Eltim hayatımızı mahvediyor!

yuh artık çok gunah yaa..bende çok çocuk istiyorum ve eltim salak salak yorumlarda bulunmustu zamanında,elinden geleni yaptı biz dusunmeyelim çocuk ,onun kızı ailedekii tek çocuk ve tek prenses olsun diye..hoş ben çocuk çok severim kızınıda çok seviyorum ama annesi yuzunden ondanda uzak kalıyorum..e peki sen anlayınca onun yaptıgı şeyi,utanmadımı? buarada onun çocugu oldumu ve en onemlisi ne kadardır çocuk deniyosun? benim yaş 28 eşim 35 3 aydır korunmuyoruz henuz tık yok :(

dua edicem inşallah en yakın zamanda çocuğunuz olur diye..:38:

kızlar ben ufk ufak yatar..çook teşekkur ederim yorumlarınız ve keyifli muhabbetiniz için..ekliycem sizi arkadaş listeme,hepinize iyi gecelerr daha doğrusu sabahlarr ...mucukkk :)

kızlar ben ufk ufak yatar..çook teşekkur ederim yorumlarınız ve keyifli muhabbetiniz için..ekliycem sizi arkadaş listeme,hepinize iyi gecelerr daha doğrusu sabahlarr ...mucukkk :)

iyi sabahlar tatlımmm.kocaman öptüm seni mujuksss:90:

dua edicem inşallah en yakın zamanda çocuğunuz olur diye..:38:

Yuh Yuh.... ben 29 yasindayim 2 yildan beri istiyoruz. Eltim hamile oda 4 yildan beri istedi ben zaten o hamile kalinca ögrendim benden sakladigini... Utanmadi direk olarak ama yüzüme bakamiyor fazla hiisediyorum canim:28:

konuyu elti,kaynana ve kayınpeder mağdurları mı yapsak acaba :52::52: ayy sabah sabah koptummm..

Yuh Yuh.... ben 29 yasindayim 2 yildan beri istiyoruz. Eltim hamile oda 4 yildan beri istedi ben zaten o hamile kalinca ögrendim benden sakladigini... Utanmadi direk olarak ama yüzüme bakamiyor fazla hiisediyorum canim:28:

onlar ne domuzdur onlar bilirim yaparlar..sinir oluyorum eltime hatta öldüresim bile geliyor ama işte hapislerde çürüycem ondan korkuyorum..:76::76:

tesekür ederim canim dualarin kadul olur isallah...:70:

senden mutlu haberi alana kadar dua edicem tatlım..en yakın zamanda ALLAH'ım gelinncik'in karnında bir bebiş olsun AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN

ekledim tatlım..iyi sabahlarrr kocaman öptüm:38: uyanınca görüşürüzzzz mujuks

canım selam nasılsın???
giremedim dun siteye,arkadaşımız premature dogum yaptı eşimle hastanede onlarlaydık..
çok kucuk dogdu bebek:( allahtan sağlıgı iyi durumda suanda,dua edin kızlarr..
onun dışında birde yeni bi iş projem var,ortakla birlikte onun altyapısı için uğraşıp duruyoruz ..napiim artık eltiyle ve onun saçmalıklarıyla uğraşıcağıma adam gibi şeylerle uğraşmaya enerjimi oraya yonlendirmeye karar verdim :D
ah bir de başarılı olursammm,eltim o zaman kıskançlıktan ne yapar bilmiyoruuum:66::66:

hello,ben iyiyim:16: canim simdide sen yoksun. Saglikla bebek büyür:emir_bebek: arkadasinm bebegi isallah canim. Cok iyiyi yapiyorsun kendini islerin eve yeni projelerine:79: odakliyorsun ki eltinin :47:sacmaliklaina zaman bulamicaksin inan. Bende öyle yapiyorum kendimi oyalicagim bisey illaki buluyorum gerci suan calismiyorum ama kisa zaman da is bulucam kendime (oturup da hamile kalmayi beklemicem artik, ki bu aralar kafami cok takiyorum hamilelige) . Sen ilerdedikce:47: kdaha cok kiskanir catlasin patlasin:21::21:

canım selam nasılsın???
giremedim dun siteye,arkadaşımız premature dogum yaptı eşimle hastanede onlarlaydık..
çok kucuk dogdu bebek:( allahtan sağlıgı iyi durumda suanda,dua edin kızlarr..
onun dışında birde yeni bi iş projem var,ortakla birlikte onun altyapısı için uğraşıp duruyoruz ..napiim artık eltiyle ve onun saçmalıklarıyla uğraşıcağıma adam gibi şeylerle uğraşmaya enerjimi oraya yonlendirmeye karar verdim :D
ah bir de başarılı olursammm,eltim o zaman kıskançlıktan ne yapar bilmiyoruuum:66::66:

:54: canım benim yaa.. evet bak çok iyi yapıyorsun, kıymetli vaktini eltin gibi biriyle kaybetme sinirlerini harap da ettirme, bırak çemkirip dursun sen başarıdan başarıya koş, dualarını da ihmal etme :34: çattır çattır çatlamassa neciyim :41: canım ben de inşallah evlenicem birkaç yıl sonra:66: ama sevgilimin bi erkek kardeşi var küçük, o da evlenince ya benim eltim de böyle mikrop olursa diye korkuyorum.. :43: demişsin ya bana cevabında kardeş arkadaş gibi olcaz sanıyodum diye, inşallah allahım ümmeti muhammedi böyle çirkeflerden uzak tutar :54:

Back
X