Eltim, kıskanç bir gelin ve iğrenç dedikoduları

aynen öyle.. seviyesiz insanların seviyelerine düşmeye değmez..

Ya ben kadınları cidden anlamıyorum, birisi dert yanıyor. Sonra gelip derdinden ötürü şeyler söyleniyor, derdine açana hakaret filan ediliyor. Ya "kadın kadının kurdudur" lafını haklı çıkarmayın bir kere de...

Ahahahahahahahahahh cok komikti kız bu
Konuyu da ben açtım zaten :)

Son düzenleme:
ağzınıza sağlık sizin yani.. helal olsun ki çok güzel açıklamışsınız herşeyi..

vaktiniz bu kadar kıymetli madem o 'seviyesiz, karaktersiz, boş' eltinizle dedikodular yaparak kıymetli vaktinizi neden harcadınız? onun yerine insanlık için büyük icatlar yapardınız. bakın hassas noktanızı anlıyorum. ama bizlerin ne suçu var acaba? sevgili eltiniz ve gelininize miyav demişsiniz burada bize kükrüyorsunuz. sanki biz yaptık dedikodunuzu. kim bilir siz aynı cephede olduğunuz eltinizle insanların ardından neler dediniz size dokununca battı. amaan neyse kib.

Kilolu insanlara ,ev hanımlarına hakeret edene alkış tutamam afadersiniz. Siz de tutmayın gün gelir roller değişir

ne miyavlıcam ne kükrücem onlar kim siz kimsiniz ki ya.. pehh.. ordan boş boş konuşup konuyu daha algılayamadan yargılamak çok kolay değil mi.. eltimle başkasının hakkında konuştuğumu filan öngörmeniz de zekanız hakkında baya bir bilgi veriyor gerçekten vaktimden baya çaldınız, değmeyecek birisisiniz..

Kilolu insanlara ,ev hanımlarına hakeret edene alkış tutamam afadersiniz. Siz de tutmayın gün gelir roller değişir

Açıkçası başlığı genel olarak yorumlamıştım :) okumadım tam tek başlık sahibinin derdini okudum ve sonrasında gelen tartışmaları. Her başlık altında iki üç kadın tartışıyor da... Yoksa yaptığı şey gerçekse hiç hoş olmamış cidden.

Yani ben burdan anladım sizin ne rezilliklere gebe olduğunuzu onlar nasıl anlayamadıysa.

hanım kendini İlber Ortaylı sanıyor gelene cahil, gidene boş karaktersiz diyor sanki kendisi ordinaryus bi de değerli vaktimden çaldınız diyor sanırsınız bilime katkıda bulunuyordu 2 dk boş vakti vardı o arada da eltisi canını sıktı buraya konu açtı te Allah' ım ya.

Ya hanımlar abartmışsınız bence ya kadın ne ev hanımlarına ne de kilolu insanlara hakaret etmiş, öfkeli insanlar bazen biraz böyledir. Ağzına geleni pek de umursamadan konuşurlar sırf biraz rahatlamak için, siz de kendinizle barışık olun ki böyle laflar duyunca üzülmeyin... Bakın ben de çok tıfıl bir insanım mesela, sağda solda "poposu yere yakın" şeyini duyunca alınmıyorum. Bence çok uzatılmış bir konu olmuş. Biri bu başlığı kapasın .

Ya ben 20 yaşında 54 kilo öğrenim hayatı devam eden bir insanım. Ne ev hanımı ne kiloluyum! Birilerini savunmak için onlardan olmamıza gerek mi var.

Alalen hakaret ediyor ,bakımsız sisko ev hanımı ne demek?

Kapıyı açıp "arkasından böyle konuştuğunuz insanın yüzüne nasıl gülüyorsunuz anlamıyorum, bu karaktersizlik doğuştan mı geliyor yoksa bunun için özel bi çaba harcıyor musunuz?" derdim.

tipik fesat kadınlarla dolmuş burası ya.. biraz kendinize bakın özgüveniniz olsun ki iki lafı hemen böyle üstünüze alınmayın

bunların beyinleri fesatlıktan başka bişeye çalışmadığı için ancak o bakış açısıyla bakarlar canım.. peki benim hangisi umrumda? kedi-ciğer mevzusu bu

Keşke o an içeri dalsaydın ben olsam dalar ilişkimide keserdim.şimdi söylersen demedim diye inkar eder.
İşte bu yüzden 4 yıldır eltimle muhabbetim yok evime bile kabul etmiyorum birinden biri illa pislik yapacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…