- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
- 123
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
aynen öyle.. seviyesiz insanların seviyelerine düşmeye değmez..hep derim, bugün senle dedikodu yapan; öteki gün senin de dedikodunu yapar. Ayrıca takmaya değmez, ben olsam direkt yüzlerine söyler bir daha da olabildiğince muhattap olmazdım. Salak salak muhabbetler bunlar... Seviyelerine düşmeye lüzum yok.
Ahahahahahahahahahh cok komikti kız budinledikten sonra nasıl bir performans sergilediğimi bilmediğinize göre burdan bunu tartışmanın anlamı yok ayrıca kime ne cevap yazacağımı da sizin gibilerden öğrenecek değilim tatlım, herkese hak ettiği cevabı veriyorum bugüne kadar hep böyleydi..
ağzınıza sağlık sizin yani.. helal olsun ki çok güzel açıklamışsınız herşeyi..Ya ben kadınları cidden anlamıyorum, birisi dert yanıyor. Sonra gelip derdinden ötürü şeyler söyleniyor, derdine açana hakaret filan ediliyor. Ya "kadın kadının kurdudur" lafını haklı çıkarmayın bir kere de...
ne bekliyordunuz ki yarası olduğundan gocunan bu sebeple boş boş yorum yapan birisine iyi kalple davranmamı filan mı? bu kusursa evet maalesef öyle iyi birisi değilim :)
vaktiniz bu kadar kıymetli madem o 'seviyesiz, karaktersiz, boş' eltinizle dedikodular yaparak kıymetli vaktinizi neden harcadınız? onun yerine insanlık için büyük icatlar yapardınız. bakın hassas noktanızı anlıyorum. ama bizlerin ne suçu var acaba? sevgili eltiniz ve gelininize miyav demişsiniz burada bize kükrüyorsunuz. sanki biz yaptık dedikodunuzu. kim bilir siz aynı cephede olduğunuz eltinizle insanların ardından neler dediniz size dokununca battı. amaan neyse kib.olumsuz yorum yapmak var, sırf ego tatmini için, yazmış olmak için yazmak var, sizin şu anda yaptığınız gibi.. ve evet emin olun ki bahsettiğinizden daha beterim, karaktersizliği yeğleyerek kendi karakterinizi de ortaya dökmüşsünüz zaten size denecek başka bişey yok, kıymetli vaktimden yeterince çaldınız..
Ya ben kadınları cidden anlamıyorum, birisi dert yanıyor. Sonra gelip derdinden ötürü şeyler söyleniyor, derdine açana hakaret filan ediliyor. Ya "kadın kadının kurdudur" lafını haklı çıkarmayın bir kere de...
Ya ben kadınları cidden anlamıyorum, birisi dert yanıyor. Sonra gelip derdinden ötürü şeyler söyleniyor, derdine açana hakaret filan ediliyor. Ya "kadın kadının kurdudur" lafını haklı çıkarmayın bir kere de...
ne miyavlıcam ne kükrücem onlar kim siz kimsiniz ki ya.. pehh.. ordan boş boş konuşup konuyu daha algılayamadan yargılamak çok kolay değil mi.. eltimle başkasının hakkında konuştuğumu filan öngörmeniz de zekanız hakkında baya bir bilgi veriyorvaktiniz bu kadar kıymetli madem o 'seviyesiz, karaktersiz, boş' eltinizle dedikodular yaptınız? bakın hassas noktanızı anlıyorum. ama bizlerin ne suçu var acaba? sevgili eltiniz ve gelininize miyav demişsiniz burada bize kükrüyorsunuz. sanki biz yaptık dedikodunuzu. kim bilir siz aynı cephede olduğunuz eltinizle insanların ardından neler dediniz size dokununca battı. amaan neyse kib.
Kilolu insanlara ,ev hanımlarına hakeret edene alkış tutamam afadersiniz. Siz de tutmayın gün gelir roller değişir
burda konu kilolu şişko olmak değildi de sizin algılama kapasiteniz ancak bu kadarına yetmişKilolu insanlara ,ev hanımlarına hakeret edene alkış tutamam afadersiniz. Siz de tutmayın gün gelir roller değişir
Yani ben burdan anladım sizin ne rezilliklere gebe olduğunuzu onlar nasıl anlayamadıysa.ben sırf eşimi zor durumda bırakmamak için bişey diyemedim o anda ama bilirler ne türlü rezillikler yapabileceğimi..
karaktersizler ya kendileri şişko bakımsız ev hanımı, beni kıskandıkları için bunları konuştuklarını biliyorum.. kimseyi küçümsemek için asla demiyorum ama hak ediyorlar.. kaldı ki bu olayı eşime ve kv deme de anlattım ikisi de şok oldu bişey diyemedi..
burda konu kilolu şişko olmak değildi de sizin algılama kapasiteniz ancak bu kadarına yetmiş
Ya hanımlar abartmışsınız bence ya kadın ne ev hanımlarına ne de kilolu insanlara hakaret etmiş, öfkeli insanlar bazen biraz böyledir. Ağzına geleni pek de umursamadan konuşurlar sırf biraz rahatlamak için, siz de kendinizle barışık olun ki böyle laflar duyunca üzülmeyin... Bakın ben de çok tıfıl bir insanım mesela, sağda solda "poposu yere yakın" şeyini duyunca alınmıyorum. Bence çok uzatılmış bir konu olmuş. Biri bu başlığı kapasın.
bunların beyinleri fesatlıktan başka bişeye çalışmadığı için ancak o bakış açısıyla bakarlar canım.. peki benim hangisi umrumda? kedi-ciğer mevzusu buYa hanımlar abartmışsınız bence ya kadın ne ev hanımlarına ne de kilolu insanlara hakaret etmiş, öfkeli insanlar bazen biraz böyledir. Ağzına geleni pek de umursamadan konuşurlar sırf biraz rahatlamak için, siz de kendinizle barışık olun ki böyle laflar duyunca üzülmeyin... Bakın ben de çok tıfıl bir insanım mesela, sağda solda "poposu yere yakın" şeyini duyunca alınmıyorum. Bence çok uzatılmış bir konu olmuş. Biri bu başlığı kapasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?