- 30 Kasım 2010
- 9.574
- 19.203
- 448
- Konu Sahibi Asaletanne
-
bi olan pısman birde olmayanKizlar 10yildir evin tek geliniyim iki tane kaynım var ama evlenmiyorlar daha doğrusu istediği kızları bulamadılar gorumcemde yok tek gelin olduğum için herşeyde yanlarında bulunuyorum hastalığında sağlığında mutlu mutsuz sonlarında biraz da diyorum diğer gelinler gelsin ben kenara cekileyim sadece yorumlarinizi bekliyorum siz ne dusunuyorsunuz
olduktan sonra anlar arkadasYa elti sana sararsa
Bakacaz evet olmadığı için yorumlara netlik veremiyorumolduktan sonra anlar arkadas
olduktan sonra anlar arkadas
Dunyada cenneti yaşıyorsun2 tane ellerinden öper.Ama uslular, herkes karşılıklı sınırlarını net çizmiş durumda.
Allah iyilerle karsılaastırsın..Bakacaz evet olmadığı için yorumlara netlik veremiyorum
Ben bana gelen eleştirilere yorum yaptım ben elti yorumlarına hicbirsey yazmadım yorumlara açık olmasam buaraya niye yazayım ki evet tek gelin olarak vaktim yetmiyor sizi rahatsız eden ne oldu anlamadım iyi niyetli oluşum muAynen bence de eltiniz olmadığı için yorumlara netlik veremiyorsunuz... Bu seferde olsa eltim şunu yaptı eltim bunu yaptı diye konu açarsınız. Şuanki halinizin kıymetini bilin bence. 2 tane var bende evlerden ırak... Eltisi olanlar size anlatmaya çalışıyor ama anlamıyorsunuz. Hala merhamet iyi niyet vakit... Madem çok merhametli iyi niyetlisiniz vaktim yetmiyo diye de dert yanmayın bi zahmet...konu açıyorsanız gelecek yorumları düşünerek açın lütfen...
Size kolaylıklar dilerimBenim eltim yok. Olsaydi +1 görümcelerim gibi olurdu net.
Huy karakter mimik pislik hepsi ayni olurdu
Eltiniz olsa bu sefer ortalik karistiracaklar, kiyas yaptirtacaklar kayin aileye, arkanizdan konusacaklar vs vs. Sanmiyorum kiz kardes gibi olan iki elti olsun. Çok çok düşük ihtimalle, iki saf kalpli kiz iki erkek kardeşi severlerse, kayin aile de mazlum sakin kaliteli insanlar olursa anlasirlar. Yoksa mümkün degil. Yani eltiniz olunca bu vaktinizin yetmedigi gunleri arayacaksınız.Ben bana gelen eleştirilere yorum yaptım ben elti yorumlarına hicbirsey yazmadım yorumlara açık olmasam buaraya niye yazayım ki evet tek gelin olarak vaktim yetmiyor sizi rahatsız eden ne oldu anlamadım iyi niyetli oluşum mu
Ben de 11 yıldır evliyim, kaynımı bir türlü everemedikKizlar 10yildir evin tek geliniyim iki tane kaynım var ama evlenmiyorlar daha doğrusu istediği kızları bulamadılar gorumcemde yok tek gelin olduğum için herşeyde yanlarında bulunuyorum hastalığında sağlığında mutlu mutsuz sonlarında biraz da diyorum diğer gelinler gelsin ben kenara cekileyim sadece yorumlarinizi bekliyorum siz ne dusunuyorsunuz
Benim yakın kız arkadaşım kocasının erkek kardesıyle aramı yapmak ıcın cok ugrasmıstı.Tabıkı ıstemedım. Sebebini 5sene sonra ögrendım. Meğerse ikimiz olursak birbirımıze destek olurmusuz, dıger eltılere ezdırmezmısızEltiniz olsa bu sefer ortalik karistiracaklar, kiyas yaptirtacaklar kayin aileye, arkanizdan konusacaklar vs vs. Sanmiyorum kiz kardes gibi olan iki elti olsun. Çok çok düşük ihtimalle, iki saf kalpli kiz iki erkek kardeşi severlerse, kayin aile de mazlum sakin kaliteli insanlar olursa anlasirlar. Yoksa mümkün degil. Yani eltiniz olunca bu vaktinizin yetmedigi gunleri arayacaksınız.
Şuan olsa diye umuyorumEltin olsa da zannetmiyorum rahat olacağını, hatta başka problemler de çıkar
Beni rahatsız eden hiç bişey yok ortada. Beni ilgilendirmez ama herkese bişey diyosunuz. Size eleştiri gelmiyo ki. Eltinin iyi bişey olmadığını anlatmaya çalışıyo arkadaşlar anlamıyosunuz. İyi niyetli insanlardan hiçbir zaman rahatsız olmamışımdır tabi karşımdaki gerçekten iyi niyetliyse...Ben bana gelen eleştirilere yorum yaptım ben elti yorumlarına hicbirsey yazmadım yorumlara açık olmasam buaraya niye yazayım ki evet tek gelin olarak vaktim yetmiyor sizi rahatsız eden ne oldu anlamadım iyi niyetli oluşum mu
Evet, mesela benim elti ben mesafeli olduğum için kayınvalideme şikayete gidip "O beni beğenmiyor" diye ağlamıştı.Sana göre bu düşünce saran elti
Mesafeli olusuna bile sarar
Büyüklerin lafı vardır
Eltilerin bohçası bile çekişirmiş diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?