• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltim olsun istiyorum

Kizlar ben açıkçası kk üyelerinden korktum biraz beni eleştiri yağmuruna tuttular ben 10sene kaynanaya gecindim elti konusunda da benim kafam rahat bana bulasmadikca ha bulasirsa da üstesinden gelecek tipim ben iyi niyetiyle yazdım tek gelin modundan çıkayım diye karşı kabul edip etmeme si onların sorunu olacak belki kıymetimi daha da anlar yasaayip gorecez

Yeni nesil bizim gibi değil gözü açık ve kendini ezdirmiyor, kayinvalidenin misafirine temizliğine kosmuyor akıllılar :) bence boşuna elti hayali kurmayın siz kendinizi geri çekin ben şahsen çektim mis gibi hayat :) eli kolu olan temizliğini kendi yapsın gezmeye gelince heryere yetisiyorlar maşallah. Gücü olmayanda yardımcı tutsun. O kadar kosturunca madalya takmıyor kimse.

Bende de iki bekar kayınbirader var. Kimse de almaz onları bence😂😂
Elti ister miydim bilmem, olsa da hayır getirmezdi bence. Ben çünkü kocamı aldım kendi memleketime atandım senede 2-3 gider bir hafta kalır döneriz. Hiç bir işe de elimi sürmem açıkçası. Yani eltim olsa aynı şehirde yaşayıp bana sinir olabilirdi gerek yok bence 😂😂

Sen öyle alıştırmışsın
Eltiler gelince değişeceğini sanmam
Hele de ilgisiz olurlarsa
Herkes senin yaptığın fedakarlıklarıyla al zorunda da değil zaten ..

Neye koşturuyorsunuz mesela?

Temizlik flnsa evde iki tane yetişkin adam var.bi kadın tutup temizletsinler.

Hastane işiyse oğulları götürsün.

Elti gelse de yapmayan yapmıyor.siz kendinizi değiştirin

Kizlar 10yildir evin tek geliniyim iki tane kaynım var ama evlenmiyorlar daha doğrusu istediği kızları bulamadılar gorumcemde yok tek gelin olduğum için herşeyde yanlarında bulunuyorum hastalığında sağlığında mutlu mutsuz sonlarında biraz da diyorum diğer gelinler gelsin ben kenara cekileyim sadece yorumlarinizi bekliyorum siz ne dusunuyorsunuz

3 tane oğlan çocuğu varken siz çok mu kendinizi öne attınız acaba? Siz evlenene kadar ne yapıyorlarsa öyle yapsınlar. Sıkıldığınuz noktada geri çekilin canım. Oğlanlara sallayın.
Ayrıca gelecek eltiler de sizi böyle verici görürse hiç de sallamazlar.

Kizlar ben açıkçası kk üyelerinden korktum biraz beni eleştiri yağmuruna tuttular ben 10sene kaynanaya gecindim elti konusunda da benim kafam rahat bana bulasmadikca ha bulasirsa da üstesinden gelecek tipim ben iyi niyetiyle yazdım tek gelin modundan çıkayım diye karşı kabul edip etmeme si onların sorunu olacak belki kıymetimi daha da anlar yasaayip gorecez
Kıymet bilene denk gelen var mı koskoca kk ahalisinde.hiç sanmıyorum.en iyi görünen kayınailesi bile yaptıgın hiçbir fedakarlığa karşı diğer eltiye karşı seni savunmaz.

Gelen kişi yapmıyosa o da onun yapısı der sadece..

Burda herkes yaşadıgı tecrübeye göre konuşuyor.

Kıymet bilene denk gelen var mı koskoca kk ahalisinde.hiç sanmıyorum.en iyi görünen kayınailesi bile yaptıgın hiçbir fedakarlığa karşı diğer eltiye karşı seni savunmaz.

Gelen kişi yapmıyosa o da onun yapısı der sadece..

Burda herkes yaşadıgı tecrübeye göre konuşuyor.
Birde ustune el ustunde tutulurlar o yuzden fazla fedakarliga gerek yok sadece yapisi bu demezler ustune ona daha kiymet verirler birde geriye donup ozamana kadar yapan artik bende yapmiyorum dedigindede okadar yapilan bir kalemde silinir senden kotusu olmaz

Yeni nesil bizim gibi değil gözü açık ve kendini ezdirmiyor, kayinvalidenin misafirine temizliğine kosmuyor akıllılar :) bence boşuna elti hayali kurmayın siz kendinizi geri çekin ben şahsen çektim mis gibi hayat :) eli kolu olan temizliğini kendi yapsın gezmeye gelince heryere yetisiyorlar maşallah. Gücü olmayanda yardımcı tutsun. O kadar kosturunca madalya takmıyor kimse.
aynen eskıdendı o..ilk okulda evde annem cam sıldırmeye baslamıstı..ev supurturdu..sımdı genc kızların cogu evde mısafır gıbı..ıstısnalar vardır mutlaka

Back