yani onun uzun süre cocugu olmadi ben ondan sonra evlendim ya benim cocugum olcak diye bana yardimci olmadi
al işte seninkide domuz..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani onun uzun süre cocugu olmadi ben ondan sonra evlendim ya benim cocugum olcak diye bana yardimci olmadi
yuh artık çok gunah yaa..bende çok çocuk istiyorum ve eltim salak salak yorumlarda bulunmustu zamanında,elinden geleni yaptı biz dusunmeyelim çocuk ,onun kızı ailedekii tek çocuk ve tek prenses olsun diye..hoş ben çocuk çok severim kızınıda çok seviyorum ama annesi yuzunden ondanda uzak kalıyorum..e peki sen anlayınca onun yaptıgı şeyi,utanmadımı? buarada onun çocugu oldumu ve en onemlisi ne kadardır çocuk deniyosun? benim yaş 28 eşim 35 3 aydır korunmuyoruz henuz tık yok![]()
al işte seninkide domuz..seninde lüle lüle saçlı bir kızın olur inşallah.çatlasın oda
Ya bi domuz daha cikti, isallah canim lüle lüle olsun
![]()
kızlar ben ufk ufak yatar..çook teşekkur ederim yorumlarınız ve keyifli muhabbetiniz için..ekliycem sizi arkadaş listeme,hepinize iyi gecelerr daha doğrusu sabahlarr ...mucukkk :)
dua edicem inşallah en yakın zamanda çocuğunuz olur diye..![]()
Yuh Yuh.... ben 29 yasindayim 2 yildan beri istiyoruz. Eltim hamile oda 4 yildan beri istedi ben zaten o hamile kalinca ögrendim benden sakladigini... Utanmadi direk olarak ama yüzüme bakamiyor fazla hiisediyorum canim![]()
tesekür ederim canim dualarin kadul olur isallah...![]()
dua edicem inşallah en yakın zamanda çocuğunuz olur diye..![]()
helloooooooooo![]()
canım selam nasılsın???
giremedim dun siteye,arkadaşımız premature dogum yaptı eşimle hastanede onlarlaydık..
çok kucuk dogdu bebekallahtan sağlıgı iyi durumda suanda,dua edin kızlarr..
onun dışında birde yeni bi iş projem var,ortakla birlikte onun altyapısı için uğraşıp duruyoruz ..napiim artık eltiyle ve onun saçmalıklarıyla uğraşıcağıma adam gibi şeylerle uğraşmaya enerjimi oraya yonlendirmeye karar verdim
ah bir de başarılı olursammm,eltim o zaman kıskançlıktan ne yapar bilmiyoruuum![]()