Eltim hayatımızı mahvediyor!

bende bir eltizedeyim
eltim
17 yıllık evli il evlendiğinde 5 yıl konuşmamış kayınvalidemlerle
çok ters biri
aileyi o yönlendirir en olmayacak şeyi oldurur
her şey onun elinde
kendini çok ağırdan satar
her şeyi o bilir
beni küçümser
ben yokmuşum gibi davranır
kayınvalidemin hastalık ve vefaat ettiği dönemde rahmetliyle dargındı
ama mevlitte yine geldi ve herkez onun peşinde pervane oldu
görümcem kayınpeder güler yüzlü davrandılar
kayınvalideme ben baktığım halde beni tersleyip durdular mevlütte
eşimin ve benim yüzümüz çokmu yumuşak diyorum acaba
eşimle bir sabah kaltık kayıvalidemin yedisinde eşim mezarlığa gidelim dedi
eve 12 de geldik
eltim sen nerede kaldın dedi
görümcemle evi temizliyorlarmış
kayınvalidem hastayken hep ben yapıyordumki zaten
nasıl davranmak gerek ben bilmiyorum

canım eltinle benimkinin çizdiği tablo aynı..aynen ben ve esimde sizin gibi o ne kadar lanet davranırsa davransın, ne uyuzluk yaparsa yapsın guler yuzlu davranıyoduk efendilikten ama anlamadı..işte bu yuzden bizde ona hakettiği gibi yani önemsiz gereksiz biri gibi davranıyoruz ona :)
sende ona kendini önemsiz hissettir kendini, inan bana daha değerli olursun..
mecbur kalmadıkça görüşme, konusma muhattap olma,kaynın cins biri değilse onla aranı iyi tut.. ben en azından bu şekilde dayanmaya çalışıyorum..:63::63:

saol canım kaynım onun sözünden asla çıkmaz tapıyor ona
o konuş derse konuşur konuşma derse konuşmaz
ev araba iş yeri herşey eltimin üzerine borçlarıda eşi ödüyo
ziyade etsin allah
sadece eşinin üzerindeki etkisini belirtmek için yazdım
senin en azından kaynın karakterli sanırım
o bile bir şanstır

yok cnm benim, benim kaynımda karısının sozunden çıkmaz,herkesin içinde hakaret bile etse susar..
başımdaki aynenn seninki gibi dominant, nerde ne diyeceğini bilmeyeni sürekli eleştiren somurtan ve kendini dunyanın merkezinde goren bir psikopat :51:

işimiz iş desene canım:27:

haklısın kesinlikle uzak durulması gereken bir karakter..
keske bu her ortamda ve durumda mumkun olsa, ama bazı mecburi durumlarda malesef istemesemde muhattap olmak zorunda kalıyorum...:58::58:

Ben olsam kâle almazdım asla.

haklısın kesinlikle kaale alınacak insan değil ama ne yapıyor ediyor olay yaratacak gundemler yaratıypr malesef..umarım hayatında mutluluk verici gelişmeler olur da bize sarmaktan vazgeçerr,sevmiyorum gerilim ben yaa..yengeç burcu aile düşkünü insanı(beni :) )da bu hale getirdi ya ne diim helal olsun!:50:

seninle e ne ortak yönümüz çıktı ama ben de yengeç burcuyum aynı şeyleri yaşıyoruz az çok.. mağdurum da mağdurum eltizedeyim de eltizedeyimmmm:60::60:

Atsan,atılmaz satsan satılmaz kavga etsen olmaz bayramlarda mecbur yine beraber olacaksın sadece konuşma, mesafeni koru

Atsan,atılmaz satsan satılmaz kavga etsen olmaz bayramlarda mecbur yine beraber olacaksın sadece konuşma, mesafeni koru

aynen oyle, benimki sadece paylaşım..bi şekilde burda sizlerle paylaşarak rahatlamaya çalışıyorum içime atıcağıma..olayın özeti malesef senin soyledigin gibi.Evlilik fedakarlık demektir diyolardı dogruymus işte,dışarda suratına bakmayacagım insanla aynı ortamlarda bulunmam gerekiyo eşimin ve ailesinin hatrına..ben sadece senin de soylediğin gibi konusmayıp mesafemi koruyorum ...

