Eltim hayatımızı mahvediyor!

hepsimi böyle ya bu eltilerin:(bendede bi adet mevcut,yokmu hic iyi eltidaha 3 kaynim var evlenecek,hepsi bu modelden cikarsa vay halime

valla canım inşalla iyisine denk gelirsin ama genelde elti ve görümceyle çok çok iyi anlaşan pek duyulmuyo..Ama bu forumda kardeş gibiyiz çok iyi anlaşıyoruz diyenlerde var boyle olmak inanın bende çok isterdim ama malesef benimki klinik vaka oldugu için imkansız:)umarım senin suanki ve müstakbel eltilerin çok iyi insanlar olur..Benden bir eltizede olarak sana tek tavsiyem muhattap olma kocanlada aranı o şahıslar için bozma sonuçta ne olursa olsun eşinin hatrına yuzyuze geliyosun ,yapıcağın en guzel duruş umursamamak ve yokmuş gibi davranmak inan kavga edemeyince daha sinirleri bozuluyo ;)

arkadaşlar tekrar selamm,aradan uzunca zaman geçti konuyu önceden bilenler biliyo zaten resmen günlük gibi oldu bu platform benim için sizlerin yorumları inanın bana hep ilaç gibi geldi..bu süre zarfında oğlumuz oldu 3 yaşına girecek inşallah,eşimle hayattaki en buyuk neşe kaynağımız o oldu tabiki,eltiylede ayda yılda bir buz gibi görüşmelere devam edildi tabiki..Fakat gel gelelim beni önceden uyaran deneyimli eltizedelerin dediğine geldi olay ve o çok sevdiğimiz küçük yeğen annesinin kışkırtmalarıyla amcadan ve benden fenaa şekilde uzaklaştıki önceki mesajlarımda belirtmiştim eşim yeğenine çok düşkündür bir dediğini iki etmez benle de arası iyidir diye..neyse benim oğlum doğduktan sonra eşimin abisi 3 ayda bir uğrayıp 15 dk agucuk mugucuk yapmak dışında hiçbirşey yapmadı,sürekli eşinin kardeşinin oğluyla olan resimler paylaşıldı sosyal medyada dalga geçer gibi.. ufacık oğlumun kuzeniyle bir iki resmi wardı kuzeniyle annsi gitmiş onları bile sildirmiş kıza diğer kuzenle yani kendi kardeşinin oğluyla olan resimleri koyup paylaşıp durdu ve en acısı bu yaz maalesef bu aileyle aynı yerde yazı geçirdik çocukları havuza götürdüğümüz yer aynıydı ve orayı ziyarete sık sık bu ufak yeğende geldi kuzenini görmeye ve inanamadımki diğerine kuzeni benim yavruma ise dış kapının maandalı gibi davranması oldu..inanamadım bu yaptıklarına gerçekten eltimi hiç bir zaman sevmedim hatta hep nefret ettim ama asla hiç bir zaman çocuğuna ne bunu yansıttım nede mesafeli davrandım ama bu insan ne yazıkki 3 yaşında bile olmayan ufacık oğlumla kuzeninin arasında buz gibi bir duvar örebilecek kadar zavallıca ve adice davrandı..orda yeni tanıştığımız anneler ve çocuklar çok içten ve samimi insanlardı Allahtan ve çok güzel bir yaz geçirdi çocuğum bu insanlar sayesinde..herkes onları ayıplad tabiki çocukları alet ettiler diye..hoş şaşırmıyorum burdaki arkadaşlar beni bu konuda uyarmıştı ama bunu da yapmaz artık diyordum ve yine haklı çıkıldı malesf ki bazı insanlar çocuklarını İNTİKAM ARACI olarak görüyormuş yazıkki çok yazık!

Ha buarada eşime abinin bu şekilde davranmasını nasıl görüyosun tamam işler ayrıldı evet eşlerde anlaşamıyor ki hiç bizaman anlaşamıyoduk fakat sen her zaman amcalığını yaptın yeğeninle sürekli ilgilendin elinden geleni yaptın suanda bir bayramda bile seni arayıp sormuyor kuzenini görmeye gelmiyor hadi o çocuk bunu geçtim kocaman abinde hiç mi karakter yokki 1 tanecik yeğeni var gelmiyor görmüyor ilgilenmiyor dediğimde hi bişey dememesi de ayrıca sinirimi bozuyor!

