Eltim olsun istiyorum

İki tane eltim var ikisini de çok severim,iyi ki var diyebileceğim insanlardır.
Ben sizi anladım,eşinin ailesinin absürtlüklerine karşı birlik olabildiğin aynı pozisyonda olduğun insanlardır eltiler. Ama şanslıysan!
Bazen sorunun kendisi elti olur.
Bilemezsin.
O yüzden siz mesafe koyun kendiniz.
Bir gün elti de gelir belki güzel bir ilişkiniz olur birlikte mesafe koyarsınız diğerlerine.
Belki de onunla kötü olursunuz, ya da olurlar.

Kısaca siz kendiniz halledin kendi sorununuzu.

Ya kvnin kpin kendi çocukları varken neden her işlerine siz kosturuyorsunuz bana fenalık geldi burada. Bir de ben kendi akrabalarıma katlanamazken siz bir de daha akraba istiyorsunuz

Ahahhaha çok alemsiniz başlığa koptum

Ne diyelim Allah hayırlı kısmetler versin nurtopu gibi elticikleriniz olsun inşallah

Fakat mesafe için illa eltiye gerek yok mesela ben de tek gelinim, kaynım da yok zaten görümcem var her zıkkımlarına gitmiyorum üstelik de yanyana olmamıza rağmen.

Benim görümce de yok kaynanm oğullari da yardım etmez tamamen benim merhametim hakkımızda hayırlısı

Benim görümce de yok kaynanm oğullari da yardım etmez tamamen benim merhametim hakkımızda hayırlısı
O zaman siz Allah rızası için yapmaya gayret edin elinizden geldiği kadar. Yetişemediğiniz yerde de söyleyin. Aranız iyiyse kayınaileniz de sizi hoş tutuyor güzel davranıyorsa yapıverin nolucak ki.

Ben severim yardım etmeyi, özellikle zor zamanlarda.

Mesela benim görümce gelir haftalarca kalır ne yemek yapar ne temizlik şöyle üstten süpürmesini saymazsak.. eşimle biz fırsat bulursak bi el atarız. Bende 2 çocuk var biri çok küçük daha, diper oğlum da uzaktan eğitim alıyor. Çok yoğun da bir tempom var, haliyle eskisi kadar sık olmasa da arada bir yapıyorum bi şeyler.

Geçenlerde kadının canı kek çekmiş, görümce tel.i elinden bırakıp kalkamamış. Kv 3 4 gündür kek istiyorum bitter burda olsaydı daha ağzımdan çıkmasıyla yapardı sizde hiç iş yok demiş

Sınırınızı yine koyun ama yardımınızı da esirgemeyin.

Elticilik nasıl birşey bilmiyorum ama buralardan okuduğum kadarıyla %80 pek de iyi birşey değil gibi

Sizinde konu başlığınızı okudum bi bakayım harbiden elti mi istiyor yoksa biri ona elti istiyorum mu demiş falan oldum ama ciddi ciddi elti istiyormuşsunuz

Şaka bi tarafa gelecek olan eltican bakalım da size "sen çok yoruldun elticim bundan sonrası bende" mi diyecek Bi de böyle düşün

İyi insan olsun diye umuyorum Bacısı ben yetişemiyorum ne yapayım
Yazdıklarınızı ben yazdım sandım biran :) bende 3 yıllık gelinim evin büyük oglunun karısiyim. 2 erkek kaynım var. İyi ki görümcem yok . Eltim de umarım kötü biri olur . Kötü biri olsun ki benim kıymetim anlaşılsın . Gerçi aileyle çok sıkı fiki olma durumum da yok çok kötü de değil aram. Bazen kayinvalidemle dişleşiriz okadar ... Eltim olsun istiyor muyum çok değil nötr durumdayim ama eltim olursa asla samimi olmam . Eltimin dostluğu g***mün ısligi demişler afedersin

Temizliğe ihtiyaçları varsa kendiler birini tutsun . Gelin onu düşünmek zorunda değil bence

Temizliğe ihtiyaçları varsa kendiler birini tutsun . Gelin onu düşünmek zorunda değil bence
Gelin düşünsün mü demişim?
Konu sahibi kendi yapmak istiyormuş ve aynı zamanda yetişemiyormuş
Ne okuyup ne anladınız bilemiyorum ama en son cümlede de yaşlılar sonuçta ihtiyaçları vardır düzenli birini tutsunlar demek istedim.

Konu sahibinin diğer mesajlarını da okuyun daha geniş açılı yorum yapabilirsiniz böylece

Benim bir kaynım bir eltim var, iyi kadın eltim, ikide oğlu var, ama ben iyi olduğum için iyi, bir laf etsem dilime biber sürer , bana gelin kendisi ev sahibi muamelesi yapiyo, ama aramız iyi çok şükür bence çok isteme, hayırlısını işte çünkü pabucunu ters giydirir valla

Evet ne söylediğiniz anlaşılmamış şimdi daha açıklayıcı oldu

Evet ne söylediğiniz anlaşılmamış şimdi daha açıklayıcı oldu
Ok
Gel birbirimizi kandırmayalım
Niye alıntıladın niye beğenmedime bastın ikimiz de gayet iyi biliyoruz
Keşke hiç birbirimize bi şey açıklamakla yorulmasaydık da direkt o mesajı beğenmeseydin
Akşam akşam boşa yazdık

Gelen gelinin yardımcı olacağı ne belli ki. Mesela ben evlenmeden önce eltilerim ayda bir kv temizliğe gidiyordu. Ben yapamam dedim. Temizlikçi tutmaya başladık. Para mı yok niye gidip temizleyeyim? Durum olmasaydı yaşlılar giderdim onu da not düşeyim.

Anlamadım ? Yorumlari okurken gözüm yazdığınız şeye takıldı. Ve yorum yapmak istedim tamamen içimden geldigi şekilde ve kendi düşüncemi . Gelin bakmak hizmetçi olmak zorunda değil evlendiği kişinin ailesine. Sizin yazdığınız şeyin altına genel bir yorum yaptım sadece . Okey

Bu sitede bu başlığı gördüm ya
Dertsiz başına dert mi arıyorsun herkes eltisinden nefret ediyor. Ne güzel görümcen de yokmuş bir insan daha ne ister

Zorla kımseyı evlendırenezsınız.Allah başka dert vermesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…