- 12 Kasım 2018
- 375
- 368
- 103
- Konu Sahibi Asaletanne
-
Valla kusura bakma ama sanada bı elti oldu diyelim ne malum kv kp bakacagi ?Bir düşünce paylaştım ben sizden elti bulun mu dedim yorum yapayım da nasıl olursa olsun
Benim görümce de yok kaynanm oğullari da yardım etmez tamamen benim merhametim hakkımızda hayırlısıAhahhaha çok alemsiniz başlığa koptum
Ne diyelim Allah hayırlı kısmetler versin nurtopu gibi elticikleriniz olsun inşallah
Fakat mesafe için illa eltiye gerek yok mesela ben de tek gelinim, kaynım da yok zaten görümcemvar her zıkkımlarına gitmiyorum üstelik de yanyana olmamıza rağmen.
O zaman siz Allah rızası için yapmaya gayret edin elinizden geldiği kadar. Yetişemediğiniz yerde de söyleyin. Aranız iyiyse kayınaileniz de sizi hoş tutuyor güzel davranıyorsa yapıverin nolucak ki.Benim görümce de yok kaynanm oğullari da yardım etmez tamamen benim merhametim hakkımızda hayırlısı
Yazdıklarınızı ben yazdım sandım biran :) bende 3 yıllık gelinim evin büyük oglunun karısiyim. 2 erkek kaynım var. İyi ki görümcem yok . Eltim de umarım kötü biri olur . Kötü biri olsun ki benim kıymetim anlaşılsın . Gerçi aileyle çok sıkı fiki olma durumum da yok çok kötü de değil aram. Bazen kayinvalidemle dişleşiriz okadar ... Eltim olsun istiyor muyum çok değil nötr durumdayim ama eltim olursa asla samimi olmam . Eltimin dostluğu g***mün ısligi demişler afedersinİyi insan olsun diye umuyorum Bacısı ben yetişemiyorum ne yapayım
Temizliğe ihtiyaçları varsa kendiler birini tutsun . Gelin onu düşünmek zorunda değil benceSesli güldüm düşüncelerinize kusura bakmayın
Eltiniz olsun ve tüm işleri üstünüzden alsın demek
Yetişemediğiniz yerde yardımcı birini tutun
Yaşlılarmış sonuçta
Mutlaka bakıma, temizliğe ihtiyaçları oluyordur
Gelin düşünsün mü demişim?Temizliğe ihtiyaçları varsa kendiler birini tutsun . Gelin onu düşünmek zorunda değil bence
Evet ne söylediğiniz anlaşılmamış şimdi daha açıklayıcı olduGelin düşünsün mü demişim?
Konu sahibi kendi yapmak istiyormuş ve aynı zamanda yetişemiyormuş
Ne okuyup ne anladınız bilemiyorum ama en son cümlede de yaşlılar sonuçta ihtiyaçları vardır düzenli birini tutsunlar demek istedim.
Konu sahibinin diğer mesajlarını da okuyun daha geniş açılı yorum yapabilirsiniz böylece
OkEvet ne söylediğiniz anlaşılmamış şimdi daha açıklayıcı oldu
Anlamadım ? Yorumlari okurken gözüm yazdığınız şeye takıldı. Ve yorum yapmak istedim tamamen içimden geldigi şekilde ve kendi düşüncemi . Gelin bakmak hizmetçi olmak zorunda değil evlendiği kişinin ailesine. Sizin yazdığınız şeyin altına genel bir yorum yaptım sadece . OkeyOk
Gel birbirimizi kandırmayalım
Niye alıntıladın niye beğenmedime bastın ikimiz de gayet iyi biliyoruz
Keşke hiç birbirimize bi şey açıklamakla yorulmasaydık da direkt o mesajı beğenmeseydin
Akşam akşam boşa yazdık
Zorla kımseyı evlendırenezsınız.Allah başka dert vermesınKizlar 10yildir evin tek geliniyim iki tane kaynım var ama evlenmiyorlar daha doğrusu istediği kızları bulamadılar gorumcemde yok tek gelin olduğum için herşeyde yanlarında bulunuyorum hastalığında sağlığında mutlu mutsuz sonlarında biraz da diyorum diğer gelinler gelsin ben kenara cekileyim sadece yorumlarinizi bekliyorum siz ne dusunuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?