ah ah benimde bir eltim var domuzun önde gideni..ben kuru soğan,taze soğan ve sarımsağı elleyemiyorum ayrıca yiyemiyorum da..bu yüzden bana takmış durumda..gerçi tek bu yüzden de değil..ailecek beni istemediler nişanlım selennn le evlenmezsem öldürürüm kendimi diyince zorla da olsa istemeye geldiler..geçen akşam nişanlımın en yakın arkadaşının düğününe gittik bir baktım annesi,eltim ve nişanlımın abisi de geldi..nişanlımda ben gitmem diye sadece ikimiz olucaz demişti..bir gördüm sinirlendim(beni istemiyorlar yağcılık yapıyorlar)..neyse nişanlımın kulağına eğildim gülerek çıkınca sorucam ben sna dedim oda güldü bende..eltim bana selennncim evi tuttunuz mu diye sordu (meraklı melahattır kendileri) hayır daha arıyoruz canım dedim..mm yaptı sonra nişanlımın abisi nasılsın fln iyidir sen nasılsın olaylarından sonra nişanlımın annesi mayısta tutun oğluum paran gitmesin dedi..ben kalakaldım..anne ne mayısı 1 ayda ev döşenmesi nerde görülmüş dediğimde oğlumun parası gidicek kızım dedi..bende bir kere daha dumur oldum..nişanlım bana baktı eğildi kulağıma he de aşkım geç dedi..sonra sıra geldi düğün salonunu konuşmaya domuz eltim başrollerde..selenncim nereyi tuttunuz chayı chayı ağzını yamultarak mm..ne kadar verdiniz para nişanlım direk araya girdi yenge parayı siz mi ödeyeceksiniz neden bu kadar sorgu sual anlam veremiyorum dedi ben güldüm
kır düğünümü olucak selenn evet hayalimdi kır düğünü olucak canım dedim kafamı çevirdim..nasıl sinirlendim anlatamam..bu yetmezmiş gibi domuz eltim de bikaç ay önce 2. doğumunu yaptı demez mi nişanlıma dönüp 5 aylık yeğenini düşünmedin mi kır düğünü yapıyorsun dediğinde ben nişanlımı dürtmeye başladım sinirlendiğimi anladı..bende eğildim nişanlım,annesi,abisi,yengesi varken sende 5 aylık bebeğini ve 4 yaşındakini oğlunu annene bırakırsın canım demokraside çareler tükenmez dedim..çocuklarımı bırakamam dedi bende benimde yapabileceğim bişey yok buda benim düğünüm dedim iyi geceler dedim kalktım..
o dişliyse ben ondan dişliyim..

Son düzenleme: