- Konu Sahibi Asaletanne
-
KV derdin bitti tabi yeni atraksiyon lazım sen de haklısın kardeşBende elti istiyordum vazgectım..yorumlardan anladıgımkadarıyla elti ıyı bırsey degıl
KV derdin bitti tabi yeni atraksiyon lazım sen de haklısın kardeş
E aynı konuları açıyorsun farklı cvplar gelmiyor tanındın artık. Şimdi yeni konular için elti şart
Bunun diger bir çeşidi de iki kiz kardesin iki erkek kardesle evlenmesi olayiBenim yakın kız arkadaşım kocasının erkek kardesıyle aramı yapmak ıcın cok ugrasmıstı.Tabıkı ıstemedım. Sebebini 5sene sonra ögrendım. Meğerse ikimiz olursak birbirımıze destek olurmusuz, dıger eltılere ezdırmezmısız
Eşimin ailesiyle iyi geçinmek birilerini rahatsız etse bile ben öyle umuyorum umduğum gibi olmazsa yola devam derim yani kaybedecek tek şey zaman ve islerimBenim yakın kız arkadaşım kocasının erkek kardesıyle aramı yapmak ıcın cok ugrasmıstı.Tabıkı ıstemedım. Sebebini 5sene sonra ögrendım. Meğerse ikimiz olursak birbirımıze destek olurmusuz, dıger eltılere ezdırmezmısız
Evette böyle darlanınca öneri istiyorum. Daha öncede eşim darlamıstı konu acmıstı. Bıdaha darlasın gercekten kavga cıkarcam eşimle. Bu ne sürekli annemle ılgılenmıyorsun dıye sitem ediyor. Valaha o benı darladıkca ben sızı darlıyorum.E aynı konuları açıyorsun farklı cvplar gelmiyor tanındın artık. Şimdi yeni konular için elti şart
Psikoloğumun faturasını gönderiyorum şekerimEvette böyle darlanınca öneri istiyorum. Daha öncede eşim darlamıstı konu acmıstı. Bıdaha darlasın gercekten kavga cıkarcam eşimle. Bu ne sürekli annemle ılgılenmıyorsun dıye sitem ediyor. Valaha o benı darladıkca ben sızı darlıyorum.
Simdiden baslamis eltilik bunun sonu iyi değil elti iyi bisey degildirBelki diyorum o yeni gelin ya biraz çekilirler ona giderler
Canım bi ay benden alsın bi ay sendenSaçmalamayın allah aşkına allah benden alsın size versin yüce rabbim ne saçma dertler veriyor size yahu
Başlığı görünce ilk aklima gelen ki bu meşhur bir kk sozudur ben de burada öğrendimNe yorum yapalim ki bu konuya
Bekar kızlar yorum yazsın
Napalim bacım sana burdan eltimi bulalımKizlar 10yildir evin tek geliniyim iki tane kaynım var ama evlenmiyorlar daha doğrusu istediği kızları bulamadılar gorumcemde yok tek gelin olduğum için herşeyde yanlarında bulunuyorum hastalığında sağlığında mutlu mutsuz sonlarında biraz da diyorum diğer gelinler gelsin ben kenara cekileyim sadece yorumlarinizi bekliyorum siz ne dusunuyorsunuz
Konu başlığı ülkemizde bir ilk olabilirKizlar 10yildir evin tek geliniyim iki tane kaynım var ama evlenmiyorlar daha doğrusu istediği kızları bulamadılar gorumcemde yok tek gelin olduğum için herşeyde yanlarında bulunuyorum hastalığında sağlığında mutlu mutsuz sonlarında biraz da diyorum diğer gelinler gelsin ben kenara cekileyim sadece yorumlarinizi bekliyorum siz ne dusunuyorsunuz
Kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez demişlerKizlar 10yildir evin tek geliniyim iki tane kaynım var ama evlenmiyorlar daha doğrusu istediği kızları bulamadılar gorumcemde yok tek gelin olduğum için herşeyde yanlarında bulunuyorum hastalığında sağlığında mutlu mutsuz sonlarında biraz da diyorum diğer gelinler gelsin ben kenara cekileyim sadece yorumlarinizi bekliyorum siz ne dusunuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?