Eltim hayatımızı mahvediyor!

allah hepimize kolaylık versin valla..bak 11 senelik evliyim diyosun ,hala duzelmemiş hareketleri:( benimkide aynı 1 senelik evliyiz ama bizdede istikbal pek parlak değil daha ilk dakkadan böyleyse sonumuz hayır olsun :(

HAYATM umurumda bile değiller dedmya dış kapının dış mandalı ateş olsa cürmü kadar yer yakar ondan büyük allah var ben kendimi ezdirmem zaten çok cahil bir insan ben onun seviyesine inersm benm ondan farkım kalmaz eşim de sevmiyo zaten onu daha doğrusu hiç kimse sevmiyo onu

HAYATM umurumda bile değiller dedmya dış kapının dış mandalı ateş olsa cürmü kadar yer yakar ondan büyük allah var ben kendimi ezdirmem zaten çok cahil bir insan ben onun seviyesine inersm benm ondan farkım kalmaz eşim de sevmiyo zaten onu daha doğrusu hiç kimse sevmiyo onu

bizde de aynı kimse sevmiyo fakat kocasının cocugunun hatrına katlanıyo herkes..en cok o cocuga uzuluyorum,inanılmaz kullanıyo o küçük çocuguda,psikolojisi bozuldu resmen ...Umarım seninde soylediğin gibi bizimkide yerini haddini bilir bundan sonra..

tatlım allah kolaylık versin gerçekten.
benim de başımda bir tane var daha gelin olarak gelmedi ama istendi sadece aileye sonradan gelmenin ezikliğini yaşıyor.sürekli beni kıskanmalar benim yerime geçemeye çalışmalar.ben ne yaparsam onu yapıyor.bi elbise alıyorum gidiyor aynısını alıyor.Allah sabır versin tekrardan..

eltinizin esinizin eski sevgilisiyle gorusup bunlari size anlatmasi kabul edelir sey degil :20:
bunun karsiginda susup iyi niyetli davranabilmeniz cok ilginc...
yani normal bir insandan bahsetmiyorsunuz ''esinizin eski sevgilisi''...
neden susuyorsunuz ki?
konusun catir catir verin agzinin payini...
kiminle gorusursen gorus, ne yaparsan yap ama gelip bana ya da esime, hakkinda hic bir seyi duymak istemedigimiz ve merak etmedigimiz insanlari anlatma yoksa fena olacak artik deyin...deyin ki anlasin cadilik nasil oluyormus :63:
disinizi gosterme zamaniniz coktan gelmis te geciyor arkadasim, herseye iyi niyetle yaklasmak yaramiyor maalesef :6:

eltinizin esinizin eski sevgilisiyle gorusup bunlari size anlatmasi kabul edelir sey degil :20:
bunun karsiginda susup iyi niyetli davranabilmeniz cok ilginc...
yani normal bir insandan bahsetmiyorsunuz ''esinizin eski sevgilisi''...
neden susuyorsunuz ki?
konusun catir catir verin agzinin payini...
kiminle gorusursen gorus, ne yaparsan yap ama gelip bana ya da esime, hakkinda hic bir seyi duymak istemedigimiz ve merak etmedigimiz insanlari anlatma yoksa fena olacak artik deyin...deyin ki anlasin cadilik nasil oluyormus :63:
disinizi gosterme zamaniniz coktan gelmis te geciyor arkadasim, herseye iyi niyetle yaklasmak yaramiyor maalesef :6:

canım benim konustum, bana soylediği sey aradan 9 sene geçmiş, kadın evlenmiş çocugu war falan diyo..beni oyle bir pozisyona sokuyoki sanki ben kendine guvensiz,kıskanç gelin pozisyona sokmaya çalışıyo ki bu çok daha ağır geldi bana..adam gibi bir insan zaten butun bu yaptıklarını en basından yapmazdı zaten..suanda onu insan yerine bile koymuyorum,kayınvalidemde son gorusmemi falan okursan zaten onu ne kadar insan yerine koymadğımı ve iyi niyetimi ne kadar tukettiğini daha iyi anlarsın..soylediklerinde yuzde yuz haklısın, gerçekten ona en bastan iyi niyetli davranmamak gerekliymiş çunku iyilikten maraz doğuyomuş...

