- 25 Şubat 2018
- 13.066
- 75.474
- 548
- Konu Sahibi Asaletanne
-
Siz yapıyorsunuz ama başkası yapmak istemeyebilir diyorum sadece.Gönüller karşılık li yapılıyor cnm niye kötüye çekiyorsun olayi
O zaman al basina belayiBen fena insanlarla da uğraşırım öyle bir tipim
Varr valla
Konu sahibi kendini çok vefalı gördüğü için öyle dedimNankör falan hiç hoş değil ama ahajajsj
Tabiki değilim o benim vicdanimla alakalı ben iyiliğe iyilikle cevap veren biriyim valla eltide yapmazsa onun düşüncesiE sizde her ışlerini yapmayın koşturmayın her şeye. Ben yaptım yeni gelen elti de yapmak zorunda gibi bir dusunveniz var. Yapmak zorunda değilsiniz siz yapmayı tercih etmissiniz. Eltiniz olsa o da yapmak zorunda değil.
Aaa eltim de böyle hep iyi niyetinden kaybediyor. Merhametli hep.Kişisel sınırlar değil de merhametli olduğumdan onlarda beni seviyorlar torunlarını bir. Dediğini iki etmezler böyle insanlara kötü mü davranayim ben yetişemiyorum sen olayı nereye bağlarsan baglayabilirsin
Kocamı seviyorum ailesi bana da kızları gibi görüyorlar ama ben yetişemiyorum vefaliyim evet herşey karşılıklı bizdeKonu sahibi kendini çok vefalı gördüğü için öyle dedim
Yoksa bence hala kimse yapmak zorunda değil
Yapıyor olmak tamamen tercih meselesi
Al benden de o kadar , şu kaynım evlense de kurtulsak , bi yerde teksen gözler de beklentiler de hep sende oluyor , artık eltim uğraşsın yeter valla biktim gelinlikten , ekşin istiyorum ya ekşin.
Zaten olmayan birileri hakkında konuşuyoruz olumlu olumsuz yorumlara açığım öyle olmasa konu acmaya gerek duymadım değil miBenim kayınbabam da aynı ama bana öyle kafasına göre gelemez. Konu sahibinin hayal dünyası çok geniş.Yabanelma
Kaybedelimde iyi niyetten kaybedelim cnmAaa eltim de böyle hep iyi niyetinden kaybediyor. Merhametli hep.
Ben evlenince toplam 5 tane eltim olucak ben son gelinden 1 önceki gelin olcam..Kizlar 10yildir evin tek geliniyim iki tane kaynım var ama evlenmiyorlar daha doğrusu istediği kızları bulamadılar gorumcemde yok tek gelin olduğum için herşeyde yanlarında bulunuyorum hastalığında sağlığında mutlu mutsuz sonlarında biraz da diyorum diğer gelinler gelsin ben kenara cekileyim sadece yorumlarinizi bekliyorum siz ne dusunuyorsunuz
Komik bir cümle mi kurdunBenimkini vereyim? ahshsj
Saptirmayalim konuyu kayinbabam ve kaynanam içi kullandım o cümleyiKayinlarinizla hastalığında sağlığında mutlu ve mutsuz olduklarında neden siz ilgileniyorsunuz ben bunu anlamadim
Aynen sayemde farkli bir konu oldu burda'Eltim olur musun?' yeni yayın döneminde kadınlar kulübünde
2 tane ellerinden öper.Görümce var mi Merve
Kaybedelimde iyi niyetten kaybedelim cnm
Merve'nin gorumcelerine ihtiyacımız yok cnm biz uslu sevmiyoruz2 tane ellerinden öper.Ama uslular, herkes karşılıklı sınırlarını net çizmiş durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?