Eltim hayatımızı mahvediyor!

Ayy çok sevindim yaa..Hasetinden çatlamıştır eminim.Şimdi sen bunları yazarken o da evde sinirden tırnaklarını kemirmeye başlamıştır,hehehe:)

Ayy çok sevindim yaa..Hasetinden çatlamıştır eminim.Şimdi sen bunları yazarken o da evde sinirden tırnaklarını kemirmeye başlamıştır,hehehe:)

cok tesekkurler canım:))
kesin sinirden çıldırıyo suanda senin de soylediğin gibi...ama diyecek bir lafı da yok cunku ne tersledim ne muhattap oldum,butun gece gulucekler saçıp,herkesle muhabbet ettim,onunda suratına bakmadım..
ne kadar acı bişey insanın aile yemeğine giderken bukadar kasılması ve üzülmesi ama içim artık çok rahat çunku kendi etti kendi buldu....

başkalarının üzüntüleriyle sevinip övünenler
aslında insanlığını kaybedip gizlice dövünenler
dostunun aşkının her hücresini tek tek sömürenler
kötü kalpli plancı sevgi düşmanı çok
sayın karakediler
mevlam benden uzal tutsun bunları artık
çakralarım tütüyor
kırıp döküp ezip geçip orgazm olanlar
bide benden medet umuyor
yazıkk!!!
gözleri dönmüş kalpleri sönmüş
yerli eksan düşünenler
ruhunu kırıtan vicdanı kıvrak
sırıtan karakediler

offfffff !!! offfffff !!! yeter be!!!! buraya kadar!!!!

kalpleri acıtan aşkları kemiren kötülükle beslenenler
gönlünü açmayan hiç konuşmayan gizli saklı delirenler
geceleri avlanıp gündüzleri aklanıp her daim yok edenler
aklımın almadığı sabrımın kalmadıgı sizi gidi karaböcükler

offfffff !!!!offffffffffff !!!! yeter be!!! buraya kadar !!!

içim daraldı yeter bağrıma bağrıma vuranlardan
yaşatmamam lazım bu böcükleri yoksa çalar balımdan
kollayamam ki ben önümü arkamı bir ömür ölene kadar
çitilemek lazım hiç leke kalmasın ruhumda zerre kadar
okudugum kitabın ismini bile aklımda tutamıyorken
kurtulmam lazım aklımdan çıkmayan böcüklerden

offfffffff !!! offffffffff !! yeter be !!buraya kadar!!

içim daraldı yeter bağrıma bağrıma vuranlardan
yaşatmamam lazım bu böcükleri yoksa çalar balımdan
kollayamam ki ben önümü arkamı bir ömür ölene kadar
çitilemek lazım hiç leke kalmasın ruhumda zerre kadar
okudugum kitabın ismini bile aklımda tutamıyorken
kurtulmam lazım aklımdan çıkmayan böcüklerden

offfffff !!! offfffff !!! yeter be!!!! buraya kadar!!!!

BİR SARKI BU KADAR MI UYGUN OLUR BU İKİ KARA CADIYA

mrb canım öncelikle kolaylıklar versin allah bu tür insanlarla uğrasmnak geröekten zor ..
ama bu sonucta eltin canım esinle birlik olup susturabilirsiniz siz taviz vermişsiniz o kadar bence dahada olmuyo konusmayın...
ne demek eltim sürekli neden eşimi arıyorki musade etme canım o kadarına.ezdirme kendini..ve eşinlede konuş acık acık.gerekirse o da abisi ile konussun

Meltemcim teşekkur ederim yorumun için,başlarda senin de soylediğin gibi hergun onu arayacak yuzu oluyordu fakat eşim araya mesafe koyunca,onunla gorusmeyince oyle hergun arayacak yuzu kalmadı,dolayısıyla ayda yılda bir arıyabliyor..dünde ben o şekilde buna duvar gibi davranınca iyice çıldırdı ve bana karşı ağzını açamadı,bu sefer eşime ve kendi eşine sardı.Kendi kocası o kadar hakareti yiyip masada sustu,benimki ise şak diye cevabını verdi,karakter meselesi....Ben dua ediyorum ki iyiki kendimi tutmusum da eşim benim lafımla değilde kendi gozuyle goruyor artık bu ruh hastasının sorunlu davranışlarını...

e ne güzel işte kendi kendini yiyp bitirsin....
insana en kötü ceza adam yerine koymamaktır görmezden gelirseniz muattap olmazsanız o infilak eder zaten