tatlım allah kolaylık versin gerçekten.
benim de başımda bir tane var daha gelin olarak gelmedi ama istendi sadece aileye sonradan gelmenin ezikliğini yaşıyor.sürekli beni kıskanmalar benim yerime geçemeye çalışmalar.ben ne yaparsam onu yapıyor.bi elbise alıyorum gidiyor aynısını alıyor.Allah sabır versin tekrardan..

canım benim sanada allah kolaylık versin,sana tek tavsiyem baştan mesafeni koy,yerini haddini bilsin..ben başta iyi niyetli davranmıştım arkadaş olalım,ailede sorun çıkmasın diye ama boşunaymışşşş..değmiyo arkadaşım uzak dur boşver,eltiyle çok iyi anlaştıklarını idda edenler var olabilirde ama yuzde 90 yurumuyo bu ilişki ...

:39:
canım benim konustum, bana soylediği sey aradan 9 sene geçmiş, kadın evlenmiş çocugu war falan diyo..beni oyle bir pozisyona sokuyoki sanki ben kendine guvensiz,kıskanç gelin pozisyona sokmaya çalışıyo ki bu çok daha ağır geldi bana..adam gibi bir insan zaten butun bu yaptıklarını en basından yapmazdı zaten..suanda onu insan yerine bile koymuyorum,kayınvalidemde son gorusmemi falan okursan zaten onu ne kadar insan yerine koymadğımı ve iyi niyetimi ne kadar tukettiğini daha iyi anlarsın..soylediklerinde yuzde yuz haklısın, gerçekten ona en bastan iyi niyetli davranmamak gerekliymiş çunku iyilikten maraz doğuyomuş...

eltiniz sizi kiskaniyor sanirim ondan boyle davraniyor.
kendinizi ezdirmeyin gorustugunuz zamanlarda, aynen boyle devam edin :27: evet bazen iyilikten maraz doguyor...
ama gorusmeleriniz disinda da sakin umursamayin bosverin gitsin...akliniza bile getirmeyin boyle kotu niyetli insanlari ki caniniz sikilmasin :10:

Son düzenleme:
:39:

eltiniz sizi kiskaniyor sanirim ondan boyle davraniyor.
kendinizi ezdirmeyin gorustugunuz zamanlarda, aynen boyle devam edin :27: evet bazen iyilikten maraz doguyor...
ama gorusmeleriniz disinda da sakin umursamayin bosverin gitsin...akliniza bile getirmeyin boyle kotu niyetli insanlari ki caniniz sikilmasin :10:

saol canım haklısın! hayatımızdan kotu niyetli insanları ayıklamalıyızzzz :)

kızlar yine çook sinirliyim ve sizlerle dertleşme ihtiyacı duyuyorumm..ben bu mikropla napıcağımı bilmiyorum!
yine olaylar yine terbiyesizlikler başladı hayatımızı karartmaya:(
kayınvalidem bana geldi geçenlerde sağolsun hep destek olur,yemek tariflerini öğretmek için bana geldi oturduk dertleştik biraz aman gozunu seviyim guzel kızım ona soyleme buraya sana yemek öğretmeye geldiğimi,kıametleri kopartır dedi tamam dedim zaten onla konustugum bile yok dedim..ama bu şekilde ondan tedirgin olmasına da üzüldüm tabiki:(
neyse şimdide her yerde bizim çocugumuz olmadıgını falan anlatıyomus(ki 2 ay oldu denemeye başlayalı) kendisinin ne kadar iyi bir anne oldugunu falan anlatıyo ki kayınvalidem bile çocugun annesi yuzunden ne kadar içine kapandıgını konusuyor..allahım bu dunyada bu kadar kotu insanlar hala var ve ben inanamıyorum buna!!!

