Eltim hayatımızı mahvediyor!

bazen görüyorumki kadının kdına
Sen haklısın canım.Eltin nasıl öyle davranır.Amca nasıl yeğenini sevmez ağlatır.Doğal olarak senin de hayatını evliliğini 4 yıldır mahvetmene sebebp olmuşlar.Aşamaman gayet normal.Doğru diyorsun kişiye göre normallik anormallik durumları var.
Bundan sonrası için Allah ayrdımcın olsun.Kolay değil elti.Mutlu günler dilerim.
burda olay senin beni haklı görmen yada görmemen istemediğim bişey ssoyledin diye bunu kabullenmemek değil eleştiriy açık olmasam zaten bu konuyu burda açmam fakat senin (çocuğun senin yüzünden ağlıyor) yorumn çok ağır ve yakışıksız olmuş arkadaşım,benim anneliğim asla ve katta eleştiriye açık bir konu değildir ben oğluna tapan bir anneyim onun için canımı veririm ve asla kendi problemlerimi çocuğuma aksettirmem..dolayısıyla olay budur bu konudada kimseye konuşma hakkı vermiyorum ha elti konusunda sen takma demişsin haklısında takmamak gerekir ve bende sana ben o kadar cool duramadım demişim bu ne bir hakarettir ne de senn kişiliğine edilmiş bir laftır..lütfen elmayla armutu karıştırma eleştirirkende annelik gibi önemli bir mevzuyu kullanarak belaltı vurma..

Bence sükûnetinizi ve asaletinizi korumaya devam edin belli ki kıskanıyor sizi bence
amacı sizi çıldırtmak onun seviyesine inmeyin siz eşinizle ve ailesiyle iyi olun ona
en büyük ceza bu olur bence...

bende dediğim gibi 10 sene sonra kızım için tartıştım ilk ve son tartışmamız oldu .....yapı olarak ya susarım ya son haddinde olurum hep sustum....onun kızı bana her zaman gelir kızımla 1 yaş var aralarında kızımı aşağılar kullanır git su getir offf sıktın falan tavırları ben evde yokken arkadaşlarını bahçeme doldurur yaptığı hareketlere rağmen kızmam kalbini kırmam....bende ilk defa kızımı gönderdim onun evine yalnız(babanesi falan var diye:KK62:)kızım yarım saat sonra ağlayarak geldi.....onun kızı viberden msj atmış kuzenine hakaret etmiş eltim ikisine de kızmış benimki ben yapmadım sadece güldüm deyince(ki benim viberim yok kızım bilmez benim telimi bile izinli alır.....)benimkine sen yapıp kızıma suç atıyosun demiş.....bardağı taşıran son damla oldu bu..eltimin kardeşi aradı beni keske söylemeseydim ablama dedi bende çok sinirliydim olanı hep anlattım(6 yaşındayken kızına oda aldılar benim kızımda babam banada alacak deyince,eltimin kızı benimkine...benim babam zengin seninkinin kredi borcu var almaz demiş....çocuk bunu bilmez demekki evde konuşuyorlar...) o da ablasına tabiki....bana otur derdine yan sen yazmış(kızım 6.5 yaşında beyin tümöründen amelyat oldu şükür temizdi amelyatla kaldı ...onu kastetti)..ama sonuç: bu kız doldu taştı demediler çocukla çocuk oldu dediler...sıkıntı yok desinler varsın herkes öyle bilsin.....
susarsan senden iyisi yok...ama kuusura bakmasınlar....yeter kendim için sustuğum çocuklarımı kullanmalarına izin vermeyecem...sende çekme daha fazla yol yakınken tavrını koy....ne kadar çekersen susarsan zarar.....
dediğin gibi evde konuşulmasa nerden bilinecek..insanın fikri neyse zikri odur çok iyi yapmışşın kopruleri atarak annelik çok ince bir konudur ve kendin için sussanda insan çocuğunun gözünden bir damla yaş geldimi dünyaları yakası geliyor çok çok iyi anlıyorum seni..

