Eltim olsun istiyorum

bi olan pısman birde olmayan

Aynen bence de eltiniz olmadığı için yorumlara netlik veremiyorsunuz... Bu seferde olsa eltim şunu yaptı eltim bunu yaptı diye konu açarsınız. Şuanki halinizin kıymetini bilin bence. 2 tane var bende evlerden ırak... Eltisi olanlar size anlatmaya çalışıyor ama anlamıyorsunuz. Hala merhamet iyi niyet vakit... Madem çok merhametli iyi niyetlisiniz vaktim yetmiyo diye de dert yanmayın bi zahmet...konu açıyorsanız gelecek yorumları düşünerek açın lütfen...

Ben bana gelen eleştirilere yorum yaptım ben elti yorumlarına hicbirsey yazmadım yorumlara açık olmasam buaraya niye yazayım ki evet tek gelin olarak vaktim yetmiyor sizi rahatsız eden ne oldu anlamadım iyi niyetli oluşum mu

Eltiniz olsa bu sefer ortalik karistiracaklar, kiyas yaptirtacaklar kayin aileye, arkanizdan konusacaklar vs vs. Sanmiyorum kiz kardes gibi olan iki elti olsun. Çok çok düşük ihtimalle, iki saf kalpli kiz iki erkek kardeşi severlerse, kayin aile de mazlum sakin kaliteli insanlar olursa anlasirlar. Yoksa mümkün degil. Yani eltiniz olunca bu vaktinizin yetmedigi gunleri arayacaksınız.

Ben de 11 yıldır evliyim, kaynımı bir türlü everemedik de ben tüm gün işteyim, işimde koşturuyorum. Eş ailesi de kendi yağında kavruluyor.
Eğer çalışmıyorsanız aileyle ilgilenmeniz, ihtiyaca koşmanız normal bence. Ne güzel size meşgale olur hem de sevap

Eltin olsa da zannetmiyorum rahat olacağını, hatta başka problemler de çıkar

Benim yakın kız arkadaşım kocasının erkek kardesıyle aramı yapmak ıcın cok ugrasmıstı.Tabıkı ıstemedım. Sebebini 5sene sonra ögrendım. Meğerse ikimiz olursak birbirımıze destek olurmusuz, dıger eltılere ezdırmezmısız

Beni rahatsız eden hiç bişey yok ortada. Beni ilgilendirmez ama herkese bişey diyosunuz. Size eleştiri gelmiyo ki. Eltinin iyi bişey olmadığını anlatmaya çalışıyo arkadaşlar anlamıyosunuz. İyi niyetli insanlardan hiçbir zaman rahatsız olmamışımdır tabi karşımdaki gerçekten iyi niyetliyse...

Sana göre bu düşünce saran elti
Mesafeli olusuna bile sarar

Büyüklerin lafı vardır
Eltilerin bohçası bile çekişirmiş diye
Evet, mesela benim elti ben mesafeli olduğum için kayınvalideme şikayete gidip "O beni beğenmiyor" diye ağlamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…