Eltim Fesat mı?

Mesafeli davranın, her telefonunu açmayın. Zaten ayrı şehirdeymişsiniz işiniz daha kolay olur

Yakın arkadaşlarıma bile sormaya çekinirim bu çocuk sorusunu. Belki bir rahatsızlığı vardır belki olmuyordur ne bileyim belki evde bir geçimsizlik vardır ya da genel olarak istemiyordur kime ne yani.
Keşke size sorduğun da, sen mi doğurtacaksın? deseydin belki susardı

çok güvenme dedi. Ama maşallah kendisi de ağzını açıp cevap vermiyor. Ben söyleyince de geçiştiriyor takılma ya diye. ona göre düğün yapmıcaz kocasıyla vakit geçirşin o böreğini açsın anca vs diyor Kendi şahit olduğunda da bir şey demiyor. En son patladım. biraz cevap ver şuna diye bunu bana söyleceğine yüzüne söyle dedim.

Karşılık verip iyice yüz göz olmayın. Mesafenizi koruyun. Çat kapı gelmek istediğinde önceden haber verseydin keşke müsait değiliz de geç. Ama çok da çağırma yada kendini davet ettirme.
Eş ailesinin her türüyle mesafeli olmak iyidir

sordu vallahi. şaşırdım kaldım. ya kocasıyla bi şey yaşamıyorlar herhalde ne bileyim nikahtan 1 saat sonra ne haddine dimi

Sürekli kendi köy düğününü anlatıp duruyor. Güzel olmuştur herhalde ben nerden bileyim 10 yıl önceki düğünü tanışmıyorduk bile. Siz de öyle yapın canım demeye başladı.
Çok merakliysa nikah tazelesin..
Laflara bak ; akıl vermesin eltiniz,para versin..Her şeye de burnunu sokmasin.
Herkes köy düğünü yapmaya mecbur mu ?
Ben yurt dışına gitmek isterim sen Divriği'de mutlu olursun..Kime ne ?
Bu fesatliktan ziyade sizin uzerinizde kurmaya çalıştığı tahakküm..
Fırsat vermeyin,izin vermeyin..

Mesafeli davranın, her telefonunu açmayın. Zaten ayrı şehirdeymişsiniz işiniz daha kolay olur
Ay hiç aramıyorum bayramdan bayrama görüşme niyetindeyim zaten geçen hiç aramıyorsun. hiç o seviyeye gelemedik seninle falan dedi. stemiyorum işte anla. hayat görüşlerimiz farklı yaşantımız farklı seninle paylaşacak bişeyim yok. diye yüzüne söylemem lazım herhalde.

evet anca akıl veriyorlar bir şey istediğimden değil Allaha şükür halimiz vaktimiz iyi ama bu da benden olsun hediyemiz olsun dedikleri bir şey olmadı sağolsunlar anca bırbır konuşuyorlar eşiyle

evet anca akıl veriyorlar bir şey istediğimden değil Allaha şükür halimiz vaktimiz iyi ama bu da benden olsun hediyemiz olsun dedikleri bir şey olmadı sağolsunlar anca bırbır konuşuyorlar eşiyle
Kendisi öyle lanse ediyor işte.
Manipületor..
Sözde hep yardım eden,cici gorunen elti ama işin aslı çok başka.

Seni ilgilendirmiyor biz nişanlımla bunun kararını vereceğiz diyeceksin. Hem kadına mesafe koymayıp, kahvaltıya çağırmadı diye söylenip bunu bunu yaptı diye söylenmen çok yanlış. Kadını kötü biri olarak görüyorsan iletişimi kesip, mesafeli davranırsın.

çağırmadı diye söylenmiyorum. yakın olmak isteyip eyleme geçmiyor. yani söyledikleriyle yaptıkları ters şirin görünmeye çalışıyor. Ona gitmeye can atmıyorum.

çağırmadı diye söylenmiyorum. yakın olmak isteyip eyleme geçmiyor. yani söyledikleriyle yaptıkları ters şirin görünmeye çalışıyor. Ona gitmeye can atmıyorum.

Gitmeye can atmasan, bu kadın kahvaltı konusunu açınca "ben müsait değilim olmasın öyle buluşma" derdin. Dememişsin. Hala çağırmadı diye konuya yazmışsın.

Bence arızalı. Terslemen gerekiyor.

Çocuk ne zaman diyemez sana o. Haddini bilecek. Bilmem abla ne zaman yapalım dersin sen karar vermek ister misin tarzı şakayla karışık terslemen lazımdı.

Görümce dedikodusu yapmaya çalıştığında da aynen vs deme tam aksini yap. Bence çok iyi yaptı akıllı kadın vs boz sana konuşamasın.

Balayını da aynı şekilde ay keşke sana sorsaydık ya.

Havuz meselesinin de önüne geçmen lazım havuza dadanmasın bir de

Gayet büyük. Sınırı cizmezsen kötü olacak.

sormayın sitenin havuz başımıza bela oldu. daha evimize fiilen geçmedik görümcem olsun kaynım olsun hepsi havuz meraklısı çıktı. bizi çağırmadınız diye konuşmaya başladılar. daha eve geçmedik bak. ablası üstelik eşimle kavga etti. sen karını sev anca biz kimiz diye. üsteik yanımda yaptı eşime bunu kolundan tutup çıkardım evden. Mutsuz insanlar bizim de huzurlu olmamızı istemiyorlar.

+aynen de demeyin. Dediklerini onaylamış oluyorsunuz. Demişsiniz gibi lafını da yapar.

Bu sınırı eşiniz koysun. Sitenin havuzunu dışarıdan kimse için kullandırtmayacağını belirtsin. Küserlerse küssünler. Görmemişler sanırım.

Görümceniz de tuhaf. Eş tarafı size çektirecek gibi görünüyor. Gazanız mübarek olsun

Sanırım öyle Allah'tan farklı şehirlerdeyiz. Eşimin maaşı bile abisinin dilinde.Benim ne kadar aldığımı sorguluyorlar kardeşler diyorsun ama insan bu kadar da kıskanmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…