dediğin gibi evde konuşulmasa nerden bilinecek..insanın fikri neyse zikri odur çok iyi yapmışşın kopruleri atarak annelik çok ince bir konudur ve kendin için sussanda insan çocuğunun gözünden bir damla yaş geldimi dünyaları yakası geliyor çok çok iyi anlıyorum seni..
valla çok seviniyorum sanki üzerimden büyük bir yük kalktı...her gün bugün gelecek mi acaba diye oturuyordum...şimdi çok rahatım....haftanın 4 günü bana geldiğini biliyorum mangal partileri çeşit çeşit yemekler....bi tabak alıp yardım etmez sen köle gibi hizmet et....onun evine git yabancı değilsiniz diyerek önüne koyar menemeni(yanlış anlaşılmasın onu da yerrim peynr ekmeğide )ama insan biraz karşısındakini önemser en azından onun seni önemsediği kadar....çay içersin bi bardak 2.yi doldurmayı teklif etmez.....
evlerimiz yakın kayınbabam çay çok sever onlara kahvaltıya gidince yemeğini yer mutlaka bana gelir bende içer çayını....
ben hamile kaldım eşim erkek istiyordu rüyamda gördüm falan dedi anlattı...patadak rüyalar tersine çıkar dedi....ben ekşi yiyorum dedim aaaa ben oğlumda tatlı yemiştim dedi....
inan anlatırken ben utanıyorum ne ucuz insanların içine düştüm ....
ikimizin erkek olsa ne olur benim hepsi kız olsa ne olur gerizekalı yaaa valla yine sinirlendim......

Eşimin yengeleri banada aman çock yapma diolar kvde gelip nerden biliyo olcanı denesinler yapsnlarr diomuş.. 2aylk evliyken baskılarla çock yaptm şerfzler hayatımı kabusa çevirdiler. Esim dahil. Hakkmı helal etmiom. Uzak dur haddini bildir ki çekinsin cesaret edemesin..

2011 konusu neden hortladı acaba bu kadının çocuğu olmuş, kaç aylık olmuş artık güncel hali de kalmamış yani neden bu kadar eskiye gidiliyor ve nasıl gidilebiliyor bu kadar geriye anlayamadım yani tarihe bakmasam güncel konu diye yorum yapacaktım Allah aşkına fi tarihinden kalma konuları yukarı taşımayın ya insanlar tarihe bakmadan yorum yapıyor sonra havaya gidiyor yorumlar.

konuyu konu sahibi güncellemiş eltiyle sorunlar devam ediyormuş.
Bence Eltinizi de çocuğunu da önemsemeyin onlar yokmuş gibi yaşayın. Kaçan kovalanır siz kafaya taktıkça onlar daha kıymetli oluyor.