Ha buarada eşime abinin bu şekilde davranmasını nasıl görüyosun tamam işler ayrıldı evet eşlerde anlaşamıyor ki hiç bizaman anlaşamıyoduk fakat sen her zaman amcalığını yaptın yeğeninle sürekli ilgilendin elinden geleni yaptın suanda bir bayramda bile seni arayıp sormuyor kuzenini görmeye gelmiyor hadi o çocuk bunu geçtim kocaman abinde hiç mi karakter yokki 1 tanecik yeğeni var gelmiyor görmüyor ilgilenmiyor dediğimde hi bişey dememesi de ayrıca sinirimi bozuyor!
Benim babamda kardeş delisiydi ama ben hiçbir zaman amcalık görmedim ..
Ömrümüz babamın kardeşlerinin hatalarını toparlamaya çalışması ve bize bunların etkileriyle geçti..
Umarım sizde bunlar yaşanmaz bilirim hazmedilmesi zor durumlar ..
Allah yardımcınız olsun ..

Benim babamda kardeş delisiydi ama ben hiçbir zaman amcalık görmedim ..
Ömrümüz babamın kardeşlerinin hatalarını toparlamaya çalışması ve bize bunların etkileriyle geçti..
Umarım sizde bunlar yaşanmaz bilirim hazmedilmesi zor durumlar ..
Allah yardımcınız olsun ..
yaşayan bilir dediğin gibi..benim tek anlayamadığım insan bu kadar mı insafsız ve çıkarcı olur. Senin çocuğuna bu kadar amcalık yapmış bir kardeşin var ken,sen amca olarak nasıl bu şekilde sorumsuz olursun nsıl karına ağzını açıp tek bir laf edemezsin sadece karının ailesine göre yaşarsın? karaktersizlik değildir de nedir bu?

aynısı bende de var sırf eşimin hatırına 10 sene tahammül ettim ..... bizim eşlerimizdev aynı işyerinde çalışıyo evet bu gerçekten çok etkiliyo insanı.....
10 yıl sonra bana yaptığını 9 yaşındaki kızıma da yapınca bardak taştı....bence hiç sabretme çünkü kimse sen iyiydin sabrettin demiyor.....aaa sen hep susardın ne oldu çenen açılmışa getiriyorlar....onun için boşa çekme....benden tavsiye....şimdi seni ezen yarın çocuklarına sarıyo....

aynısı bende de var sırf eşimin hatırına 10 sene tahammül ettim ..... bizim eşlerimizdev aynı işyerinde çalışıyo evet bu gerçekten çok etkiliyo insanı.....
10 yıl sonra bana yaptığını 9 yaşındaki kızıma da yapınca bardak taştı....bence hiç sabretme çünkü kimse sen iyiydin sabrettin demiyor.....aaa sen hep susardın ne oldu çenen açılmışa getiriyorlar....onun için boşa çekme....benden tavsiye....şimdi seni ezen yarın çocuklarına sarıyo....
Yani okumuşsundur önceki mesajlardada bugüne kadar hep mesafeli ve ağırdan alarak yaklaşmaya çalıştım ne kadar zor olsada ama artık dediğin gibi iş çocukları kullanıp bu şekilde intikam almaya dönüştü..biz her zaman onların çocuğuna karşı müthiş iyi birer amca ve yenge figürü olmuştuk hiç bir zaman kendi meselelerimize küçücük çocuğu karıştırmamıştık fakat bu kadın ve kılıbık kaynım etkisiz elemanlık yapmalarını geçtim eşim ve yeğeninin aralarındaki muhteşem ilişkiyi de katlettiler..Benim bu hayatta dayanamayacağım yegane şey oğluma kotu davranılması ve kendini önemsiz hissettirmeye çalıştırılmasıdr o yüzden şu saatten sonra olay bitmiştir.Ne oğlumla yakınlık kursun isterim nede samimiyet,o kadar şursuz ki iki arada derede benim çocugumuda zehirler laflarıyla tavırlarıyla..Sadece kocamın abisine şaşırıyorum bu kadar pasif ve kılıbık olabileceği yeğenine karşı bu kadar terbiyesiz olabilieceğini düşünmezdim..

