsleri yıkmaya insan arıyor abla
O da iyimis
Sonuç olarak elti pişmanlıktırelti gelince konu icerigi.
eltim daha yeni olmasına rağmen sanki yillardir burdaymış gibi herkesi yönetiyor yıllarca ben gelin oldum kv bana yaptı eltimle susuyor
diyelim yeni eltide kk da üye onun konu içeriği..
yeni gelin oldum bir eltim var10 yıl olmuş sanki kaynana o herşeye karışıyor
O da doğru. Bu kadında ki kafa yapısını gördükten sonra onu da der haklısınSen de çok beklersin. '' Bi iyisine çatmadık.'' derler. Kendilerinde gram hata görmezler.
su dünyadaki bilinen en büyük gerçek şu ki elti eltinin en büyük düşmanıdir..Sonuç olarak elti pişmanlıktır
Erkeklerin kafa pırıl pırıl vallasu dünyadaki bilinen en büyük gerçek şu ki elti eltinin en büyük düşmanıdir..
Ya tabi canım öyle düşününce mantıklı tabi Allah geleceklere sabır versin kendi yaptığı şeyleri görev gibi görüp devredecek yeni sahibini arıyor. Ama kimse onun gibi verici olmaz bu devirde hayal kırıklığına uğrayacak burada da görürüz zaten eltim söyle yapmadı böyle yapmadı diyeBence iyi. Hatta şöyle düşününce çok iyi: Konu sahibinin eltisi olsam. Kaynana, kayınpeder bi söylenecek, elti ayrı söylenecek. Sebep eltim kadar fedakar değilim. Belki de yetenekli değilim yetişemiyorum. Belki de sınırımı koymuşum kim bilir. Allah gelecek eltilerin yardımcısı olsun.
Erkeklerin kafa pırıl pırıl valla
Hiç bacanak bacanağın düşmanı filan olmuyor
Bu damat şu damattan iyi demiyor kimse
Ama elticilik apayrı bi kurum
Aynı tadı görümceden alamıyorsun mesela
+1Onlardan elini ayağınızı çekmek için etliye ihtiyacınız yok .
Siz yanlis anlamissiniz. Uzak duran, araya mesafe koyan biri olursa yapamazlar.Ben onu mu söyledim biraz onunla uğraşırlar vakit geçirirler iyi yada kötü nasil anlaştıkları beni bağlamıyor
Erkeklerin kafa pırıl pırıl valla
Hiç bacanak bacanağın düşmanı filan olmuyor
Bu damat şu damattan iyi demiyor kimse
Ama elticilik apayrı bi kurum
Aynı tadı görümceden alamıyorsun mesela
Benim bir arkadaşım var.Eltisiyle denk gelince eltisi hıcbır seye el sürmüyor. Hep bızımkı yapıyor. Sonra hop elti gelıp hazıra konuyor dıyor. Kız en sonra kavga cıkardı. Acayıp deli oluyor eltıyeCunku damatlardan bisey bekleyen yok.
Eşimin ailesinin evine toplaniyoruz mesela gorumcelerin o koca gobekli kocalari oturduklari yerden kalkmazlar. Suu getirin cay getirin yok sofra kurulsun önlerine...
Ama ben hizmet etmedikce kotu oldum hep göze battim. :) Özellikle ben de gidip kendimi yayıyorum valla kendi yedigim içtigim disinda hicbiseye de elimi surmuyorum oyle durumlarda. Gorumceler ve eltim sinirden çatliyor.
Efendim kuzum beni cagirmissinNe yorum yapalim ki bu konuya
Bekar kızlar yorum yazsın
Profil fotografin ne zaman gorsem beni ürkütüyorEfendim kuzum beni cagirmissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?