• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltim, kıskanç bir gelin ve iğrenç dedikoduları

Ben olsam eşime kayınvalideme kayınpederime varsa görümceme hepsine eltimin olmadığı bir anda eltimin hakkımda söylediklerini anlatıp onlarıda arkama alırdım daha sonra bu grubu biraraya getirirdim eltimle ve bir şekilde konuyu açıp ban ban saydırırdım işte sen neden böyle böyle konuştun arkamdan diye
Yanınızdakilerde olayı önce senden dinledikleri için senin tarafında olur onlarda eltine gereken cevapları verir sana destek olurdu
Eltimi rezil ederdim tüm ailenin önünde pişman ederdim konuştuğuna bir daha da muhatap olmazdım herkes bilsin ne mal olduğunu

tipik fesat kadınlarla dolmuş burası ya.. biraz kendinize bakın özgüveniniz olsun ki iki lafı hemen böyle üstünüze alınmayın :KK66:
Kapı dinlemek hangi medeniyetin unsuru
Az kendinize Gelin.o özgüvenden bir Şırıng siz enjekte edin.edin ki kapılara yapışıp iki dedikoduyu dinleyip çok da takıp buralarda gürlemeyin.

Siz de esinize anlatın. Bilsin hakkında konuşulanları.bundan sonra da gprişmeyin sorarsa anlatiisniz

Eltimle bugüne kadar hep iyi anlaşmışızdır, aynı cephede olduğumuzu düşünürdüm hep ve bilirdim ki dedikoducu birisi ama bugün duyduklarım beni gerçekten şoke etti..

Eltim ve eşimin ailesinden başka bir gelinin eşimle benim dedikodumu yaptıklarını duydum ama ne dedikoduu..

Öbür gelin eltime diyordu ki, neden çocuk yapmıyorlar, eltim de çocukları olmuyor galiba gibi birşey dedi, öbür kıskanç gelin de ne dedi biliyor musunuz? Yerini mi bilmiyorlar, neden yapamıyorlar dedi gülüştüler, bunun akabinde sonu olmayan şey nasip olmazmış dedi o bahsettiğim öteki gelin.. yani eşimle bizim sonumuz yokmuş da o yüzden çocuk olmuyormuş..

Bu tarz iğrenç şeyler konuşan insanlara benim yerimde olsaydınız ne yapardınız?
Benimde olmuyo çocuğum. Eltimde doğum yapmak üzere ama kocası sürekli bosayacam seni diyo. Daha 1 yıllık evliler. Biz 2 yıllık asla esimle öyle kavgalarimiz olmadı. Ama onlar sürekli kavgalilar eve gelmez kaynım hiç ama çocukları olmak üzere bizde onların sonunu goremiyoruz. Çocukla ne Alaka evliliğin sonu

Oncelikle kapi dinlemek hic dogru degil elbette ama insan kendi hakkinda konusuldugu hissine kapildiginda maalesef bunu yapiyor. Benimde yapmissligim var ama dedigim gibi dogru degil elbettr.
Konusulanlar cok cirkin. Cok yakisiksiz. Eger o anda tepkinizi belli etmediyseniz bence ortaligi karistirmanin bir mantigi yok. Araniza usulca mesafe koyarsiniz olur biter. Bundan sonraki gorusmeleriniz daha resmi olur.
Eltinize gelince gecmiste yapmis oldugu sey kesinlikle cok yanlis bir yuvayi yikmak yada buna vesile olmak. Evli bir erkekle birlikte olmanin hirsizliktan hic bir farki yoktur benim gozumde. Size ait olmayana el uzatmaktir bu dupeduz. Fakat bu hayatta hepimizin yanlisi olmustur hepimiz ama kucuk ama buyuk bilerek yada bilmeyerek bir yerlerde yanlislar yapip birinelerinin kuyruguna basmisizdir. Bu bizi kotu biri mi yapar orasi muamma.
Size gelince yanlis anlamayin ama sanki bu kisknacliginiz yuzunden eltinizin bir acigini zaten kolluyormussunuz ve elinize bir firsat gecmis gibi. Simdi bunu kullanip onu gozden dusurmeye calisacaksiniz. Bence kendinizi boyle seylerden uzak tutun. Kiskanclik hasetlik intikam vs bunlar cok tehlikeli hislerdir.
Siz mesafenizi koruyun ve hayatiniza bakin. Nacizane tavsiyem budur

Eltimle bugüne kadar hep iyi anlaşmışızdır, aynı cephede olduğumuzu düşünürdüm hep ve bilirdim ki dedikoducu birisi ama bugün duyduklarım beni gerçekten şoke etti..

Eltim ve eşimin ailesinden başka bir gelinin eşimle benim dedikodumu yaptıklarını duydum ama ne dedikoduu..

Öbür gelin eltime diyordu ki, neden çocuk yapmıyorlar, eltim de çocukları olmuyor galiba gibi birşey dedi, öbür kıskanç gelin de ne dedi biliyor musunuz? Yerini mi bilmiyorlar, neden yapamıyorlar dedi gülüştüler, bunun akabinde sonu olmayan şey nasip olmazmış dedi o bahsettiğim öteki gelin.. yani eşimle bizim sonumuz yokmuş da o yüzden çocuk olmuyormuş..

Neden insanların söyledikleri sizin için bu kadar önemli ? Ben olsan direk cevabı yapıştırırdım . Evet bulamıyoruz göstersene :) bak bakalım bir daha ağzını açabiliyor mu ? Takılma bu kadar gül geç .....

Hiçbirşey olmamış gibi yapar fevri olmaz kendimi tamamen çekerdim fevrileşsen çirkef uslu durmaz

Tüm yorumları okudum. Kusura bakmayın ama siz de dedikodunuzu yapanlardan farklı değilsiniz. Sizin gibi düşünmeyen yorum yapan insanları sözlerinizle dan dan yaralıyorsunuz. Buraya hem derdinizi yazıp hem de size cevap yazan insanlara bu şekilde sert çıkışmamalısınız veya aynı tavrı dedikodunuzu yapanlara da gösterseymişsiniz iyiymiş.

Tüm yorumları okudum. Kusura bakmayın ama siz de dedikodunuzu yapanlardan farklı değilsiniz. Sizin gibi düşünmeyen yorum yapan insanları sözlerinizle dan dan yaralıyorsunuz. Buraya hem derdinizi yazıp hem de size cevap yazan insanlara bu şekilde sert çıkışmamalısınız veya aynı tavrı dedikodunuzu yapanlara da gösterseymişsiniz iyiymiş.
gerçekten böyle düşünebiliyor musunuz? Bana üslubuyla fikir beyan ederek cevap yazan kimseye dan dan bişey yazmadım ben, ben bir soru sordum bunun cevabı onların ya da sizin verdiğiniz cevaplar değildi zaten birçoğunuzun verdiği cevap bile değildi!

İnsanların kendilerine bakmadığını ve özgüvenlerinin olmadığını veya kapasitelerinin anca "bu kadarına" yettiğini söylemek dan dan konuşmaktan sayılmıyor sanırım. Pekala.

Back