2011 de konu yazmışsın.Yıl 2014 olmuş.Hala elti meselesi.Elti kimdir ya.Evlendiğim adamın,kardeşinin evlendiği kadın.Banane.Beni sevmek zorunda değil,onu sevmek zorunda değilim.Anlaşmak zorunda hiç değiliz.Çocuğu çocuğumu sevmek zorunda değil.Benim eşim amcalık yaptıysa onun yeğenine,ama amcası benim çocuğuma amcalık yapmıyorsa banane.Kimseye ne yapması gerektiğini öğretemem.Kimseye huylarından dolayı nefret besleyememem.Elalemede bizim sorunlarımızı bilme ve yorum yapmak hakkını vermem.Kocama da öz kardeşini kötüleyip,cevap vermiyor diye sinirlenmem.Benim karakterime uymayan insanlar,amca yenge de olsa,çocuğumu tenezzül edip gelip görmüyor diye dertlenmem.Kapımı kaparım.Eşim ailem çocuğum içerde kalır,gerisi dışarıda.Bu kadar.

2011 de konu yazmışsın.Yıl 2014 olmuş.Hala elti meselesi.Elti kimdir ya.Evlendiğim adamın,kardeşinin evlendiği kadın.Banane.Beni sevmek zorunda değil,onu sevmek zorunda değilim.Anlaşmak zorunda hiç değiliz.Çocuğu çocuğumu sevmek zorunda değil.Benim eşim amcalık yaptıysa onun yeğenine,ama amcası benim çocuğuma amcalık yapmıyorsa banane.Kimseye ne yapması gerektiğini öğretemem.Kimseye huylarından dolayı nefret besleyememem.Elalemede bizim sorunlarımızı bilme ve yorum yapmak hakkını vermem.Kocama da öz kardeşini kötüleyip,cevap vermiyor diye sinirlenmem.Benim karakterime uymayan insanlar,amca yenge de olsa,çocuğumu tenezzül edip gelip görmüyor diye dertlenmem.Kapımı kaparım.Eşim ailem çocuğum içerde kalır,gerisi dışarıda.Bu kadar.
arkadaşım evlimisin çocuğun varmı eltin var mı hiç bir şey bilmiyorum..bu platform da herkes dertlerini paylaşıyor içini dökmeye çalışıyor ve senin de söylediğin gibi 2011 hatta 2010 dan beri ben bu problemimle mücadele ediyorum demekki senin için önemsiz fakat benim için sinir bozucu ve önemli bir problemmiş bu, yorumuna saygı duyarım sen bu tip eyleri aşmış umursamayan bir karakter olabilirsin fakat inan bana seninde elinde büyüyenn bir çocuk gün gelip kendi evladın olduğunda senin çocuğuna el gibi davranıp gözünün önünde nispet yapar gibi diğer kuzenini öpüp kklayıp senin cocugunu ağlatsa inan suanda verdiğin kadar cool cevaplar veremezdin gibi düşünüyorum sağlıcakla ve hep böyle cool kalman dileğyle ;)

yaşayan bilir dediğin gibi..benim tek anlayamadığım insan bu kadar mı insafsız ve çıkarcı olur. Senin çocuğuna bu kadar amcalık yapmış bir kardeşin var ken,sen amca olarak nasıl bu şekilde sorumsuz olursun nsıl karına ağzını açıp tek bir laf edemezsin sadece karının ailesine göre yaşarsın? karaktersizlik değildir de nedir bu?
aynı Soruyu bende çok sordum kendime .. İnanın aynı ailede yetişmiş iki kardeş bu kadar farklı olur nasıl olur diye ..
Böyle insanlar Allah'ından bulsun ilahi adalet tecelli etsin inşallah ..
Allah göstersin bizlere umarım ..
Sabırlar diliyorum kardeşim sana annemi düşünüyorum o yüzden seni çok iyi anlıyorum ..
Sen fevri olmadan kontrolcü ol yuvanda eşin merhametli bir insana benziyor anlattığın kadarıyla
..

