Eltim hayatımızı mahvediyor!

vallahi allah sizede sabır versin...iftira ve sinsilik kadar buyuk kotuluk yok hayatta..Bazı arkadaşlar şakayla karısık yol saçını başını falan demişki yerden goğe hak veriyorum ama yinede sırf kocamın hatrı için seviyeyi oralara indirmiyorum..buarada arkadaşlar size bi sır veriim sanırım hamileyim haftaya fln testte çıkar sonuclar..onuda burdan paylaşırım ve tepkileri size anlatırım..dua edin hamileykende uuraşmasın o zaman hamileliğinde bana vermiş oldugu hormonel tepkilerle, yapıcam yuvasını

sizin adınıza çok sevindim,sağlıkla sıhhatle ve mutlulukla kucağınıza alırsınız civcivinizi inşallah.ve evet,hamile kadınlar çok tehlikeli olabilirler....

seni kıskanıyor demek ki
az görüş prim verme söylediklerini hiç takma boşver gitsin
böyleleri için canını sıktığına bile değmez

Arkadaşlar selam..
duruldu artık, politik bi şekilde yuvarlanırız gideriz derken muhteşem eltim yeni başarılı bir komployo daha imza attı..
Bugun kayınpederimin doğumgunuçok severim kayınpederimi fakat ne yazıkki doğumgununde birlikte olamıycaz onla..Eltim evinde davet veriyo ve beni yada eşimi arama gereği bile hissetmiyo:)
daha ancak bu sabah eşimin abisi aramışta yarım ağız sormus gelin diye,eşimde yok abi biz başka gün kutlarız dedi..Neyse en azından eşimde gordu bu kadının ne kadar yol yordam bilmediğini..
arada henuz hamile değilmişim kızlar..buaralar canım çok sıkkınn..inşallah bebişime bir an önce kavuşurum ve en buyuk hayat kaynağıma odaklanırım su gereksiz insan yerine (

eşinin de görebilmesi güzel...bir fikir yürüttü mü hiç?bebek olayı için de sıkma canını,hayırlı bir zamanda sağlıkla sıhhatle olur inşallah...

senin adına üzüldüm canımbende eltimden yana çekiyorum Allah sabır versin ama eşin senin yanındaymış buna sevindim:81:

canım bence gereksiz bi kadını kafana takarak stres yapma, bebiş istiorsan eğer stresten arınmalısın önce.

inşallah kızlar,çok istiyoruz bebeği..
eşim göruyo görmesine de hala boşver şimdi abime söylemiyim kavga etmesinler bizim yuzumuzden diyo..bu kadar ince düşünmeye devam yani..naapıcamı bilemedim herhalde en güzeli artık telefonlarına dahi çıkmayıp hiç konusmamak başka turlü anlamıycak çunku bu zihniyet..