:KK58::KK58::KK58:Selam arkadaşlar,
artık o kadar doluyum ve sinirlerim bozuk ki sonunda bu konuyu açıp sizlerle dertleşmek ve benle benzer olaylar yaşayan var mı diye bu konuyu açmaya karar verdim..
Eşimle evleneli tam bir sene oldu,zamanla geçer düzelir dediğim eltimle ilgili problemler her geçen gün dahada buyumeye ve evde problemler yaratmaya başladı..
Gerçi ben ailedeki herkes uyarmıştı bu problemli sahısa karşı ama ben bu kadar terbiyesizlik yapacagını hiç tahmın etmiydum dogrusu!
düğünümüzle birlikte başladı kotuluklerını saçmaya once esimin eski sevgilisini bize sormadan düğüne çağırdı ondan oncesindede ortalık karıştırmak için herkese düğün yapamıycaklar olanakları yok gibi saçma sapan dedikodular yaymıştıki bu da olabilirdi sonucta ekonomik durumlar malum belki de yapamıycaktık gerçekten ama bunu herkese bu şekilde yayıp bundan zevk alması gerçekten cok uzucu..neyse bunlara guldum geçtim zaten düğünümüzden sonra butun aile bize moral olarak destek olurken bu insan surekli eşimi ve beni eleştirmeyi moral bozmayı kendine resmen görev edindi..kayın validemle aramı bozmaya çalışmalar,eşimi hergun arayıp benim bir gun halimi hatrımı sormamalar,evliliğimizle ilgili yorumlar,yalanlar karalamalar..ben her seferinde ona cevabını verdim saygı çerçevesi altında haddini bildirdim ama anlamadı ve anlamamaya devam ederek terbiyesizliklerini yapmaya devam etti..sonuc onu ne arıyorum ne :KK17:artık cunku içimden gerçekten çok sey koptu,iyilikten maraz doğdugunu bir kez daha ogretti bana sağolsun..eşim abisiyle yanı onun kocasıyla birlikte çalışıyo dolayısıyla istemiyo arada gerginlik olsun zaten ben de sırf onun için sert tepkiler yerine kibar kibar cevap veriyodum ama artık dayanılmıycak boyutlara geldi yaptıkları..
Kayınvalidemle 8 sene gorusmemiş,toplasan ona bu surede 4 kere torununu gostermiş,ailenin patronu oldugunu sanan patronluk ve ukalalık taslamayı seven 10 senelik ve benden sadece 3 yas buyuk bi eski gelinden bahsediyorum..Şu anda eşimle çocuk düşünüyoruz ve bu ona bile sanki onun fikrini soruyomusuz gibi yorumda bulundu,cocuk düşünüyomusunuz bilmiyorum ama bence daha düşünmeyin falan dedi hemde babamın kalp ameliyatı sonrasında hastanede..ben anlamıyorum bazı insanlar neden bu kadar insan hayaına bu kadar mudahaleyi,ozel hayata bu kadar burun sokmayı nasıl oluyoda kendine bu kadar hak olarak goruyo????bu arada eşime de ayy çocugunuz olursa ne sevinirim fln diyomus,eşime anlattıgımda inanamadı:) surekli kocamın eski sevgilisiyle dolaşıp bana o kadının ne kadar duzgun oldugunu fln anlatıyo (sürekli dediğim ayda bir gorustugumuzde mecburen) ama artık o ayda bir olan zoraki gorusmeler bile benim tahammul sınırlarımı aştı ne yazıkki..
Politiklik ve iyi niyet bi yere kadar dayanamıyorum artık laf sokmalarına ve sinsiliklerine!:KK58:
Anlamadığım madem bu kadar kötü biri eşi neden hala onunla birlikte?

Siz çok mu iyisiniz?

İyi taraflarınız ne bu ilişkide?

Düzgün tek cümle yok anlatım tarzınızda?

Suç hep onun yani?