aynı Soruyu bende çok sordum kendime .. İnanın aynı ailede yetişmiş iki kardeş bu kadar farklı olur nasıl olur diye ..
Böyle insanlar Allah'ından bulsun ilahi adalet tecelli etsin inşallah ..
Allah göstersin bizlere umarım ..
Sabırlar diliyorum kardeşim sana annemi düşünüyorum o yüzden seni çok iyi anlıyorum ..
Sen fevri olmadan kontrolcü ol yuvanda eşin merhametli bir insana benziyor anlattığın kadarıyla
..
evet çok haklısın canım kadınlara evlilikte çok büyük sorumluluklar düşüyo en başındada "idare" var sanırım yukarda arkadaş takmasana vs demiş ki bunu diyen de çok insan var aslında çevremde gel gör ki ateş düştüğü yeri yakıyor,takmak istemesende görüşmek istemesende bu sefer kocan kayınvaliden eş dost giriyor araya,aramayım sormayayaım diyorum bu sefer gider kocama şikayet eder senin karın çok snob benle görüşmek istemiyor der..kısacası iki ucu...değnek ne yapıcağımı şaşırdım..Ha madem ayda yılda bir görüşülecek mecburuz e ondada bari çocukları üzmemek yalandanda olsa çocukların hatrına ortamı germemek kalp kırmamak bu kadar mı zor anlamıyoru..bazı ınsnlar ki buna en güzel örnek eltim sanırım ortamı kasmadn germeden tatmin olmuyor sürekli bir memnuniyetsizlik 5 karış surat ve negatif enerji..napıcağımı inanaın şaşırdım benimde dengemi bozdu ki bu kadar hayat problemi var hepimizin,eşimin işeri kötü gidiyo benim ailem yardım ediyo vsvs bi sürü problem var ken birde manevi olarak çöktük resmen :(

evet çok haklısın canım kadınlara evlilikte çok büyük sorumluluklar düşüyo en başındada "idare" var sanırım yukarda arkadaş takmasana vs demiş ki bunu diyen de çok insan var aslında çevremde gel gör ki ateş düştüğü yeri yakıyor,takmak istemesende görüşmek istemesende bu sefer kocan kayınvaliden eş dost giriyor araya,aramayım sormayayaım diyorum bu sefer gider kocama şikayet eder senin karın çok snob benle görüşmek istemiyor der..kısacası iki ucu...değnek ne yapıcağımı şaşırdım..Ha madem ayda yılda bir görüşülecek mecburuz e ondada bari çocukları üzmemek yalandanda olsa çocukların hatrına ortamı germemek kalp kırmamak bu kadar mı zor anlamıyoru..bazı ınsnlar ki buna en güzel örnek eltim sanırım ortamı kasmadn germeden tatmin olmuyor sürekli bir memnuniyetsizlik 5 karış surat ve negatif enerji..napıcağımı inanaın şaşırdım benimde dengemi bozdu ki bu kadar hayat problemi var hepimizin,eşimin işeri kötü gidiyo benim ailem yardım ediyo vsvs bi sürü problem var ken birde manevi olarak çöktük resmen :KK43:

Allah yardımcın olsun .. Kişilik bozukluğu var belli eltinde normal bir insan huzursuzluktan zevk alamaz ..
İnşallah eşinin işleri düzelir ..
Eşinde farkına varır umarım kötü gününde kim yanında kim değil ..

arkadaşım evlimisin çocuğun varmı eltin var mı hiç bir şey bilmiyorum..bu platform da herkes dertlerini paylaşıyor içini dökmeye çalışıyor ve senin de söylediğin gibi 2011 hatta 2010 dan beri ben bu problemimle mücadele ediyorum demekki senin için önemsiz fakat benim için sinir bozucu ve önemli bir problemmiş bu, yorumuna saygı duyarım sen bu tip eyleri aşmış umursamayan bir karakter olabilirsin fakat inan bana seninde elinde büyüyenn bir çocuk gün gelip kendi evladın olduğunda senin çocuğuna el gibi davranıp gözünün önünde nispet yapar gibi diğer kuzenini öpüp kklayıp senin cocugunu ağlatsa inan suanda verdiğin kadar cool cevaplar veremezdin gibi düşünüyorum sağlıcakla ve hep böyle cool kalman dileğyle :KK66:
Evliyim yeterince hayat tecrübem de var.İçini döktün yorum istedin kendime göre yorumumu yaptım.Çocuğunun ağlamasına sebep başkalarını görme.Bu durumu önemseyen sen olduğun için senden etkilendiği şeyi önemsiyor ve ağlıyor çocuk.Senin çocuğunu öpüp koklayan bir anne babası vardır.Gerçekten durumu fazla büyütüyor çocuğunun psikolojisini de etkiliyorsun.Ben yorumumu yaptım,yanlış gördüğüm yerleri söyledim.Sana cool geliyorsa benim söylediğim NORMAL davranışlar,o senin bileceğin iş.Yorum yaptım diye bi de yok cool yok senin için şöyle böyle.....
Hayatta eltiden daha büyük dertler var.Bence aşmanı tavsiye ederim.Elti hayatımı mahvedecek,psikolojim bozulacak,ama ben çocuğumu amcası sevmiyor diye dertleneceğim.

