sizin adınıza çok sevindim,sağlıkla sıhhatle ve mutlulukla kucağınıza alırsınız civcivinizi inşallah.ve evet,hamile kadınlar çok tehlikeli olabilirlervallahi allah sizede sabır versin...iftira ve sinsilik kadar buyuk kotuluk yok hayatta..Bazı arkadaşlar şakayla karısık yol saçını başını falan demişki yerden goğe hak veriyorum ama yinede sırf kocamın hatrı için seviyeyi oralara indirmiyorum..buarada arkadaşlar size bi sır veriim sanırım hamileyim haftaya fln testte çıkar sonuclar..onuda burdan paylaşırım ve tepkileri size anlatırım..dua edin hamileykende uuraşmasıno zaman hamileliğinde bana vermiş oldugu hormonel tepkilerle, yapıcam yuvasını
eşinin de görebilmesi güzel...bir fikir yürüttü mü hiç?bebek olayı için de sıkma canını,hayırlı bir zamanda sağlıkla sıhhatle olur inşallah...Arkadaşlar selam..
duruldu artık, politik bi şekilde yuvarlanırız gideriz derken muhteşem eltim yeni başarılı bir komployo daha imza attı..
Bugun kayınpederimin doğumgunuçok severim kayınpederimi fakat ne yazıkki doğumgununde birlikte olamıycaz onla..Eltim evinde davet veriyo ve beni yada eşimi arama gereği bile hissetmiyo:)
daha ancak bu sabah eşimin abisi aramışta yarım ağız sormus gelin diye,eşimde yok abi biz başka gün kutlarız dedi..Neyse en azından eşimde gordu bu kadının ne kadar yol yordam bilmediğini..
arada henuz hamile değilmişim kızlar..buaralar canım çok sıkkınn..inşallah bebişime bir an önce kavuşurum ve en buyuk hayat kaynağıma odaklanırım su gereksiz insan yerine(
Arkadaşlar tekrar selamm :)
sizlerle bu olayları tartışırken inanılmaz derecede rahatladım ve inanın verdiğiniz tavsiyeler ve yaptıgınız yorumlar hem içimi dokmeme hemde stresimi hafifletmeme yardımcı oldu..
Tabiki aslında hiiiç takmamak ve umursamamak gerekli ama yine de gun geçmiyoki ortak bir konuşmada bu sahsın adı geçilmesin yada bişekilde muhattap olmamak gibi bir ortam olsun..
heleki eğer eşler sadece 2 kardeşse ve işler ortaksa..
2 gun once şirket çalışanımız eltimin arabasını çarptı ve kıyametler koptu,zavallı adam neye ugradıgını anlamadan çok kotu bir muameleye ugradı ben elimden geldiğince rahatlatmaya calıştım adamcagızı ama bu insan yapısı sanırım..sadece maddi hasar var arabada ve kasko ödiyecek butun masrafları ve calısan 8 de 8 haklı bulundu,buna ragmen ne yazık ki bazı insanlar calısanları birer kole ve kum torbası olarak goruyor..gerçi eltisine karşe bu kadar kotu davranan birisinin çalışanın hayatını zindan etmesine sasırmamak gerekli..
dun kayınvalidemlerdeydik,ve eşimin annesi babası gerçekten mukemmel insanlar, kadıncagız beni arka odaya çağırdı ve ne kadar üzgün oldugunu sevmesem bile biraz daha kendimi zorlamam gerektiğini soyledi,iyi niyetle ve yapıcı olmak için yaptı bu yorumu ama ne yazık ki kalp kırıldımı eskisi gibi olmuyor,nişanlılığımdan beri bana yapmadıgını bırakmamış soylenmemiş kotu sozu kalmamış bir insana elimde değil canım cicim yapamıyorum..
Kibar bir dille hissettiklerimi anlattım o da hak verdi zaten,fakat yine de arada soğukluk olmasını hiç istemiyor ve haftaya ailece bir yemek vermek istediğini söyledi,tabiki onu kırmıycam ama daha şimdiden afakanlar basıyo onunla aynı ortamda bulunucam diye..bu sefer diğerlerinden çok farklı olucak cunku karşısında yapıcı ve ılımlı ben i değil aksine soğuk,mesafeli ve en ufak kırıcı sozunde şak diye cevabını yapıştıracak bir insanla karşı karşıya gelecek..ne dersiniz belki de o da bu dilden anlıyodur belki ve bugune kadar ki iyi muameleden ziyade bastan boyle davranmak gerekiyodur))
bu arada bebek planın varmış allahım inşallah tez zamanda nasip eder de aklın sadece bebişinde olur. allahım bana da versin inşallah tüm isteyenlerede benim de aslında 6 bitti 7 ay oldu 4 aydır istiyorum bakalım hayırlısını ailemden memleketimden uzağım burada tek canım eşim bir CAN daha nasip etsin allhım da benim arkadaşım olsun elin gurbetinde onunla uğraşayım o oyalasın beni
ay kadın ne kadar uyuz ya , kolay gelsin sana arkadaşım , anlaşılan ne yapsan ne etsen kadında bi değişiklik olmamış ama kocası falanda farkında diil mi bişey demio mu ve benim anlamadığım senin eşinin eski sevgilisiyle nasıl görüşüyo , önceden arkadaşı akrabası falanmı
saol canım,pek kolay değil ama başa geldi çekiyoruz malesef
walla eski sevgili konusunda ne yazık ki hiç bişey yapamıyoruz cunku bahane hazır seneler önce birlikte olmuslar, aradan zaman geçmiş evlenmiş gitmiş diyip konuyu geçiştiriyo,bende eğer ısrarcı olursam bu konuda direk kocasını kıskanıyo, kendine güveni hiçmi yok vs gibi cumleler kurucağı ve o anda bende onu parçalayacağım için o konuyu zorda olsa görmezden geliyorum..diğer konulardada naapıcağımı şaşırdım çevremdeki herkes e zberlemiş gibi aynı nakaratı tekrarlıyo o da su"evet kadın problemli ama eşleriniz kardeş,aynı işta çalışıyolar ,sen akıllı kızsın alttan al" .
hakikaten soylerlerdi de inanmazdım ama evlilikte gerçekten kadına çok iş düşüyomuş,baskılar bi yandan bu kadının kotulukleridiğer yandan,nereye kadar gider bilmiyorum..
bence öp de başının üstüne koy hiç değilse çocuğunu yolluyor bizimki çocuklarını da zehirledi bir 5 yaşında ben ona şarkılar öğrettim her gittiğimde ufak hediyeler verirdim yengem diye çocuk beni benimsesin diye çocuk beni çok sevmişti zaten. diğeri de 13 yaşında onun aklı kesiyor buz gibi hem bana hem amcasına bana yenge yenge diyince bazen kulaklarım bile şişerdi habire bişey anlatmaya çalışıyordu şimdi de zorla sarılıyo böyle o kadar belli ki yazık ne diyim benimki çok kinci çok fesat iğrenç bir karakteri var sanki böyle biz ona küfür ettin ne bilim iftira attık böyle iğrenç şeyler yaşandı aramızda öyle bir duruma geldik ortadaki mesele çok ama çok ufacıkken seviyesiz yaa ayyy deli oluyorum.
madem çocuğunu aç gönderiyor desinki sana çocuk geliyor ama evde bişey yemedi haberin olsun sen de zaten doyurursun niye kocana diyoki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?