Aynen öyle..ama ilk defa dun gece biz ona bu kadar açık tavır koyduk..Daha önce hep bi şekilde alttan alıyoduk.O ilk defa dun kayınvalidemin evinde onu insan yerine dahi koymadıgımı gordu ve anladı,zaten butun gece onun rahatsızlığını hissetti..seninde soylediğin gibi ilerleyen gunlerde sinirinden iyice intifak edecek ve daha da terbiyesizleşicek ve o noktada benden bu sefer çok net tepkiyi alıcak..O saatten sonra zaten gorusme konusma yuzude kalmayacak..
Ama allah biliyo,hiç bir zaman aklımın ucundan geçmezdi ailemden sayılabilecek biriyle gorusmeme noktasına gelebilecegim çunku çok kalabalık ve birbirine bağlı bir aile yaşantısından geliyorum,değil akrabana karşı sinsilik terbiyesizlik yapmak,en ufak bir samimiyetsizlik bile çok garipsenirdi olamazdı..Artık neyi konusuyosam bende , olan olmus,her turlu yol denenmiş ama bir çözüme ulaşılamamış malesef..
Sadece sunu anladım bu kısa 1 senelik evlilik sürecinde,eger dış etmenleri kafana çok takarsan ve saçmalıklarına prim verirsen hiç bir evlilikte huzur olmaz,o yuzden bu elti olayını hepinizin soylediği gibi kafaya takmayıp,onu insan yerine dahi koymamam gerekli..
Su da bir gerçek, kadınlar klubu,burdaki yorumlar ve içimi rahatça dokebilmenin verdiği rahatlık benim üzerimden inanılmaz bir yük aldı..

canım yazdıklarını baştan beri okudum.kah sinirlendim kah güldüm..en son buluşmanıza bayıldımm.özelliklede eşinin seninle paslaşması harika olmuş..birlikte alt etmişsiniz..ohhhhhhhhhhh canıma değsin..
gelelim eltinin davranışlarına..daha ilk konuyu açtığın yazıyı okurken aklıma geldi olabilirmi diye??
acaba eltin eşine platonik olarak aşk besliyor olabilirmi?o yüzden sana böyle davranıyo belkide..

:)))) asla asla dememeyi öğrendim bu şahsiyet sayesinde..ama bu koku daha çok bana soyle geldi,"kankama yar etmeliydim zamanında kaynıma endişeleri" gibi geliyorr...Zamanında eşim onun
arkadaşıyla evlenmek istemedi diye yapıyo butun bu terbiyesizlikleri zavallı:

merhaba arkadasim elti magduru ben olaraktan ne cok sevindim

son gelismelere.ohh gece gece moral oldu bana

su alttan al olayini da kayinpederim bana diyordu

kizim alttan al o sinirli alttan al o deli bilmem ne

bende sonunda babama patladim.alttan ala ala etmedigi rezillik kalmadi dedim.actigim konulara bir goz gezdirirsen anlarsin...

hic kimseye hoyytt demeyen ben

onun yuzunden kayinpederimle ters dustum

4 sene sonra ilk defa cikistim ne altan alacagim sen hep onu tutuyorsun diye ve daha birsuru olay...

gercekten hakli zaferini kutluyorum.

ben elti musveddesi tasindi da kurtardim...

Canım okudum bende senin topicleri,hakikaten senin elti de baya seviyesiz ve kan kusturan cinstenmiş..Taşınması ve senden uzak olması çok iyi olmus..Allahtan eşin sana destek,benim eşimde bana destek fakat nedense kayınvalidemlerdeki son rezilliklere rağmen boşver bana anlatma, ne olursa olsun abimin karısı diyo..tabi bende kızıyorum çunku karsı taraf her turlu terbiyesizliği yapıp, her turlu lafı sokup sonrada dokunulmazmış gibi bir hal ve tavır alıyor(du) taki ben gelene kadar..bundan sonra daha da sert olucam cunku sunu anladım ben ona duvar oldukca ve sert davrandıkça, o ağzını açıcak gucu ve cesareti bulamıyor kendinde..EEEEE HERKESE ANLADIĞI DİLDEN CEVAP VERMEK GEREKLİYMİŞ...