haklısın kesinlikle kaale alınacak insan değil ama ne yapıyor ediyor olay yaratacak gundemler yaratıypr malesef..umarım hayatında mutluluk verici gelişmeler olur da bize sarmaktan vazgeçerr,sevmiyorum gerilim ben yaa..yengeç burcu aile düşkünü insanı(beni :) )da bu hale getirdi ya ne diim helal olsun!:50:

Senin eltin psikolojik deli ve sizi çoooookkkk kıskanıyor belliki.

Senin eltin psikolojik deli ve sizi çoooookkkk kıskanıyor belliki.

Orası kesin de, ben ona bu kadar pozitif yaklaşmıştım bu kadar iyi niyetli davranmışım...neyse bir onemi yok zaten artık beni kaybetti..Benim tek anlamadığım neyimi kıskandığı??
Kızlar biraz özele girecek ama eşimin biz evlendiğimiz donem olanağı yoktu çok fazla,düğün yapamıycaktık ben ikimizinde itibarı bozulmasın,bu hayatta bir gun olur araba her zaman alınabilir diye düşünerek,arabamı bile sattım ve o da bunu biliyordu,ne biliim ev alamadık o 4 oda bir salon kocaman havuzlu bir sitede kendi evinde oturuyo, biz kirada ufak bir evdeyiz, ne biliim kocası ona 10 senelik eşi diye son model bir araba aldı geçen sene, kızı istanbulun en pahalı kolejine gidiyor hani düşünüyorum benim etim ne budum ne onun yanında ama buna rağmen kocamla bir seyahate gitsek olay olur,bir yemeğe gitsek laf eder,kocam eve çiçek gonderse bozulur...Ya cidden bu kadar konusmak istemiyorum ama yeni ev yaptık bir çöp getirmedi evimize, biz onların kızına eşinle kaç kere hediyeler aldık neler yaptık..Burdaki herkes kafana takma ,prim verme oralı olma diyor çok haklısınız olmamak lzm ama hazmedemiyorum bazı şeyleri hiç :58:

bende snin gibiyim canm benm eşimde kardeşleryle ortak abisine çoksaygılı benm eltm bizi eşinden kıskanıyo eşi benm için güzel bişey desn tamam biz bittik ben 11 yılk evliyim ilk zamanlar kayınlarm beni çok överlerdi oda deliolurdu ama ne yaptı etti beni kötüledi şu anda kaynım beni gönce yüzünü çeviriyo gidip kendimi savunsam hemen şiddet gösteriyo o yüzden bişey diyemiyrm çok vicdan azabı çekerm benALLAHA havele ettim ama ALLAH çıkarıyo merak etme kendi derdyle uğraşmaktan bana zaman ayıramıyo şimdi dış kapının dış mandalı bana göre

bende snin gibiyim canm benm eşimde kardeşleryle ortak abisine çoksaygılı benm eltm bizi eşinden kıskanıyo eşi benm için güzel bişey desn tamam biz bittik ben 11 yılk evliyim ilk zamanlar kayınlarm beni çok överlerdi oda deliolurdu ama ne yaptı etti beni kötüledi şu anda kaynım beni gönce yüzünü çeviriyo gidip kendimi savunsam hemen şiddet gösteriyo o yüzden bişey diyemiyrm çok vicdan azabı çekerm benALLAHA havele ettim ama ALLAH çıkarıyo merak etme kendi derdyle uğraşmaktan bana zaman ayıramıyo şimdi dış kapının dış mandalı bana göre

allah hepimize kolaylık versin valla..bak 11 senelik evliyim diyosun ,hala duzelmemiş hareketleri:( benimkide aynı 1 senelik evliyiz ama bizdede istikbal pek parlak değil daha ilk dakkadan böyleyse sonumuz hayır olsun :(

Back
X