Evliyim yeterince hayat tecrübem de var.İçini döktün yorum istedin kendime göre yorumumu yaptım.Çocuğunun ağlamasına sebep başkalarını görme.Bu durumu önemseyen sen olduğun için senden etkilendiği şeyi önemsiyor ve ağlıyor çocuk.Senin çocuğunu öpüp koklayan bir anne babası vardır.Gerçekten durumu fazla büyütüyor çocuğunun psikolojisini de etkiliyorsun.Ben yorumumu yaptım,yanlış gördüğüm yerleri söyledim.Sana cool geliyorsa benim söylediğim NORMAL davranışlar,o senin bileceğin iş.Yorum yaptım diye bi de yok cool yok senin için şöyle böyle.....
Hayatta eltiden daha büyük dertler var.Bence aşmanı tavsiye ederim.Elti hayatımı mahvedecek,psikolojim bozulacak,ama ben çocuğumu amcası sevmiyor diye dertleneceğim.
ha şimdide pedagojik formasyon almış bir pedagog oldun korkarım,ne demek çocuk senin yüzünden ağlıyor?sen ne dediğinin ya farkında değilsin ya da aynı senin yaptığın yorumlarda beni eleştirmene cevap vermemi hazmedemediğin için ağır ithamlarda bulunmuşsun. .normal kime göre neye göre? ben yapı olarak hayatımda sadeece iyiliğim dokunmuş kişiler haksızlık yaptığında hele ki küçücük çocukları işin içine kattıklarında bunu normal göremiyorum kusura bakma..Burda sadece ben değil bir sürü insan var eltisi yüzünden problem yaşayan ve bunu paylaşıp içini döken..demekki herkesin normali kendine..

ha şimdide pedagojik formasyon almış bir pedagog oldun korkarım,ne demek çocuk senin yüzünden ağlıyor?sen ne dediğinin ya farkında değilsin ya da aynı senin yaptığın yorumlarda beni eleştirmene cevap vermemi hazmedemediğin için ağır ithamlarda bulunmuşsun. .normal kime göre neye göre? ben yapı olarak hayatımda sadeece iyiliğim dokunmuş kişiler haksızlık yaptığında hele ki küçücük çocukları işin içine kattıklarında bunu normal göremiyorum kusura bakma..Burda sadece ben değil bir sürü insan var eltisi yüzünden problem yaşayan ve bunu paylaşıp içini döken..demekki herkesin normali kendine..
Sen haklısın canım.Eltin nasıl öyle davranır.Amca nasıl yeğenini sevmez ağlatır.Doğal olarak senin de hayatını evliliğini 4 yıldır mahvetmene sebebp olmuşlar.Aşamaman gayet normal.Doğru diyorsun kişiye göre normallik anormallik durumları var.
Bundan sonrası için Allah ayrdımcın olsun.Kolay değil elti.Mutlu günler dilerim.