allah kolaylık versin arkadaşım gerçekten katlanılması zor bir durum ama şanslısın bak kayınvaliden sana destek oluyor.. herkes eltinden yaka silkmiş anlaşılan..
ne diyelim canım eden bulur elbet..

allah kolaylık versin arkadaşım gerçekten katlanılması zor bir durum ama şanslısın bak kayınvaliden sana destek oluyor.. herkes eltinden yaka silkmiş anlaşılan..
ne diyelim canım eden bulur elbet..

saol canım benim..bir de ağzında sürekli benim çocugum var,tabi senin yok anlamazsın, benim çocugum benim çocugum sürekli laf sokmaya çalışıyo ortak alanlardayken, gorende muhteşem bir anne falan sanıcak..kızlar size yeminle dünyada tanıdıgım en egoist ve kıskanç insan,çocugun da psikolojisini bozdu ruh hastası ..allahıma dua ediyorum bir an önce bebeğime kavuşmak için ama hamile kalsam bile en son o öğrenicek çunku nazarından korkuyorum size yeminle :(
her tatile gittiğinde çocugunu bahane eden, her alışverişinde her luksunde her ortamda ilgi çekmek istediğinde çocugunu kullanan bir insanın iyi bir anne olduguna kimse beni inandıramaz!

kızlar ben gerçekten artık çok bunaldım..
2 hafta sonra aile yemegimiz olucak bu sefer kayınpederim yurtdışında olucagı için cadılar cadısı eltim toplıycakmış evine fakat bizim dışımızda herkes biliyo bu daveti,şimdi son gun haber vericek abisi eşime her zamanki gibi kesin fakat benim annem babam çağrılmıycak diye tahmin ediyorum,cunku onlarında hiç bişeyden haberi yok ki babamın yaşı var ve hastalıktan yeni kalktı önceden haber verilmesi gerekir tabiki normal insanlarda bu tip şeyler..ben eşime gitmek istemediğimi çunku ailemi yanlız bırakmak istemediğimi söylicem eşim zaten biliyo eltimi sevmediğimi ve onun evinde yemek yemektense kendimi asmak istiyiceğimi dolayısıylada çok karşı çıkıcagını sanmıyorum da kayınvalidem umarım üzülmez :(

Son düzenleme:
selam kızlar,
yine ben ve elti problemlerim devam..bugece aile yemeğinde eltimin ablasının hamile oldugu haberi damgasını vurdu..biliyosunuz bizde 2 aydır bebek istiyoruz ve henuz sonuc alamadık..ama allah kısmet ederde hamile kalırsam hemen hemen arka arkaya olucak doğumlarımız ve bi şekilde eltim başlıycak kıyaslamalara, daha şimdiden başlamış zaten abuk sabuk konusmaya,yok bunlarda sorunmu var neden olmuyo vs gibi saçma sapan yorumlara bir de ustune bebeğimle ilgili konuşmalar yapıp kardeşininkiyle kıyaslamalara kalkarsa artık onu ne yaparım dusunmek bile istemiyorum..işin üzücü tarafı kayınvalidemde biliyomus kızın hamile oldugunu ve yemin verdi diye soyliyememiş, belki de beni üzmek istemedi :( neyse aradık eşimle tebrik ettik, kız o kadar düzgün ve şeker ki hemen inşallah istediğiniz zaman sizinde bebeğiniz olur arkadaş olurlar dedi..keşke eltim suanki bu mikrop olucağına ablası olsaymış elli kere tercih ederdim!