valla çok seviniyorum sanki üzerimden büyük bir yük kalktı...her gün bugün gelecek mi acaba diye oturuyordum...şimdi çok rahatım....haftanın 4 günü bana geldiğini biliyorum mangal partileri çeşit çeşit yemekler....bi tabak alıp yardım etmez sen köle gibi hizmet et....onun evine git yabancı değilsiniz diyerek önüne koyar menemeni(yanlış anlaşılmasın onu da yerrim peynr ekmeğide )ama insan biraz karşısındakini önemser en azından onun seni önemsediği kadar....çay içersin bi bardak 2.yi doldurmayı teklif etmez.....
evlerimiz yakın kayınbabam çay çok sever onlara kahvaltıya gidince yemeğini yer mutlaka bana gelir bende içer çayını....
ben hamile kaldım eşim erkek istiyordu rüyamda gördüm falan dedi anlattı...patadak rüyalar tersine çıkar dedi....ben ekşi yiyorum dedim aaaa ben oğlumda tatlı yemiştim dedi....
inan anlatırken ben utanıyorum ne ucuz insanların içine düştüm ....
ikimizin erkek olsa ne olur benim hepsi kız olsa ne olur gerizekalı yaaa valla yine sinirlendim......
ya anlattıkların o kadar aynı ki bazı açılardan bizde yemeğe gidip 1 buçuk saat yaptığı tek yemek olan fırında makarnayı dinlemiştik saatlerce..geliğinde yapılan hiç bişey beğenmez ve yemeye tenezzül etmez buarada..ha buarada bende hamileliğimde cinsiyet öğrendiğim gun beni arayıp aa oğlunmu olucak allah sevdiği kuluna kız çocuk verirmiş erkek sonuçta evlendikten sonra uçuyo gidiyor kız çocuk oylemi demişti densiz! bende sen hangi dünyada yaşıyosun evladın kızı erkeği mi olur hayırlı ve sağlıklı bir çocuk olsun demiştim..dediğin gibi çok cahiller malesef

Anlamadığım madem bu kadar kötü biri eşi neden hala onunla birlikte?

Siz çok mu iyisiniz?

İyi taraflarınız ne bu ilişkide?

Düzgün tek cümle yok anlatım tarzınızda?

Suç hep onun yani?
arkadaşım ben evet iyi bir insan olduğumu düşünüyorum hiç haketmediğim bir muameleye maruz kaldığımı düşünüyorum ve turkçemin anlatma kapasiteminde gayet yerinde olduğunu düşünüyorum..eltim ve eşimin abisi hala nasıl evli o sorunun muhattabı ben değilim tabiki..madem evlilik yol arkadaşlığı demek ,bu durumda eşimin abisi yanlış bir seçim yapmış ve hala yurutmeye çalışıyor demekki ya da yıllar içinde o da kendine benzetti onu da,bilemiyorumm

2011 konusu neden hortladı acaba bu kadının çocuğu olmuş, kaç aylık olmuş artık güncel hali de kalmamış yani neden bu kadar eskiye gidiliyor ve nasıl gidilebiliyor bu kadar geriye anlayamadım yani tarihe bakmasam güncel konu diye yorum yapacaktım Allah aşkına fi tarihinden kalma konuları yukarı taşımayın ya insanlar tarihe bakmadan yorum yapıyor sonra havaya gidiyor yorumlar.
problemler tekrar başlayınca bende bugun ayrıca bir konu açmak yerine bu konuya devam ettimm heralde bugünkü mesajı görmediğinden durup dururken açıldı sandın canım..

arkadaşım ben evet iyi bir insan olduğumu düşünüyorum hiç haketmediğim bir muameleye maruz kaldığımı düşünüyorum ve turkçemin anlatma kapasiteminde gayet yerinde olduğunu düşünüyorum..eltim ve eşimin abisi hala nasıl evli o sorunun muhattabı ben değilim tabiki..madem evlilik yol arkadaşlığı demek ,bu durumda eşimin abisi yanlış bir seçim yapmış ve hala yurutmeye çalışıyor demekki ya da yıllar içinde o da kendine benzetti onu da,bilemiyorumm
Arkadaşım herkes kendine göre iyidir. 100 kişiye sor kaç kişi “ben kötü biriyim” der.

Aranızda olan ilişkide o da seni haksız bulup sevmiyor olabilir.

Eğer bu kadar şikayetçiysen görüşmezsin olur biter.

Ama çok iyi bir insan bence arkasından güzel olmayan cümlelerle konuşmaz. Konuşmak değil, konuşmamak marifettir bence.

kadının kadına yaptığı kötülüğü başka hiçbir canlı birbirine yapmıyor sanırım burada bile bazı yorumlara bakıyorum,hani o kadar can yakmak ve sadece aman da ne güzel kendimi övdüm eleştirimide yaptım ohh diyerek yapıldığı o kadar bariz ki..burda hakikaten eşinin ailesi yüzünden sorunlar yaşayan hatta boşanma durumuna gelen insanlar var o yüzden rica ediyorum yapıcı ve iyiye yönelik eleştiriler yapalım aman bu da problemmi demenin ötesinde..