Yani okumuşsundur önceki mesajlardada bugüne kadar hep mesafeli ve ağırdan alarak yaklaşmaya çalıştım ne kadar zor olsada ama artık dediğin gibi iş çocukları kullanıp bu şekilde intikam almaya dönüştü..biz her zaman onların çocuğuna karşı müthiş iyi birer amca ve yenge figürü olmuştuk hiç bir zaman kendi meselelerimize küçücük çocuğu karıştırmamıştık fakat bu kadın ve kılıbık kaynım etkisiz elemanlık yapmalarını geçtim eşim ve yeğeninin aralarındaki muhteşem ilişkiyi de katlettiler..Benim bu hayatta dayanamayacağım yegane şey oğluma kotu davranılması ve kendini önemsiz hissettirmeye çalıştırılmasıdr o yüzden şu saatten sonra olay bitmiştir.Ne oğlumla yakınlık kursun isterim nede samimiyet,o kadar şursuz ki iki arada derede benim çocugumuda zehirler laflarıyla tavırlarıyla..Sadece kocamın abisine şaşırıyorum bu kadar pasif ve kılıbık olabileceği yeğenine karşı bu kadar terbiyesiz olabilieceğini düşünmezdim..
bende dediğim gibi 10 sene sonra kızım için tartıştım ilk ve son tartışmamız oldu .....yapı olarak ya susarım ya son haddinde olurum hep sustum....onun kızı bana her zaman gelir kızımla 1 yaş var aralarında kızımı aşağılar kullanır git su getir offf sıktın falan tavırları ben evde yokken arkadaşlarını bahçeme doldurur yaptığı hareketlere rağmen kızmam kalbini kırmam....bende ilk defa kızımı gönderdim onun evine yalnız(babanesi falan var diye:KK62:)kızım yarım saat sonra ağlayarak geldi.....onun kızı viberden msj atmış kuzenine hakaret etmiş eltim ikisine de kızmış benimki ben yapmadım sadece güldüm deyince(ki benim viberim yok kızım bilmez benim telimi bile izinli alır.....)benimkine sen yapıp kızıma suç atıyosun demiş.....bardağı taşıran son damla oldu bu..eltimin kardeşi aradı beni keske söylemeseydim ablama dedi bende çok sinirliydim olanı hep anlattım(6 yaşındayken kızına oda aldılar benim kızımda babam banada alacak deyince,eltimin kızı benimkine...benim babam zengin seninkinin kredi borcu var almaz demiş....çocuk bunu bilmez demekki evde konuşuyorlar...) o da ablasına tabiki....bana otur derdine yan sen yazmış(kızım 6.5 yaşında beyin tümöründen amelyat oldu şükür temizdi amelyatla kaldı ...onu kastetti)..ama sonuç: bu kız doldu taştı demediler çocukla çocuk oldu dediler...sıkıntı yok desinler varsın herkes öyle bilsin.....
susarsan senden iyisi yok...ama kuusura bakmasınlar....yeter kendim için sustuğum çocuklarımı kullanmalarına izin vermeyecem...sende çekme daha fazla yol yakınken tavrını koy....ne kadar çekersen susarsan zarar.....

şöyle ki kimse bunlarla dipdibe yaşamak istemez....misal ben eltime 4 senedir 3 veya 4 kez gittim bu kadar soğuk olmama karşın hala her fırsatta bana geldi zoraki yapıp çağırdı...gitmesen sen yabani oluyorsun gitsen suratla önüne yemek koyuyor senin aldığın şeye tavır yapıyor laf sokuyor ...ki bu kişiden tüm apt şikayetçi üzerindeki kadın sırf bunun yüzünden ev taşıdı.... yani demek istediğim öyle insanlar var ki atsan atamıyorsun başından....

şöyle ki kimse bunlarla dipdibe yaşamak istemez....misal ben eltime 4 senedir 3 veya 4 kez gittim bu kadar soğuk olmama karşın hala her fırsatta bana geldi zoraki yapıp çağırdı...gitmesen sen yabani oluyorsun gitsen suratla önüne yemek koyuyor senin aldığın şeye tavır yapıyor laf sokuyor ...ki bu kişiden tüm apt şikayetçi üzerindeki kadın sırf bunun yüzünden ev taşıdı.... yani demek istediğim öyle insanlar var ki atsan atamıyorsun başından....
Canım benim.İsteyince öyle bir atarsın ki.Önce kafanda bitirmelisin.İnsan yeri geliyor en canını atıyor.Kafanda bitirdğin zaman ne soktuğu lafı dikkate alıyorsun,ne senin hakkındaki düşüncesini.İnsan bu dünyaya bir kez geliyor.Hayatını mahveden eşin bile olsa hayatından çıkartabiliyorsun.Kimse için mutsuz olmaya değmez.Takmak istersen takarsın kafana.İnan bana hayatta daha büyük dertler var.

Canım benim.İsteyince öyle bir atarsın ki.Önce kafanda bitirmelisin.İnsan yeri geliyor en canını atıyor.Kafanda bitirdğin zaman ne soktuğu lafı dikkate alıyorsun,ne senin hakkındaki düşüncesini.İnsan bu dünyaya bir kez geliyor.Hayatını mahveden eşin bile olsa hayatından çıkartabiliyorsun.Kimse için mutsuz olmaya değmez.Takmak istersen takarsın kafana.İnan bana hayatta daha büyük dertler var.
evet öyle ama bi de eş durumu var onun da en az senin kadar ikna olması gerekiyor hayatından çıkarman için sonuçta abisi ve yeğenleri var işin ucunda.....

Eşin ne yapabilir ki? Abisinin yeğenin davranışını eşinden çıkarmamalısın, boşuna kendi huzurunu bozma, sosyal medyadanda takip etme. Bırak ne yapıyorlarsa yapsınlar, uzak olmaları daha iyi.

Back
X