selam kızlar,
yine ben ve elti problemlerim devam..bugece aile yemeğinde eltimin ablasının hamile oldugu haberi damgasını vurdu..biliyosunuz bizde 2 aydır bebek istiyoruz ve henuz sonuc alamadık..ama allah kısmet ederde hamile kalırsam hemen hemen arka arkaya olucak doğumlarımız ve bi şekilde eltim başlıycak kıyaslamalara, daha şimdiden başlamış zaten abuk sabuk konusmaya,yok bunlarda sorunmu var neden olmuyo vs gibi saçma sapan yorumlara bir de ustune bebeğimle ilgili konuşmalar yapıp kardeşininkiyle kıyaslamalara kalkarsa artık onu ne yaparım dusunmek bile istemiyorum..işin üzücü tarafı kayınvalidemde biliyomus kızın hamile oldugunu ve yemin verdi diye soyliyememiş, belki de beni üzmek istemedi :( neyse aradık eşimle tebrik ettik, kız o kadar düzgün ve şeker ki hemen inşallah istediğiniz zaman sizinde bebeğiniz olur arkadaş olurlar dedi..keşke eltim suanki bu mikrop olucağına ablası olsaymış elli kere tercih ederdim!

Öncelikle insanllah allah sana da saglıklı bir evlat verir en kısa zaman da.
Eltini de hic takma cevabını ver sessiz kalma kayınvaliden de seni üzmemek icin söylememistir kötü bir niyeti yoktur bence..

Yaptığım analize göre eltiniz her konuda baskın gelmesin senin ise ona göre daha yumuşak sözlü ,davranışların daha narin bence o rolü ondan al sende adamına göre muamele etmeyi becer ancak bu şekilde onun hakkından gelirsin

kızlar çok teşekkurler yorumlarınız için..artık bazı şeyler o kadar üstüste geldiki doldum aşırı derecede..kırkyılın başında sadece kayınvalidemler ve benim ailem başbaşa aile yemeği yiyelim dedik ağız tadıyla onda da durdu durdu patlattı bombayı.. allah aşkına 2 aydır olan bir hamilelik neden özellikle o gece söylenir :) salak var sanıyo karşındakini, yemek burnumdan gelicek sandı halbuki aksine mutlu oldum ablası için, ablası süper tatlı bir insan..beni üzen samimiyetsizlikleri ve ikiyuzlulukleri..ben onu zaten ne arıyorum ne soruyorum, etkisiz eleman muamelesi yapıyorum ve o da buna sinirinden bu şekilde uzaktan uzaktan bulaşmaya başlıyo..evliliğimiz, çocuğumuz evimiz o su bu herşey hakkında yorum yapmak zorunda hissediyo nedense kendini..allahıma hergun dua ediyorum bizimde evimiz olsun bebeğimize kavuşalım huzura erelim diye ama öte yandan da biliyorum belki cahilmisin diyiceksiniz ama nazarından korkuyorum bu insanın..eşimle birbirmize sarılırken bile irkiliyorum o yılan bakışları yuzunden :(
ben zaten hani onun ruh hastası oldugunu ve o taraftan kotulukten başka bişey gelmeyeceğini biliyorum fakat hayatımda hiç bu kadar kotu niyetli insan gormediğim için içimi sizlere dokuyorum..iyi ki varsınız gerçekten çok samimiyetle soyluyorum bunu, aksi taktirde çıldırıcaktım bu yılan yuzunden!

kızlar çok teşekkurler yorumlarınız için..artık bazı şeyler o kadar üstüste geldiki doldum aşırı derecede..kırkyılın başında sadece kayınvalidemler ve benim ailem başbaşa aile yemeği yiyelim dedik ağız tadıyla onda da durdu durdu patlattı bombayı.. allah aşkına 2 aydır olan bir hamilelik neden özellikle o gece söylenir :) salak var sanıyo karşındakini, yemek burnumdan gelicek sandı halbuki aksine mutlu oldum ablası için, ablası süper tatlı bir insan..beni üzen samimiyetsizlikleri ve ikiyuzlulukleri..ben onu zaten ne arıyorum ne soruyorum, etkisiz eleman muamelesi yapıyorum ve o da buna sinirinden bu şekilde uzaktan uzaktan bulaşmaya başlıyo..evliliğimiz, çocuğumuz evimiz o su bu herşey hakkında yorum yapmak zorunda hissediyo nedense kendini..allahıma hergun dua ediyorum bizimde evimiz olsun bebeğimize kavuşalım huzura erelim diye ama öte yandan da biliyorum belki cahilmisin diyiceksiniz ama nazarından korkuyorum bu insanın..eşimle birbirmize sarılırken bile irkiliyorum o yılan bakışları yuzunden :(
ben zaten hani onun ruh hastası oldugunu ve o taraftan kotulukten başka bişey gelmeyeceğini biliyorum fakat hayatımda hiç bu kadar kotu niyetli insan gormediğim için içimi sizlere dokuyorum..iyi ki varsınız gerçekten çok samimiyetle soyluyorum bunu, aksi taktirde çıldırıcaktım bu yılan yuzunden!

canım benim yaa...valla tüm yazılanları tamamen okudum canım, eltine saymadığım laf kalmadı burdan.. allah böyle insanların cezasını bu dünyada vermez ki vermesin aslında; çünkü öbür tarafta adalet o kadar iyi tecelli edecek ki! canını hiç üzme bebeğim böyle biri için. eşine de çok sevindim ne güzel korumuş toplu yemekte seni :54: ben de aklıma geldikçe sana dua edicem canım şu dünyada elerini senden ve ailenden çeksin, kendi deliğine sinip kalsın diye. inşallah onların hiç bir kötülüğü seni ve ailendekileri bulmayacak canım, sen de dualarında allahın en güzel isimlerini zikret bol bol, "adl" isminin hürmetine adalet dile, elbet sonuçsuz kalmaz.. ama dilerim o insan(!)ın da öbür dünyada hesabı çok çetin olur inşallah! :16:

canım benim yaa...valla tüm yazılanları tamamen okudum canım, eltine saymadığım laf kalmadı burdan.. allah böyle insanların cezasını bu dünyada vermez ki vermesin aslında; çünkü öbür tarafta adalet o kadar iyi tecelli edecek ki! canını hiç üzme bebeğim böyle biri için. eşine de çok sevindim ne güzel korumuş toplu yemekte seni :54: ben de aklıma geldikçe sana dua edicem canım şu dünyada elerini senden ve ailenden çeksin, kendi deliğine sinip kalsın diye. inşallah onların hiç bir kötülüğü seni ve ailendekileri bulmayacak canım, sen de dualarında allahın en güzel isimlerini zikret bol bol, "adl" isminin hürmetine adalet dile, elbet sonuçsuz kalmaz.. ama dilerim o insan(!)ın da öbür dünyada hesabı çok çetin olur inşallah! :16:
canım teşekkur ederim guzel sozlerin için inan bende aynı duaları ediyorum..
başta hiç boyle olucagı aklıma gelmezdi,seviniyodum ne guzel yaşıma yakın genç arkadaş olabileceğim bir eltim var diye ama gerçek yuzunu gosttermekte geç kalmadı sağolsun..şimdide dilinde surekli kız kardeşinin hamile olusu var,kayınvalidem 2 gun once bana geldi o sırada aradı ve kıyameti kopardı yok oğullarını gordun ofiste yok diger geline gittin bana gelmedin diye,kadının sinirden benzi attı..sonrada hemen konuyu kardeşinin hamililiğine geldi tabi ,diyoki hamileliğinin 3. ayının sonunda yurtdışına goturucekmiş ablasını orda bir alet varmıs çocugun iç organlarını kontrol ediyomus herşeyi düzgünmü diye.şaşırdım doğrusu ,turkiyedeki hastaneler ve tıp konusu o kadar gelişmişken ne gerek var boyle bişeye anlamadım..neyse sonra konu tekrar bana geldiki kayınvalidem bana iyilik etti dedi onunda sana selamı var,tabi ben o sırada elimle kayınvalideme salla işareti yapıyodum :)
çok çok iyi insan kayınvalidem,başta o yılana inanıp aramı soğuk tutsaydım çok uzulurdum iyi ki onu dinlememiş ve samimi olmusum cunku suanda psikolojik olarak beni en çok anlayan ve en çok şeyi paylaştıgım insan o..
buarada yeni bir iş projesi hakkında çalışmaya başladım ve onun heyecanı içindeyimm..inşallah başarılı olur ve ekonomik durumlarda rahatlar,resmen gunduzleri falan hayaller kuruyorum soyle ağız tadıyla kendi evime geçmişim dilediğim gibi dosemişim hatta ucurmusum ve kucagımda bebeğimm misafir ağırlıyorum,tabiki korunlu davetli listemde sevgili eltimde oluyor ve evime girince dumur vaziyette bakakalıp sinir krizleri geçiriyorr :D
olucakk olucakk herşey çoook güzel olucakk
HEPİMİZE MUTLULUĞUMUZU KISKANMAYAN,AİLEYİ BÖLMEYE ÇALIŞMAYAN,İÇİNDE FESATLIK KÖTÜ NİYET OLMAYAN VE HUZURUMUZU BOZMAYA ÇALIŞMAYAN AİLE BİREYLERİ İLE DOLU MUTLU BİR AİLE HAYATI DİLİYORUM :)

