Ayy çok sevindim yaa..Hasetinden çatlamıştır eminim.Şimdi sen bunları yazarken o da evde sinirden tırnaklarını kemirmeye başlamıştır,hehehe:)
canım yazdıklarını baştan beri okudum.kah sinirlendim kah güldüm..en son buluşmanıza bayıldımm.özelliklede eşinin seninle paslaşması harika olmuş..birlikte alt etmişsiniz..ohhhhhhhhhhh canıma değsin..
gelelim eltinin davranışlarına..daha ilk konuyu açtığın yazıyı okurken aklıma geldi olabilirmi diye??
acaba eltin eşine platonik olarak aşk besliyor olabilirmi?o yüzden sana böyle davranıyo belkide..
:)))) asla asla dememeyi öğrendim bu şahsiyet sayesinde..ama bu koku daha çok bana soyle geldi,"kankama yar etmeliydim zamanında kaynıma endişeleri" gibi geliyorr...Zamanında eşim onun
arkadaşıyla evlenmek istemedi diye yapıyo butun bu terbiyesizlikleri zavallı:
merhaba arkadasim elti magduru ben olaraktan ne cok sevindim
son gelismelere.ohh gece gece moral oldu ba
su alttan al olayini da kayinpederim bana diyordu
kizim alttan al o sinirli alttan al o deli bilmem ne
bende sonunda babama patladim.alttan ala ala etmedigi rezillik kalmadi dedim.actigim konulara bir goz gezdirirsen anlarsin...
hic kimseye hoyytt demeyen ben
onun yuzunden kayinpederimle ters dustum
4 sene sonra ilk defa cikistim ne altan alacagim sen hep onu tutuyorsun diye ve daha birsuru olay...
gercekten hakli zaferini kutluyorum.
ben elti musveddesi tasindi da kurtardim...
Sevgili Kadınlar Klubu Arkadaşlarım,
Stresle beklediğim buluşma gerçekleşti..Kayınvalidemlere yemeğe gittik ve suanda eve dondum..
dunya suratsızı huysuz eltimle aynı havayı 3 saat kadar birlikte tenefus ettik fakat bu sefer tek bir farkla.."NE VERİRSEN ONU ALIRSIN" anlayışıyla yaklaşan ben, sadece girerken merhaba ve giderken bye bye dedim ve onu yok saydım =))
Eşimin annanesiyle bol kahkahalı ve guzel paslaşmalı bir geceydi.Eltim ilk bombasını kayınvalideme patlattı,ayy ben rejimdeyim hiç bişey yiyemem diyerek,kadın elli çeşit yemek yapmış ve bir kaşık bile yemedi,buarada gerçekten çok kilolanmıs,hep zayıflıgıyla ovunur benim kiloma laf ederdi,ben onun yarısı kadar kalmışım
Daha sonra masanın ortasında eşine herkesin içinde öküz gibi oldun diye saçma sapan bir çıkışta bulundu,kocasının suratı kıpkırmızı oldu,üzülüyorum ona hayat boyu bir bela var başında
daha sonrada hızını alamayıp benim eşime sardı,ay seninde boyun bir erkek için ne kadar kısa falan diye,eşimde ona şak diye cevabı yapıştırdı,kısa mısa en guzel kadınla birlikteyim keşke her kısa adam benim kadar şanslı olsa dedi ve yanağıma kocaman bir öpucuk kondurdu!!!Anlatamam o anki mutluluğumu:)))))) Ve en son olarak annane bana dediki canım kızım yok boyle dansta azra akını seyrediyorum,hep guler yuzlu hep pozitif aynı senin gibi :) benden gelen cevap,zaten güler yuzlu insan guzel insan demektir,negatif insan sevmem bende :))
mosmor oldu mosmoooooor
Yaşasınn bu hayatta iyilerde kazanıyrmus demekki sabırlı davranırsa
PS: Eşimde artık kabul etti bu kadının ne ruh hastası oldugunuuuu flocke haklıymış,dayanamadı olay yaratmadan yine!
Sevgili Kadınlar Klubu Arkadaşlarım,
Stresle beklediğim buluşma gerçekleşti..Kayınvalidemlere yemeğe gittik ve suanda eve dondum..
dunya suratsızı huysuz eltimle aynı havayı 3 saat kadar birlikte tenefus ettik fakat bu sefer tek bir farkla.."NE VERİRSEN ONU ALIRSIN" anlayışıyla yaklaşan ben, sadece girerken merhaba ve giderken bye bye dedim ve onu yok saydım =))
Eşimin annanesiyle bol kahkahalı ve guzel paslaşmalı bir geceydi.Eltim ilk bombasını kayınvalideme patlattı,ayy ben rejimdeyim hiç bişey yiyemem diyerek,kadın elli çeşit yemek yapmış ve bir kaşık bile yemedi,buarada gerçekten çok kilolanmıs,hep zayıflıgıyla ovunur benim kiloma laf ederdi,ben onun yarısı kadar kalmışım
Daha sonra masanın ortasında eşine herkesin içinde öküz gibi oldun diye saçma sapan bir çıkışta bulundu,kocasının suratı kıpkırmızı oldu,üzülüyorum ona hayat boyu bir bela var başında
daha sonrada hızını alamayıp benim eşime sardı,ay seninde boyun bir erkek için ne kadar kısa falan diye,eşimde ona şak diye cevabı yapıştırdı,kısa mısa en guzel kadınla birlikteyim keşke her kısa adam benim kadar şanslı olsa dedi ve yanağıma kocaman bir öpucuk kondurdu!!!Anlatamam o anki mutluluğumu:)))))) Ve en son olarak annane bana dediki canım kızım yok boyle dansta azra akını seyrediyorum,hep guler yuzlu hep pozitif aynı senin gibi :) benden gelen cevap,zaten güler yuzlu insan guzel insan demektir,negatif insan sevmem bende :))
mosmor oldu mosmoooooor
Yaşasınn bu hayatta iyilerde kazanıyrmus demekki sabırlı davranırsa
PS: Eşimde artık kabul etti bu kadının ne ruh hastası oldugunuuuu flocke haklıymış,dayanamadı olay yaratmadan yine!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?