Canım benim.İsteyince öyle bir atarsın ki.Önce kafanda bitirmelisin.İnsan yeri geliyor en canını atıyor.Kafanda bitirdğin zaman ne soktuğu lafı dikkate alıyorsun,ne senin hakkındaki düşüncesini.İnsan bu dünyaya bir kez geliyor.Hayatını mahveden eşin bile olsa hayatından çıkartabiliyorsun.Kimse için mutsuz olmaya değmez.Takmak istersen takarsın kafana.İnan bana hayatta daha büyük dertler var.
Yanlis anlama, ama ciddi soruyorum. Benim de vardir acayip sinir oldugum, karakterinden hic hoslanmadigim bir iki insan. Iftiraci dedikoducu vesaire. Biri ile hic bir sekilde konusmuyorum zaten, direk gormezden geliyorum. ama malesef bazi ortamlarda karsilasiyorum ve onunla hic konusmamam garip oluyor (ben oyle hissediyorum), ve boyle bir durumda olmaktan cok rahatsiz oluyorum. Nasil bosverilir bu durumda ? Emin ol, arkadas olmak gibi bir niyetim zaten yok, bastan mesafemi koymustum zaten karakterinden dolayi. ama iste herkesle sicak iliskim oldugu icin bu durum bana yabanci ve beni geriyor. Keske hic ayni ortamlarda hic olunmasa ama yapilacak birsey yok.

Ben de bunun cevabini bulmaya calisiyorum gercekten de. yardimci olursan sevinirim, cidden.

Arkadaşım herkes kendine göre iyidir. 100 kişiye sor kaç kişi “ben kötü biriyim” der.

Aranızda olan ilişkide o da seni haksız bulup sevmiyor olabilir.

Eğer bu kadar şikayetçiysen görüşmezsin olur biter.

Ama çok iyi bir insan bence arkasından güzel olmayan cümlelerle konuşmaz. Konuşmak değil, konuşmamak marifettir bence.
sen bana bir soru sormuşsun bende sana cevabımı vermişim..hatam olsa hatamı bilir özür dilerim efendi gibi fakat hakikaten benden kaynaklı bir durum yok..konuşmamak zaten istediğim durum fakat gerek eşim gerekse kayınvalide etraf vs yüzünden bu zamana kadar bu şekilde idare edildi bundan sonrasını bilemem tabii hayat ne göstericek zaten benim gibi bu tip sorunlar yaşayanlardada en buyuk etken ailenin diğer üyelerinin baskısı,yoksa dış kapının dış mandalı der görüşmez keser atarsın..ben burda paylaştığım herşeyi kendisinin suratına da söyledim önceki mesajları okursan gorursun..

sen bana bir soru sormuşsun bende sana cevabımı vermişim..hatam olsa hatamı bilir özür dilerim efendi gibi fakat hakikaten benden kaynaklı bir durum yok..konuşmamak zaten istediğim durum fakat gerek eşim gerekse kayınvalide etraf vs yüzünden bu zamana kadar bu şekilde idare edildi bundan sonrasını bilemem tabii hayat ne göstericek zaten benim gibi bu tip sorunlar yaşayanlardada en buyuk etken ailenin diğer üyelerinin baskısı,yoksa dış kapının dış mandalı der görüşmez keser atarsın..ben burda paylaştığım herşeyi kendisinin suratına da söyledim önceki mesajları okursan gorursun..
Tabi tarz meselesi ama o kötü de sen de geri kalmazsın yani. Hayatımzıda olan herkesi sevmek zorunda değiliz. Ama seviyemizi bilir ona göre davranırsak tüm bunlara maruz kalmayız bence. en azından benim ilişkilere yaklaşım şeklim böyle. Bizim de aile içinde sorunlu olduğumuz insanlar var ama herkes yerini bildikten sonra tamamdır.Bir şekilde cevabını verip hayatından çıkartırsın olur biter. bu kadar dallanıp budaklanması ne kadar doğru düzgün insanlar için?