Öncellikle vaybeee diyorum pes:20:. Eltin:47: Seni Kiskaniyor herseyiyle belli ediyor:47: fazla kafana takma kiskaniliyorum dyip gül:60:... Zor bi durum yaptiklarina tepki göstersen karsilik verince kendisini galiye aliyorsun diye hosnut duyup devam ediycek. Napmali , senin neseni bozucak laflarina tavirlarina karsilik gülümse asalayici bak yüzüne ve gülümse seni kiskandigini anlasdir mimik lerinle ve sözlerinle zekice yani fazla abartma, morelin:64::64: yerinde gözük hep neseli:66: ve kendini öv senin ondan farkli oldugunu bildir ignele arasi sira.... Arada bi dalga gec kendisiyle saka vurarak :35::35:. Ondan kacma:10::10:, O:57::57: sen den kacsin... Senin basin dik:21: onun ki :59::59:asada olsun...

Öncellikle vaybeee diyorum pes:20:. Eltin:47: Seni Kiskaniyor herseyiyle belli ediyor:47: fazla kafana takma kiskaniliyorum dyip gül:60:... Zor bi durum yaptiklarina tepki göstersen karsilik verince kendisini galiye aliyorsun diye hosnut duyup devam ediycek. Napmali , senin neseni bozucak laflarina tavirlarina karsilik gülümse asalayici bak yüzüne ve gülümse seni kiskandigini anlasdir mimik lerinle ve sözlerinle zekice yani fazla abartma, morelin:64::64: yerinde gözük hep neseli:66: ve kendini öv senin ondan farkli oldugunu bildir ignele arasi sira.... Arada bi dalga gec kendisiyle saka vurarak :35::35:. Ondan kacma:10::10:, O:57::57: sen den kacsin... Senin basin dik:21: onun ki :59::59:asada olsun...

canım teşekkurler yorumun için..ben zaten son yemekte bunu fazlasıyla yaptım ,ne muhattap oldum ne konustum,somurtkan insnaları hiç sevmem hayatımdada bulundurmam diyerek geçirdim ona o lafı..gaayet farkındaydı ve rahatsız oldu ama nereye kadar boyle gidecek..kalp kırıldı bi kere,hele ki ben gerçekten insanlara fazlasıyla kredi veren bir insanım ama bittimi de bitiyo işte..ben artık ağzıyla kuş tutsa onla iyi olamam olmam da zaten ama eşim hakikaten anlaşılması güç sekilde iyi niyetli ve saygılı bir insan..Onla bazen dertleşiim diyorum hemen bana haklısın biliyorum ama abimin karısı napalım diyo(onada o kadar) terbiyesizlik yaptıgı halde hemde..şimdi ilerde çocuk olunca allahın izniyle o dokunsun bile istemiyorum,ne biliim ev vs oldugunda başlıycak çirkin kıskanç bakışlarına,yerrli yersiz konusmalarına...bilmiyorum yaaa,allah heralde sabrınıda verir cunku özel hayatımda size yemin ederim sevmediğim 1 kişiyi bile barındırmam çevremde,görüşmem diirek ama evlenince mecbur kaldım goruyorum bu cadıyı her aile olayında :(

Back
X