Arkadaşlar tekrar selamm :)
sizlerle bu olayları tartışırken inanılmaz derecede rahatladım ve inanın verdiğiniz tavsiyeler ve yaptıgınız yorumlar hem içimi dokmeme hemde stresimi hafifletmeme yardımcı oldu..
Tabiki aslında hiiiç takmamak ve umursamamak gerekli ama yine de gun geçmiyoki ortak bir konuşmada bu sahsın adı geçilmesin yada bişekilde muhattap olmamak gibi bir ortam olsun..
heleki eğer eşler sadece 2 kardeşse ve işler ortaksa..
2 gun once şirket çalışanımız eltimin arabasını çarptı ve kıyametler koptu,zavallı adam neye ugradıgını anlamadan çok kotu bir muameleye ugradı ben elimden geldiğince rahatlatmaya calıştım adamcagızı ama bu insan yapısı sanırım..sadece maddi hasar var arabada ve kasko ödiyecek butun masrafları ve calısan 8 de 8 haklı bulundu,buna ragmen ne yazık ki bazı insanlar calısanları birer kole ve kum torbası olarak goruyor..gerçi eltisine karşe bu kadar kotu davranan birisinin çalışanın hayatını zindan etmesine sasırmamak gerekli..
dun kayınvalidemlerdeydik,ve eşimin annesi babası gerçekten mukemmel insanlar, kadıncagız beni arka odaya çağırdı ve ne kadar üzgün oldugunu sevmesem bile biraz daha kendimi zorlamam gerektiğini soyledi,iyi niyetle ve yapıcı olmak için yaptı bu yorumu ama ne yazık ki kalp kırıldımı eskisi gibi olmuyor,nişanlılığımdan beri bana yapmadıgını bırakmamış soylenmemiş kotu sozu kalmamış bir insana elimde değil canım cicim yapamıyorum..
Kibar bir dille hissettiklerimi anlattım o da hak verdi zaten,fakat yine de arada soğukluk olmasını hiç istemiyor ve haftaya ailece bir yemek vermek istediğini söyledi,tabiki onu kırmıycam ama daha şimdiden afakanlar basıyo onunla aynı ortamda bulunucam diye..bu sefer diğerlerinden çok farklı olucak cunku karşısında yapıcı ve ılımlı ben i değil aksine soğuk,mesafeli ve en ufak kırıcı sozunde şak diye cevabını yapıştıracak bir insanla karşı karşıya gelecek..ne dersiniz belki de o da bu dilden anlıyodur belki ve bugune kadar ki iyi muameleden ziyade bastan boyle davranmak gerekiyodur ))

en güzeli onu görmezden gelmek olacaktır keyfin yerinde olsun yüzünde gülücükler tebessümler olsun seni keyifli görsün ama tabi abartma bilerek yaptığını düşünebilir doğla ol eşinle birlikte olmanın tadını çıkar lütfen. en son ben de kaynanamda gördüm aynene öyle yaptım madem konuşmuoysun ben konuşursam sende zorla cevap veriyosun bu seferde hiç görmezden geldim herkezle konuştum onunla konuşmadım bir içeri girerken sarıldım bir de evden çıkarken yine terbiyem o kadarına müsade etmiyor ama tek kelam etmedim görünmez oldu gözümde

bu arada bebek planın varmış allahım inşallah tez zamanda nasip eder de aklın sadece bebişinde olur. allahım bana da versin inşallah tüm isteyenlerede benim de aslında 6 bitti 7 ay oldu 4 aydır istiyorum bakalım hayırlısını ailemden memleketimden uzağım burada tek canım eşim bir CAN daha nasip etsin allhım da benim arkadaşım olsun elin gurbetinde onunla uğraşayım o oyalasın beni

Son düzenleme:

inşallah aminn...kader arkadaşımm yaa,olamaz bu kadar benzerlik :)
ben çocuklara hiç kıyamıyorumm,her ne kadar eltim beni çıldırtsa da o kucucuk kız cocugunun ne gunahı var diye düşünüyorum hep ve onu inan çok seviyorum..allah izin verirse çocugum oldugunda ilerde ona da zehirli sozlerini ve yorumlarını saçmaz umarım..zaten asla boyle biseye de izin vermem!
dediğin gibi eşlerimizle aramız iyi olsun,kayınvalide kayın peder iyi olsun en önemlisi bunlar,elti aslına bakarsan akraba bile değil benim gözümde,dış kapının dış mandalı