Son düzenleme:

ayyyy süper olmuş beeee içim rahatladı benimde çatlasın elticinnnn

eveeet o son görüşme gayet başarılı geçti..kendisi resmen ilan etti ona bulaşan olmasada kendisinin problemli bir şahsiyet oldugunu
fakat bugun malesef onla konusmak zorunda kaldım doğumgunuymus,eşim aradı ilk kutladı sonrada bana verdi telefona, 1 dakka kadar konusup kapadım hemen..
Yine de bunu bile yapmış olmam içime sindiremediğim bir durum cunku sevmediğim bir insanı kocamın hatrına seviyomusum gibi davranıyorum gibi geliyor ve muthiş rahatsız oluyorum..Kızlar siz de hiç istemediğiniz halde eşlerinizle problem olmaması için bu tip pozisyonlarda kalıyomusunuz?? Cevaplarınız benim için çok önemli!

canım malesef bende bir eltizedeyim.allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor valla.
üstelik biz altlıüstlü oturuyoruz allaha hergün dua ediyorum beni buradan kurtarsın diye.kıskançlık,hasetlik,yalan,iftira hepsi var bıktım artık dayanmıyorum valla.
2 yıldır konuşmuyoruz hiç değilse o yönden kafam rahat ama yüzünü görmeye dayanamıyorum.

bu kadar edepsizinide duymamıstım dogrusu,senı rakıp olarak goruyo galıba aslında kendıne yapıyo kımse sevmez onu napsın,aslında sende patır patır cevabını ver yanı yoksa ıyıce kendını paşa sanacak,ne demek kocanın eskı sevgılısını dugune cagırmak edepsız kadın ,ınsanın en guzel gununu de bozmayı bılmıs,cocuguda canımız ne zamn ısterse o zamn yapcaz de sende pek sallamıyomus gıbı ukala cvplar ver ,ıyı kı ayda 1 gorusuyosunuz Allahtan

ay bu msjı yenı gordum cok sevındım kocanın da farkında olması cok ıyı ama ne guzel cvplar vermıs ama eltın çatlamıstır ,nasıl bı kadınmıs ınsan kocasına öküz der mı kocasıda sogumustur ondan yazık

Nurcum ne ayda biri, 3-4 ayda bir goruyorum o da mecburi görüşmelerde..fakat o kadar uyanık ki,illa bi olaylar bir ilgi çekme yöntemi buluyor kendi için..Eşime nasıl bir yalakalık var anlatamam ama arkasından da demediğini bırakamıyor,bir tek eğer okuduysan en son görüşmede ben onun yuzune bakmadım diye eşime ve kendi eşine sardı orda da altı ağzının payını benimkinden..

AAAA buarada yeni bombasını patlattı, eşime tepkileri için sırtım için aldıgım ağrı kesiciler bende sinir yapıyo ondan bu şekilde tepkiler veriyorum demişş :)) ağrı kesicinin böyle bir etkisi oldugunu bilmiyodum doğrusu! buarada gören de ağrı kesiciden önce çok naif ve düzgün biri oldugunu sanır

baktı kı boyle ofkelıyken ılgı cekemıyo ılaca suc atmıs uynaıkyakında cok duzgun bırısı olarak cıkarsa karısma tabı bı de boyle oynayım dıyerek

hiç sorma nur valla, tam bela..Diyorum ya işte, eşim abisiyle birlikte çalışıyor, kayınvalidem benim için çok kıymetli o uzulsun istemiyorum ve en önemlisi eşim çok rica ediyo tamam sevmiyosun çokta muhattap olmuyosun zaten ayda yılda bir görüş, özel günlerde ara yeterli benim için diyo,doğru soyluyo güzel söylüyo da kadının uyuzlukları goruyosunuz işte, dışarda suratına bakmıycagım insan başıma elti geldi Yalnız artık eşimde o sana geçmişteki gibi acaip yorumlarda bulunursa, tak cevabı ağzına dedi,bende susmaya hiiiiç niyetli değilim zatenn
Bir tek çocuklarına üzülüyorum, dunya güzeli bir çocuk, gözümüzün önünde daha da içine kapanıp, anneden öcü gibi korkar hale geliyor..Dualarım o ufaklık için

hiç sorma nur valla, tam bela..Diyorum ya işte, eşim abisiyle birlikte çalışıyor, kayınvalidem benim için çok kıymetli o uzulsun istemiyorum ve en önemlisi eşim çok rica ediyo tamam sevmiyosun çokta muhattap olmuyosun zaten ayda yılda bir görüş, özel günlerde ara yeterli benim için diyo,doğru soyluyo güzel söylüyo da kadının uyuzlukları goruyosunuz işte, dışarda suratına bakmıycagım insan başıma elti geldi Yalnız artık eşimde o sana geçmişteki gibi acaip yorumlarda bulunursa, tak cevabı ağzına dedi,bende susmaya hiiiiç niyetli değilim zatenn
Bir tek çocuklarına üzülüyorum, dunya güzeli bir çocuk, gözümüzün önünde daha da içine kapanıp, anneden öcü gibi korkar hale geliyor..Dualarım o ufaklık için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…