- 7 Mart 2013
- 6.109
- 18.394
Hiç bahsetmeyin. Eşinizle net olarak konuşun. Onların bu kadar burunlarını sokmasını istemediğinizi belirtin.Sanırım öyle Allah'tan farklı şehirlerdeyiz. Eşimin maaşı bile abisinin dilinde.Benim ne kadar aldığımı sorguluyorlar kardeşler diyorsun ama insan bu kadar da kıskanmaz.
Hazır daha ilişkinin başındayken de eğer kayın ailesi özelinize girmeye çalışırsa niye bu kadar meraklı olduklarını ve bu tip sınırsızlıktan hoşlanmadığınızı açıkça söyleyin. Açıkça belirtmedikçe ve imayla anlamazlar. Siz de şişer şişer ve patlarsınız. Durmazlar, yeminle durmazlar.
Ben mesela bunu kuzenime yapamadım. Büyüğüm diye sustum. Hayır diyemiyordum. Bunun parası, eğitimi, kariyeri, ilişkisi vs her haltı mı diline dolar ve merak eder? Davet etmezsen alınır ki etmiyorum artık. Zorla kendini davet ettirirdi. Bir de biraz öncesinden yazar, sipariş verir. Kuzen bu, daveti olmaz ama el gibi gelip bir de eleştirir her şeyi ve herkesi. B*k ye/iç diyesim geliyor...
Bu şahsı şu anda sonradan tanımış olsaydım başta net konuşup sınırımı çizerdim. Çünkü her sınırı aştıklarında imada da bulununca üste çıkıp suçlu oluyorum.