yine selam arkadaşlar
Bu sabah uyandıgımda eşim,""yeğenim bize geliyo bugun butun gun onlayız"" dedi..Şaşırdım ama çok sevindim,size daha önce de bahsettiğim gibi,her ne kadar eltim problemli ve sorunlu bir kişilikte olsa,o kız çocugu o kadar sevimli ve iyi niyetliki onu gorunce butun stresim kaygım gidiyor..çocukta bunu hissettiği için sürekli bana sarılır oper ve oyun oynarız saatlerce birlikte:)
neyse ilk bomba daha ufaklık bize gelmeden başladı, eltim direk eşimi arıyor diyoki o sizin şirketin calışanına güvenemedim cocugumun yanında evdeki gorevliyi gonderdim sakın kocama soyleme diye tembihliyo benim eşime ve diyoki çocugum aç gelicek hemen ona yemek verin!
Ya allahım yarabbim ben bu evde neyim neciyim?? bana gelen misafiri ne zaman aç bırakmışımdır ki boyle sıkı sıkı tembihler desdurlar veriyo benim kocama?? guvenmiyosan gondermezsin, gonderiyosanda evin hanımıyla muhattap olursun benim bildiğim! bu kadın ne zaman yol yordam öğrenicek ben anlamıyorum!!!!!

ay kadın ne kadar uyuz ya , kolay gelsin sana arkadaşım , anlaşılan ne yapsan ne etsen kadında bi değişiklik olmamış ama kocası falanda farkında diil mi bişey demio mu ve benim anlamadığım senin eşinin eski sevgilisiyle nasıl görüşüyo , önceden arkadaşı akrabası falanmı

saol canım,pek kolay değil ama başa geldi çekiyoruz malesef
walla eski sevgili konusunda ne yazık ki hiç bişey yapamıyoruz cunku bahane hazır seneler önce birlikte olmuslar, aradan zaman geçmiş evlenmiş gitmiş diyip konuyu geçiştiriyo,bende eğer ısrarcı olursam bu konuda direk kocasını kıskanıyo, kendine güveni hiçmi yok vs gibi cumleler kurucağı ve o anda bende onu parçalayacağım için o konuyu zorda olsa görmezden geliyorum..diğer konulardada naapıcağımı şaşırdım çevremdeki herkes e zberlemiş gibi aynı nakaratı tekrarlıyo o da su"evet kadın problemli ama eşleriniz kardeş,aynı işta çalışıyolar ,sen akıllı kızsın alttan al" .

hakikaten soylerlerdi de inanmazdım ama evlilikte gerçekten kadına çok iş düşüyomuş,baskılar bi yandan bu kadının kotulukleri diğer yandan,nereye kadar gider bilmiyorum..

bence öp de başının üstüne koy hiç değilse çocuğunu yolluyor bizimki çocuklarını da zehirledi bir 5 yaşında ben ona şarkılar öğrettim her gittiğimde ufak hediyeler verirdim yengem diye çocuk beni benimsesin diye çocuk beni çok sevmişti zaten. diğeri de 13 yaşında onun aklı kesiyor buz gibi hem bana hem amcasına bana yenge yenge diyince bazen kulaklarım bile şişerdi habire bişey anlatmaya çalışıyordu şimdi de zorla sarılıyo böyle o kadar belli ki yazık ne diyim benimki çok kinci çok fesat iğrenç bir karakteri var sanki böyle biz ona küfür ettin ne bilim iftira attık böyle iğrenç şeyler yaşandı aramızda öyle bir duruma geldik ortadaki mesele çok ama çok ufacıkken seviyesiz yaa ayyy deli oluyorum.
madem çocuğunu aç gönderiyor desinki sana çocuk geliyor ama evde bişey yemedi haberin olsun sen de zaten doyurursun niye kocana diyoki

anladım canım , herkes farkında demekki kadının normal olmadığını , ahhh valla allah sana sabır ve kolaylık versin başka bi dencek bişey yok heralde , sen kendi hanen içinde huzurlu ol gerisini bi şekilde aşarsın heralde...

evet işte beterin beteri var dediğin gibi..mesela bu cuma kayınvalideme gidicez,bir haftadır onun stresini yaşıyorum..hayat bu kadar kısa,bundan çook daha önemli dertler tasalar var ama gel gorki ne yazıkki bazı insanlar özellikle de bazı kadınlar hayatı zorlaştırmakta resmen uzman olmuş..hep dedim paylaşılamayan ne,kapılar ayrı aileler ayrı ayda yılda bir görüşüyoruz zaten,onda da kalp kırmasan zehirli sözler söylemesen ne kaybedicen???