Tabi tarz meselesi ama o kötü de sen de geri kalmazsın yani. Hayatımzıda olan herkesi sevmek zorunda değiliz. Ama seviyemizi bilir ona göre davranırsak tüm bunlara maruz kalmayız bence. en azından benim ilişkilere yaklaşım şeklim böyle. Bizim de aile içinde sorunlu olduğumuz insanlar var ama herkes yerini bildikten sonra tamamdır.Bir şekilde cevabını verip hayatından çıkartırsın olur biter. bu kadar dallanıp budaklanması ne kadar doğru düzgün insanlar için?
zaten sürekli içiçe olma gibi bir durum yok suanda,hiçbir zamanda olmadı..burda rahatsız olduğum bir durumu paylaştım o da konu çocugmla ilgili olduğu için benim içimde sorun yaratan bir konu olduğu için.ne mutlu sana sen hiç takmıyorsan bu durumları,cok ciddi soyluyorum şapka çıkartıp alkışlıyorum..darısı başıma:)

bazen görüyorumki kadının kdına

burda olay senin beni haklı görmen yada görmemen istemediğim bişey ssoyledin diye bunu kabullenmemek değil eleştiriy açık olmasam zaten bu konuyu burda açmam fakat senin (çocuğun senin yüzünden ağlıyor) yorumn çok ağır ve yakışıksız olmuş arkadaşım,benim anneliğim asla ve katta eleştiriye açık bir konu değildir ben oğluna tapan bir anneyim onun için canımı veririm ve asla kendi problemlerimi çocuğuma aksettirmem..dolayısıyla olay budur bu konudada kimseye konuşma hakkı vermiyorum ha elti konusunda sen takma demişsin haklısında takmamak gerekir ve bende sana ben o kadar cool duramadım demişim bu ne bir hakarettir ne de senn kişiliğine edilmiş bir laftır..lütfen elmayla armutu karıştırma eleştirirkende annelik gibi önemli bir mevzuyu kullanarak belaltı vurma..
Bak canım konuyu kısa kesmeye çalışıyorum ama sen hala sanki çok mbüyük kabahat işlemişim gibi bana birşeyleri dikte etmeye çalışıyorsun.Sen konu açmışsın ben yorum yapmışım.O yorumda ne çocuğuna ne anneliğine laf etmişim.Takma demişim.Dışarda ki dışarda kalsın demişim.Sen ne yapmışsınYok coolsun yok şöyle yok böyle.BENİM ÇOCUĞUM AĞLIYOR DEMİŞSİN.Ben sana ne demişim.Sen eltinle ilgili meseleyi önemsediğin için,çocuğunda senden etkilenip o da önemsediği için ağlıyor.Çocuğunu teselli etmek,ona bu konunun önemsiz olduğunu,çevresinde onu seven öpen koklayan ailesi olduğunu hissettirmek senin elinde.KAalkmış yine birşeyler yazmışsın tamam sen haklısın sana normal gelen bana anormal geliyor demişim.Hala yok bel altından vurma,yok anneliğimi kullanma.Sen iyi misin arkadaşım.Sapla samanı senin ayırman gerekiyor.KUSURA BAKMA.YORUMA AÇIK KONU YAZMIŞSIN YORUMUMU YAPMIŞIM.ÜSTELEMENİN, YORUMUN SAĞLAMASINI YAPMANIN ALEMİ YOK.İŞİNE GELİRSE OKUR UYGULAMAYA ÇALIŞIRSIN,İŞİNE GELEMZSE OKUR GEÇERSİN.HOŞÇAKAL UZATMA LÜTFEN.

