Eltim Fesat mı?

Sanırım öyle Allah'tan farklı şehirlerdeyiz. Eşimin maaşı bile abisinin dilinde.Benim ne kadar aldığımı sorguluyorlar kardeşler diyorsun ama insan bu kadar da kıskanmaz.
Hiç bahsetmeyin. Eşinizle net olarak konuşun. Onların bu kadar burunlarını sokmasını istemediğinizi belirtin.

Hazır daha ilişkinin başındayken de eğer kayın ailesi özelinize girmeye çalışırsa niye bu kadar meraklı olduklarını ve bu tip sınırsızlıktan hoşlanmadığınızı açıkça söyleyin. Açıkça belirtmedikçe ve imayla anlamazlar. Siz de şişer şişer ve patlarsınız. Durmazlar, yeminle durmazlar.

Ben mesela bunu kuzenime yapamadım. Büyüğüm diye sustum. Hayır diyemiyordum. Bunun parası, eğitimi, kariyeri, ilişkisi vs her haltı mı diline dolar ve merak eder? Davet etmezsen alınır ki etmiyorum artık. Zorla kendini davet ettirirdi. Bir de biraz öncesinden yazar, sipariş verir. Kuzen bu, daveti olmaz ama el gibi gelip bir de eleştirir her şeyi ve herkesi. B*k ye/iç diyesim geliyor...

Bu şahsı şu anda sonradan tanımış olsaydım başta net konuşup sınırımı çizerdim. Çünkü her sınırı aştıklarında imada da bulununca üste çıkıp suçlu oluyorum.

Haklısın şimdiden iyi bir sınır çizmek lazım

Ters ters bakıp gecseydinizncevap vermeden. Siz cevap verdikçe sacmalamış.

fesatlık neresinde eltinin ben anlamadım.
yüzsüzlük arsızlık hadsizlik desen tamam da fesatlık değil bu.
hepsini geçtim daha oturmadığım eve kendini davet ettirip havuza gireriz demesinde patlardım ben. x cim biliyorsun daha evde oturmuyoruz yerleşmedik bile hem zaten biz çalışıyoruz bir hafta sonumuz var öyle bir vaktimiz yok malesef deyip kapıyı şimdiden kapatırdım ben olsam.
ona sesimi çıkarmadım buna çıkarmadım nerden bilecek kadın senin rahatsız olduğunu mesafe istediğini vs.

tam kiskanc elti belirtileri... diyelim ki k.valide ile araniz bozuk veya gorumce ile. asla ama asla tongaya dusup agzina laf verme. suan resmen çirpiniyor senin agzindan laf almak icin. kendi eltime cok benzettim. diyelim ki bir sey dedi es ailesi ile ilgili duvara bakar gibi yuzune bakin sadece seninle samimiyet kurup agzindan laf almak butun derdi. aile ile nasil arani bozarim derdinde o kadar belli ki anlattiginiz seylerden. mesafe koyun ve mesafe koydugunuzu hissettirin. mesajlarina cok gec cevap verin aramalarina donmeyin.

haklısın işte ağzımızın tadı kaçmasın rıza bey modundan çıksam iyi olacak

Yoo hiçte küçük değil yaptıkları. Ona ne sizin düğün tarihinizden doğuracağınız çocuktan tövbe estağfurullah. Siz inceden inceden ayarını verin yoksa bu böyle yuvarlanarak gelir gibi. Baştan mesafeyi koyamayınca daha problem olur emin olun.

Ben gidip gelmelerden sürekli iç iç olmaktan hoşlanmıyorum deyin, muğlak konuşursanız her fırsat bulduğunda burnunuzda biter, şimdi gün içinde arayıp geleceğiz diyor düğün sonrası aramadan çat kapı gelirler.

Fesat mıdır bilemem ama bildiğim şu ki herkesle mesafeli olmak, sınırları baştan çizmek yüzgöz olup laubali ve can sıkıcı olaylar yaşamaktan iyidir, bu sadece aileler için değil sosyal hayatımızdaki tüm ilişkiler için geçerlidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…