Ben olsam kâle almazdım asla.
seninle e ne ortak yönümüz çıktı ama ben de yengeç burcuyum aynı şeyleri yaşıyoruz az çok.. mağdurum da mağdurum eltizedeyim de eltizedeyimmmm
Atsan,atılmaz satsan satılmaz kavga etsen olmaz bayramlarda mecbur yine beraber olacaksın sadece konuşma, mesafeni koru
haklısın kesinlikle kaale alınacak insan değil ama ne yapıyor ediyor olay yaratacak gundemler yaratıypr malesef..umarım hayatında mutluluk verici gelişmeler olur da bize sarmaktan vazgeçerr,sevmiyorum gerilim ben yaa..yengeç burcu aile düşkünü insanı(beni :) )da bu hale getirdi ya ne diim helal olsun!
Senin eltin psikolojik deli ve sizi çoooookkkk kıskanıyor belliki.
bende snin gibiyim canm benm eşimde kardeşleryle ortak abisine çoksaygılı benm eltm bizi eşinden kıskanıyo eşi benm için güzel bişey desn tamam biz bittik ben 11 yılk evliyim ilk zamanlar kayınlarm beni çok överlerdi oda deliolurdu ama ne yaptı etti beni kötüledi şu anda kaynım beni gönce yüzünü çeviriyo gidip kendimi savunsam hemen şiddet gösteriyo o yüzden bişey diyemiyrm çok vicdan azabı çekerm benALLAHA havele ettim ama ALLAH çıkarıyo merak etme kendi derdyle uğraşmaktan bana zaman ayıramıyo şimdi dış kapının dış mandalı bana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?