zaten sürekli içiçe olma gibi bir durum yok suanda,hiçbir zamanda olmadı..burda rahatsız olduğum bir durumu paylaştım o da konu çocugmla ilgili olduğu için benim içimde sorun yaratan bir konu olduğu için.ne mutlu sana sen hiç takmıyorsan bu durumları,cok ciddi soyluyorum şapka çıkartıp alkışlıyorum..darısı başıma:)
İlk evlendiğim zaman taktım, üzüldüm ve üzdüm. Ama eşimi üzdüm “neden böyle oluyor” diye.

Baktım karşılıklı üzülmekten başka bir şey geçmiyor elime. Bir fiil 5 yıldır çok rahatım. Hiç takmıyorum. Hiç de konulara dahil olmuyorum. Benim konuya bakışım hiçbir zaman senin gibi olmadı. Yani hiçbir zaman sülalenin diğer üyeleriyle aramızda laf gezdirme ve tartışma olmadı.

Bak canım konuyu kısa kesmeye çalışıyorum ama sen hala sanki çok mbüyük kabahat işlemişim gibi bana birşeyleri dikte etmeye çalışıyorsun.Sen konu açmışsın ben yorum yapmışım.O yorumda ne çocuğuna ne anneliğine laf etmişim.Takma demişim.Dışarda ki dışarda kalsın demişim.Sen ne yapmışsınYok coolsun yok şöyle yok böyle.BENİM ÇOCUĞUM AĞLIYOR DEMİŞSİN.Ben sana ne demişim.Sen eltinle ilgili meseleyi önemsediğin için,çocuğunda senden etkilenip o da önemsediği için ağlıyor.Çocuğunu teselli etmek,ona bu konunun önemsiz olduğunu,çevresinde onu seven öpen koklayan ailesi olduğunu hissettirmek senin elinde.KAalkmış yine birşeyler yazmışsın tamam sen haklısın sana normal gelen bana anormal geliyor demişim.Hala yok bel altından vurma,yok anneliğimi kullanma.Sen iyi misin arkadaşım.Sapla samanı senin ayırman gerekiyor.KUSURA BAKMA.YORUMA AÇIK KONU YAZMIŞSIN YORUMUMU YAPMIŞIM.ÜSTELEMENİN, YORUMUN SAĞLAMASINI YAPMANIN ALEMİ YOK.İŞİNE GELİRSE OKUR UYGULAMAYA ÇALIŞIRSIN,İŞİNE GELEMZSE OKUR GEÇERSİN.HOŞÇAKAL UZATMA LÜTFEN.
SEN YAZDILARININ ARKASINDA DURMADIĞIN İÇİN TEKTEK TEKRARDAN ANLATAMIYCAM,"COCUGUNUN AĞLAMASI SENİN YUZUNDEN SENİN PSİKOLOJİN YUZUNDEN YAZMIŞSIN ",MADEM İNSANLARI BU KADAR SERT BİR ŞEKİLDE OTURDUGUN YERDEN ELEŞTİRİYOSUN O ZAMAN ELEŞTİRİYEDE AÇIK OLACAKSIN YOKSA MONOLOG YAPMIŞ OLUYORSUN VE SANA COOL DEMİŞİM BUNDA NE BİR HAKARET NE DE BİR AŞAĞILAMA VAR DOLAYISIYLA UZATICAK BİRŞEY OLMADIGI KONUSUNDA HEM FİKİR OLUYORUZ..SENDE BU KONUYU GEREKSİZ BULUYORSAN MESAJ ATMAZSIN MUDAHELE ETMEZSİN OLUR BİTER..KENDİ HAYATINDAKİ STRESLERİ ATMAK İÇİN KUM TORBASI DEĞİL BU KONULAR..

Back
X