- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.204
- 208
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Kapı dinlemek hangi medeniyetin unsurutipik fesat kadınlarla dolmuş burası ya.. biraz kendinize bakın özgüveniniz olsun ki iki lafı hemen böyle üstünüze alınmayın
Benimde olmuyo çocuğum. Eltimde doğum yapmak üzere ama kocası sürekli bosayacam seni diyo. Daha 1 yıllık evliler. Biz 2 yıllık asla esimle öyle kavgalarimiz olmadı. Ama onlar sürekli kavgalilar eve gelmez kaynım hiç ama çocukları olmak üzere bizde onların sonunu goremiyoruz. Çocukla ne Alaka evliliğin sonuEltimle bugüne kadar hep iyi anlaşmışızdır, aynı cephede olduğumuzu düşünürdüm hep ve bilirdim ki dedikoducu birisi ama bugün duyduklarım beni gerçekten şoke etti..
Eltim ve eşimin ailesinden başka bir gelinin eşimle benim dedikodumu yaptıklarını duydum ama ne dedikoduu..
Öbür gelin eltime diyordu ki, neden çocuk yapmıyorlar, eltim de çocukları olmuyor galiba gibi birşey dedi, öbür kıskanç gelin de ne dedi biliyor musunuz? Yerini mi bilmiyorlar, neden yapamıyorlar dedi gülüştüler, bunun akabinde sonu olmayan şey nasip olmazmış dedi o bahsettiğim öteki gelin.. yani eşimle bizim sonumuz yokmuş da o yüzden çocuk olmuyormuş..
Bu tarz iğrenç şeyler konuşan insanlara benim yerimde olsaydınız ne yapardınız?
Neden insanların söyledikleri sizin için bu kadar önemli ? Ben olsan direk cevabı yapıştırırdım . Evet bulamıyoruz göstersene :) bak bakalım bir daha ağzını açabiliyor mu ? Takılma bu kadar gül geç .....Eltimle bugüne kadar hep iyi anlaşmışızdır, aynı cephede olduğumuzu düşünürdüm hep ve bilirdim ki dedikoducu birisi ama bugün duyduklarım beni gerçekten şoke etti..
Eltim ve eşimin ailesinden başka bir gelinin eşimle benim dedikodumu yaptıklarını duydum ama ne dedikoduu..
Öbür gelin eltime diyordu ki, neden çocuk yapmıyorlar, eltim de çocukları olmuyor galiba gibi birşey dedi, öbür kıskanç gelin de ne dedi biliyor musunuz? Yerini mi bilmiyorlar, neden yapamıyorlar dedi gülüştüler, bunun akabinde sonu olmayan şey nasip olmazmış dedi o bahsettiğim öteki gelin.. yani eşimle bizim sonumuz yokmuş da o yüzden çocuk olmuyormuş..
Hiçbirşey olmamış gibi yapar fevri olmaz kendimi tamamen çekerdim fevrileşsen çirkef uslu durmazEltimle bugüne kadar hep iyi anlaşmışızdır, aynı cephede olduğumuzu düşünürdüm hep ve bilirdim ki dedikoducu birisi ama bugün duyduklarım beni gerçekten şoke etti..
Bir arkadaş yazmış aynen katılıyorum maalesef ki "kadın, kadının kurdu"..Yine tartişmaya dönmüş konu
gerçekten böyle düşünebiliyor musunuz? Bana üslubuyla fikir beyan ederek cevap yazan kimseye dan dan bişey yazmadım ben, ben bir soru sordum bunun cevabı onların ya da sizin verdiğiniz cevaplar değildi zaten birçoğunuzun verdiği cevap bile değildi!Tüm yorumları okudum. Kusura bakmayın ama siz de dedikodunuzu yapanlardan farklı değilsiniz. Sizin gibi düşünmeyen yorum yapan insanları sözlerinizle dan dan yaralıyorsunuz. Buraya hem derdinizi yazıp hem de size cevap yazan insanlara bu şekilde sert çıkışmamalısınız veya aynı tavrı dedikodunuzu yapanlara da gösterseymişsiniz iyiymiş.
Kime ne anlatıyorum kiİnsanların kendilerine bakmadığını ve özgüvenlerinin olmadığını veya kapasitelerinin anca "bu kadarına" yettiğini söylemek dan dan konuşmaktan sayılmıyor sanırım. Pekala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?