- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
- Konu Sahibi Passionatewoman
çok yorumlarınızı okudum az bile dedim, daha fazlası müstehaktır sizin gibi boş boş yorum yapanlara..
iyi allah kolaylık versin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok yorumlarınızı okudum az bile dedim, daha fazlası müstehaktır sizin gibi boş boş yorum yapanlara..
mantıklı ama uğraşamam öyle basit zihniyetlerle..Ikisinide birbirine düsür, git de sen böyle böyle demissin diye, digerine de benim hakkimda bunu bunu demissin de. Birak birbirleriyle kavga etsinler.
reziller zaten miğdem bulanıyor yüzlerine baktıkça pislikler .. ama intikamımı başka yollardan alıcam çektire çektiree..Ben olsaydim odaya girer bunun hesabini cok fena sorardim baska bir yolu olamaz. Zaten ben o an asla kendime hakim olamazdim butun ev halki duyardi bu rezilligi.
Bunlarin ki dedikodudan cok bel alti olmus.
Bir daha kesinlikle muhattap olma.
Boyle insanlardan her turlu pislik gelir. Hele de yatak odasi ve hassas konu cocuk muhabbetinden sonra..
Terbiyesiz insanlar!
ben sırf eşimi zor durumda bırakmamak için bişey diyemedim o anda ama bilirler ne türlü rezillikler yapabileceğimi..
karaktersizler ya kendileri şişko bakımsız ev hanımı, beni kıskandıkları için bunları konuştuklarını biliyorum.. kimseyi küçümsemek için asla demiyorum ama hak ediyorlar.. kaldı ki bu olayı eşime ve kv deme de anlattım ikisi de şok oldu bişey diyemedi..
Eltimle bugüne kadar hep iyi anlaşmışızdır, aynı cephede olduğumuzu düşünürdüm hep ve bilirdim ki dedikoducu birisi ama bugün duyduklarım beni gerçekten şoke etti..
Eltim ve eşimin ailesinden başka bir gelinin eşimle benim dedikodumu yaptıklarını duydum ama ne dedikoduu..
Öbür gelin eltime diyordu ki, neden çocuk yapmıyorlar, eltim de çocukları olmuyor galiba gibi birşey dedi, öbür kıskanç gelin de ne dedi biliyor musunuz? Yerini mi bilmiyorlar, neden yapamıyorlar dedi gülüştüler, bunun akabinde sonu olmayan şey nasip olmazmış dedi o bahsettiğim öteki gelin.. yani eşimle bizim sonumuz yokmuş da o yüzden çocuk olmuyormuş..
Bu tarz iğrenç şeyler konuşan insanlara benim yerimde olsaydınız ne yapardınız?
ne cesareti ya onlar kim ki cesaretim olmayacak.. ki fazlasını da söylüyorum emin olun ama okumanız varsa beni durduran tek şeyin eşim olduğunu anlardınız.. ya da algılama kapasiteniz varsa..Sisko bakımsız ev hanımı... Keşke yüzlerine söyleme cesaretiniz olsa.
ya sizin gibi kadınların bu gereksiz fesatlıklarını gerçekten anlamıyorum ve anlamak da istemiyorum.. kalitesizliğiniz cevabınızdan akıyor, kime saygısızlık yapıp yapmayacağımı da sizin gibi boş birisinden öğrenecek değilimburda millete atarlanacağınıza kapıyı açıp : "bakımsız, pis şiko ev kadınları, ne diyorsunuz siz" deseydiniz ya
siz sormadan söyleyeyim, bakımsız, şişko, ev kadını değilim, kimsenin çocuk yapıp yapmamasını umursmam, ve asla kapı dinlemem, belki özel bir şey konuşuyorlardı, apaçık saygısızlık.
Ya
ya sizin gibi kadınların bu gereksiz fesatlıklarını gerçekten anlamıyorum ve anlamak da istemiyorum.. kalitesizliğiniz cevabınızdan akıyor, kime saygısızlık yapıp yapmayacağımı da sizin gibi boş birisinden öğrenecek değilim
ne cesareti ya onlar kim ki cesaretim olmayacak.. ki fazlasını da söylüyorum emin olun ama okumanız varsa beni durduran tek şeyin eşim olduğunu anlardınız.. ya da algılama kapasiteniz varsa..
bu arada sizde öylesiniz sanırım içerlediğinize göre böyle..
ne bekliyordunuz ki yarası olduğundan gocunan bu sebeple boş boş yorum yapan birisine iyi kalple davranmamı filan mı? bu kusursa evet maalesef öyle iyi birisi değilim :)Hayır değilim. Birilerini savunmak için onlar gibi olmak gerekmez. Kilolu olmak, ev hanımı olmak kusur değil de sizin gibi kötü kalpli olmak kusur işte.
kapıyı dinledim onlar beni başka yerde biliyorlardı ama bunların hepsini çok net duydum
dinledikten sonra nasıl bir performans sergilediğimi bilmediğinize göre burdan bunu tartışmanın anlamı yok ayrıca kime ne cevap yazacağımı da sizin gibilerden öğrenecek değilim tatlım, herkese hak ettiği cevabı veriyorum bugüne kadar hep böyleydi..Bence biraz sakin olun..
Madem bu kadar içerlendiniz bu performansı orada kuzu kuzu kapıyı dinlerken gösterecektiniz.
Burada arslan kesilmenizin size bi faydası olmayacak..
Eltimle bugüne kadar hep iyi anlaşmışızdır, aynı cephede olduğumuzu düşünürdüm hep ve bilirdim ki dedikoducu birisi ama bugün duyduklarım beni gerçekten şoke etti..
Eltim ve eşimin ailesinden başka bir gelinin eşimle benim dedikodumu yaptıklarını duydum ama ne dedikoduu..
Öbür gelin eltime diyordu ki, neden çocuk yapmıyorlar, eltim de çocukları olmuyor galiba gibi birşey dedi, öbür kıskanç gelin de ne dedi biliyor musunuz? Yerini mi bilmiyorlar, neden yapamıyorlar dedi gülüştüler, bunun akabinde sonu olmayan şey nasip olmazmış dedi o bahsettiğim öteki gelin.. yani eşimle bizim sonumuz yokmuş da o yüzden çocuk olmuyormuş..
Bu tarz iğrenç şeyler konuşan insanlara benim yerimde olsaydınız ne yapardınız?
olumsuz yorum yapmak var, sırf ego tatmini için, yazmış olmak için yazmak var, sizin şu anda yaptığınız gibi.. ve evet emin olun ki bahsettiğinizden daha beterim, karaktersizliği yeğleyerek kendi karakterinizi de ortaya dökmüşsünüz zaten size denecek başka bişey yok, kıymetli vaktimden yeterince çaldınız..muhtemelen banlanıcam ama olsun buna değer.
konunuzu ilk okuduğumda sizin için üzülmüştüm. ama sonraki yorumlarınızı okuyunca anladımki arkanızdan az bile konuşmuşlar. olumsuz yorum yapan herkese boş insan karaktersiz yorumlarında bulunmuşsunuz gerçekte de böyleyseniz çocuğunuzun olmamasının vardır bi hikmeti. şimdi bana da boş insan karaktersiz dersiniz. dolu insan-karakterli insan sizin gibiyse ben karaktersizliği yeğlerim. bu arada bugün sizinle başkasını çekiştiren yarın başkasıyla sizi çekiştirir.