Arkadaşlar selamm,
stresle gelmesin diye beklediğim gun geldi cattı,yarın malesef eltimlerle kayınvalideme gidiyoruz..
kayınvalidem allahın adını verdi,gelmezsen beni cok üzersin vs diye ve bizde mecburen gidiyoruz..Zaten böyle olması daha iyi en azından kalabalık olucaz,diğer turlu gorustugumuzde daha beter en azından bu şekilde sadece bana saramaz..Bugune kadarki iyi niyetli güler yuzlu insanı karşısında göremeyince nasıl bir tepki verecek çok merak ediyorum!! Aynen onun yaptıgı gibi köşeme çekilip ağzımı bıçak açmayıp somurtucam bakalım bu duruma ne kulp takıcak???Bugune kadar iyi niyetli guler yuzlu kibar oldumda ne kazandım??allahım yarabbim kendim bile inanamıyorum su cumleleri kurduguma,benim gibi bir insanı bile nefret ettirdi kendinden..Çoook istiyorum inşallah yarında ufacıkta olsa bana eleştirel bişey soyler yada eşimin eski kız arkadaşından bahseder diye cunku bu sefer ciddiii kıyametler kopucak çok fena cevaplar alıcak bendenn..yarınla ilgili geniş özeti kayınvalidemden donuste aynen sizlerle paylaşıcam arkadaşlar..cephe önce strateji önerileri olan varsa merakla bekliyorumm..

Sevgili Kadınlar Klubu Arkadaşlarım,
Stresle beklediğim buluşma gerçekleşti..Kayınvalidemlere yemeğe gittik ve suanda eve dondum..
dunya suratsızı huysuz eltimle aynı havayı 3 saat kadar birlikte tenefus ettik fakat bu sefer tek bir farkla.."NE VERİRSEN ONU ALIRSIN" anlayışıyla yaklaşan ben, sadece girerken merhaba ve giderken bye bye dedim ve onu yok saydım =))
Eşimin annanesiyle bol kahkahalı ve guzel paslaşmalı bir geceydi.Eltim ilk bombasını kayınvalideme patlattı,ayy ben rejimdeyim hiç bişey yiyemem diyerek,kadın elli çeşit yemek yapmış ve bir kaşık bile yemedi,buarada gerçekten çok kilolanmıs,hep zayıflıgıyla ovunur benim kiloma laf ederdi,ben onun yarısı kadar kalmışım
Daha sonra masanın ortasında eşine herkesin içinde öküz gibi oldun diye saçma sapan bir çıkışta bulundu,kocasının suratı kıpkırmızı oldu,üzülüyorum ona hayat boyu bir bela var başında
daha sonrada hızını alamayıp benim eşime sardı,ay seninde boyun bir erkek için ne kadar kısa falan diye,eşimde ona şak diye cevabı yapıştırdı,kısa mısa en guzel kadınla birlikteyim keşke her kısa adam benim kadar şanslı olsa dedi ve yanağıma kocaman bir öpucuk kondurdu!!!Anlatamam o anki mutluluğumu:)))))) Ve en son olarak annane bana dediki canım kızım yok boyle dansta azra akını seyrediyorum,hep guler yuzlu hep pozitif aynı senin gibi :) benden gelen cevap,zaten güler yuzlu insan guzel insan demektir,negatif insan sevmem bende :))
mosmor oldu mosmoooooor
Yaşasınn bu hayatta iyilerde kazanıyrmus demekki sabırlı davranırsa
PS: Eşimde artık kabul etti bu kadının ne ruh hastası oldugunuuuu flocke haklıymış,dayanamadı olay yaratmadan yine!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…