Eltim olsun istiyorum

Gönüller karşılık li yapılıyor cnm niye kötüye çekiyorsun olayi
Siz yapıyorsunuz ama başkası yapmak istemeyebilir diyorum sadece.

Bunun iyilikle kötülükle alakası yok.

Kimi yakın ilişkiler kurar eşinin ailesiyle, kimi mesafeli olur. Siz gider evinde temizlik yaparsınız örneğin diğeri durumları iyi birini ayarlayıp evlerini temizletelim der. Kalkıp bu insana neden evi temizliyorsun diye hesap soramaz kimse bilmem anlatabildim mi?

Eltiniz veya elitleriniz olduğunda nasıl geri çekiceksiniz kendinizi belki ilgilenmeyecekler ve siz çok daha stres olacaksınız. Başka bir çözüm düşünün bence.

Hergun sukrediyorum iyiki eltim yok diye.Kayinvalde iki gorumce ya birde eltim olsaydi diyip buna da şükür diyorum

E sizde her ışlerini yapmayın koşturmayın her şeye. Ben yaptım yeni gelen elti de yapmak zorunda gibi bir dusunveniz var. Yapmak zorunda değilsiniz siz yapmayı tercih etmissiniz. Eltiniz olsa o da yapmak zorunda değil.
Tabiki değilim o benim vicdanimla alakalı ben iyiliğe iyilikle cevap veren biriyim valla eltide yapmazsa onun düşüncesi

Aaa eltim de böyle hep iyi niyetinden kaybediyor. Merhametli hep.

Konu sahibi kendini çok vefalı gördüğü için öyle dedim
Yoksa bence hala kimse yapmak zorunda değil
Yapıyor olmak tamamen tercih meselesi
Kocamı seviyorum ailesi bana da kızları gibi görüyorlar ama ben yetişemiyorum vefaliyim evet herşey karşılıklı bizde

Al benden de o kadar , şu kaynım evlense de kurtulsak , bi yerde teksen gözler de beklentiler de hep sende oluyor , artık eltim uğraşsın yeter valla biktim gelinlikten , ekşin istiyorum ya ekşin.

Benim kayınbabam da aynı ama bana öyle kafasına göre gelemez. Konu sahibinin hayal dünyası çok geniş. Yabanelma
Zaten olmayan birileri hakkında konuşuyoruz olumlu olumsuz yorumlara açığım öyle olmasa konu acmaya gerek duymadım değil mi

Ben evlenince toplam 5 tane eltim olucak ben son gelinden 1 önceki gelin olcam..
Loding is Eltilerin savaşı..

'Eltim olur musun?' yeni yayın döneminde kadınlar kulübünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…