bazen görüyorumki kadının kdına
burda olay senin beni haklı görmen yada görmemen istemediğim bişey ssoyledin diye bunu kabullenmemek değil eleştiriy açık olmasam zaten bu konuyu burda açmam fakat senin (çocuğun senin yüzünden ağlıyor) yorumn çok ağır ve yakışıksız olmuş arkadaşım,benim anneliğim asla ve katta eleştiriye açık bir konu değildir ben oğluna tapan bir anneyim onun için canımı veririm ve asla kendi problemlerimi çocuğuma aksettirmem..dolayısıyla olay budur bu konudada kimseye konuşma hakkı vermiyorum ha elti konusunda sen takma demişsin haklısında takmamak gerekir ve bende sana ben o kadar cool duramadım demişim bu ne bir hakarettir ne de senn kişiliğine edilmiş bir laftır..lütfen elmayla armutu karıştırma eleştirirkende annelik gibi önemli bir mevzuyu kullanarak belaltı vurma..Sen haklısın canım.Eltin nasıl öyle davranır.Amca nasıl yeğenini sevmez ağlatır.Doğal olarak senin de hayatını evliliğini 4 yıldır mahvetmene sebebp olmuşlar.Aşamaman gayet normal.Doğru diyorsun kişiye göre normallik anormallik durumları var.
Bundan sonrası için Allah ayrdımcın olsun.Kolay değil elti.Mutlu günler dilerim.