- 12 Haziran 2019
- 18.300
- 110.882
- 598
- 36
- Konu Sahibi Asaletanne
O zaman olmadığı iyi olmuşO bahsettigin adam biseyler yasamayacaksak ben yokum dedi cekti gitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman olmadığı iyi olmuşO bahsettigin adam biseyler yasamayacaksak ben yokum dedi cekti gitti
Sana ozelden en son konusmalarimizi atayim mi bi yorum yaparsın kafam karisikO zaman olmadığı iyi olmuş
Olur sen bilirsinSana ozelden en son konusmalarimizi atayim mi bi yorum yaparsın kafam karisik
Mesaj atsana ozelden gondereyim bendeOlur sen bilirsin
Jeton erken düşüyor adamlardaEn son birini süründürüyordun olmadı mı yine
Kizlar 10yildir evin tek geliniyim iki tane kaynım var ama evlenmiyorlar daha doğrusu istediği kızları bulamadılar gorumcemde yok tek gelin olduğum için herşeyde yanlarında bulunuyorum hastalığında sağlığında mutlu mutsuz sonlarında biraz da diyorum diğer gelinler gelsin ben kenara cekileyim sadece yorumlarinizi bekliyorum siz ne dusunuyorsunuz
Kıymet bilene denk gelen var mı koskoca kk ahalisinde.hiç sanmıyorum.en iyi görünen kayınailesi bile yaptıgın hiçbir fedakarlığa karşı diğer eltiye karşı seni savunmaz.Kizlar ben açıkçası kk üyelerinden korktum biraz beni eleştiri yağmuruna tuttular ben 10sene kaynanaya gecindim elti konusunda da benim kafam rahat bana bulasmadikca ha bulasirsa da üstesinden gelecek tipim ben iyi niyetiyle yazdım tek gelin modundan çıkayım diye karşı kabul edip etmeme si onların sorunu olacak belki kıymetimi daha da anlar yasaayip gorecez
Birde ustune el ustunde tutulurlar o yuzden fazla fedakarliga gerek yok sadece yapisi bu demezler ustune ona daha kiymet verirler birde geriye donup ozamana kadar yapan artik bende yapmiyorum dedigindede okadar yapilan bir kalemde silinir senden kotusu olmazKıymet bilene denk gelen var mı koskoca kk ahalisinde.hiç sanmıyorum.en iyi görünen kayınailesi bile yaptıgın hiçbir fedakarlığa karşı diğer eltiye karşı seni savunmaz.
Gelen kişi yapmıyosa o da onun yapısı der sadece..
Burda herkes yaşadıgı tecrübeye göre konuşuyor.
Tamam tamam senin olsun sonraki eltiyi de ben alırım kız umutsusAvcunu yalarsin cicim biz elti olucaz onla
aynen eskıdendı o..ilk okulda evde annem cam sıldırmeye baslamıstı..ev supurturdu..sımdı genc kızların cogu evde mısafır gıbı..ıstısnalar vardır mutlakaYeni nesil bizim gibi değil gözü açık ve kendini ezdirmiyor, kayinvalidenin misafirine temizliğine kosmuyor akıllılar :) bence boşuna elti hayali kurmayın siz kendinizi geri çekin ben şahsen çektim mis gibi hayat :) eli kolu olan temizliğini kendi yapsın gezmeye gelince heryere yetisiyorlar maşallah. Gücü olmayanda yardımcı tutsun. O kadar kosturunca madalya takmıyor kimse.
Hah şöyleTamam tamam senin olsun sonraki eltiyi de ben alırım kız umutsus