Eltim Fesat mı?

teosmyrna

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2017
29
11
merhabaa. Ne yapacağımı bilemedim cevaplarınızı merak ediyorum. Kiminiz için önemsiz gelebilir ama eltimin bu hareketleri ama ilerle daha beni zorlayacak duruma gelmeden tecrübesi olan kadınlardan fikir almak istedim.
Düğünüm olacak yakında ama eltimün halleri kıskançlık mı fesatlık mı cevap versem ayrı vermesem ayrı dert. Onunla aramızda 10 yaş var. Böyle tatlı tatlı konuşarak ağzımdan laf mı almaya çalıyor beni sinirlendirip ayarlarımla mı oynamaya çalışıyor anlamıyorum susuyorum ters cevap vermiyorum. Ama içim içimi yiyor. Nikah kıydık 1 saat sonra e çocuk ne zaman diye sordu. Daha düğün müğün olmadı şaştım kaldım birbirimize alışmadan daha düşünmüyoruz dedim 2 senede alışmadınız mı dedi. Aynı evde yaşamak ayrı bir olay dedim hem nasip dedim kapattım konuyu. Sonra bayramda görümcemle alakalı düşüncelerimi merak etti onlar aynı şehirde ben ayrı şehirdeyim haliyle daha sık görüşebiliyorlar. Düz cevaplar verdim o negatif yorumlar yaptı. Böyle yapması lazım dediği yerlerde aynen vs gibi düz cevaplar verdim. Kendi fikrimi söylemedim. O günü öyle atlattım. Sonra ay hep görüşmek istiyorum bi gün sizi bize çağırıcam kahvaltıya sık görüşmek istiyorum dedi aylar geçti ses seda yok kendimi davet ettirecek de değilim. Sonra düğün tarihimiz yaklaştı niye o tarihi aldınız ablamlar gelemiyor dedi. Kendiler Sivaslılar benim ailem balkan göçmeni. Bu sefer de sadece bizim halaylar çalsın dedi. Sürekli kendi köy düğününü anlatıp duruyor. Güzel olmuştur herhalde ben nerden bileyim 10 yıl önceki düğünü tanışmıyorduk bile. Siz de öyle yapın canım demeye başladı. Balayına yurtdışına çıkıyoruz diye bizim ülkede yer mi kalmadı dedi. Bu sefer 3 haftadır da arıyorlar pazar günleri saat akşam 4ten sonra size gidelim dedik havuzuna gireriz hem falan diyor. Birincisi daha düğün olmadı evime geçmedim henüz. 2.si Eşimle ikimizde çalışıyoruz haftasonu ya işimiz oluyor ya da dışarda vakit geçiriyoruz. Önceden haber verse amenna aynı gün için yapıyor bunu. Amacını anlamadım. Fesatlık olarak yorumladım. Evet şimdi küçük gibi geliyor göze ama ilerde bunlar daha büyük sorunlar olarak bana dönmesin diye buraya yazayım dedim.

E sende o an neden terslemedin?

Çocuk ne zaman dediğinde sert bir cevapla sınırım bu mesajını verseydin ağzını açmazdı fazla.

Niyetinin kötü olduğunu düşünmüyorum, aynı eltiden bende de var sürekli soru sorar karışmaya çalışır ve samimi olmak ister… Mesafem olduğu için istemekle kalıyor kendisi…

Tek cevap mesafe.

Mesela çocuk nezaman sorusuna.
Onu ne ilgilendirir?
Çok haddini aşan bi soru.
Ben olsam çok pis bozardım onu.
Birdahada konuşamazdı.
İçimden geliyor da. Düğünde önce herhangi terslik yaşamak istemiyorum pasif agresif bir de düğün günü saçma sapan birşey yapar

Böylesin insanlar - ha'yla - hı'yla geçiştirilecek insan değiller. Lafı tokat gibi suratına vur ki bir daha sana laf atacağı zaman acısı aklına gelip 3 kere düşünsün.

İçimden geliyor da. Düğünde önce herhangi terslik yaşamak istemiyorum pasif agresif bir de düğün günü saçma sapan birşey yapar

O saçma birşey yapacak diye siz sınırlarınızı şimdiden bırakmışsınız.
Yani kadın nabzını sürekli yoklamış ve sen sürekli yarım yamalak geçiştirmişsin.
Muhtemelen saygı duymuyor ve her türlü dengesiz konuşabileceğini düşünüyor artık.

Değil mi tanıdığımdan beri saçma sapan hareketler benden önce mutfaka koşmalar elimden tabak almalar. Böyle yapmayı öğretmeye çalışmalar. Kayınpederim çayını ben koydum götüreceğim tezgahtan aldı şekeri karıştıra karıştıra götürdü. İlginç geldi. Böyle yaparak sadece hizmetçi gibi göründüğünü düşünüyorum.

Onun yapmak istediği yaranmak belli ki…
Sen kaliteni belirle mesafeni koy bence, bir eltiyle de çok yüz göz olmak iyi değil zaten hele senin ve benim gibi meraklı elitlerle hiç değil
Keşke o çocuk sorusunda ağzının payını verseydin çok yanlış yapmışsın…

Evlenince de böyle olma bak olursan saha çok şok edici sorulara maruz kalırsın…

Bir iki şeyi normal geldi belki samimi olmak istiyordur ama ne konuscanı bilmiyordur onun dısında simdiden görümce dedikodusu yapıyorsa habire size gelcez diyorsa büyük ihtimalle sana bela olacak ilerde, ablası içinde düğün tarihi ayarlayamazsınız ne alakaa ya büyük bir mesafe çözer işi gelmeli gitmeli zamanlarda da eşinle eşi muhatap olsun aynı ortamda da havadan, Sudan konus görümceyi konusuncaa hıııı eee senin cocuk dersleri nasıl vs de kapat konuyu

Çok soru sorup üstüne vazife olmayan şeyleri merak etmek fesatlıktanmış. Öyle okumuştum bir yerde.

2 yıllık evliyim benim elti de nerede ne konuşacağını bilmeyen bir tip. Aramızda 10 dk mesafe var eşim olmadan daha evine adım atmışlığım yoktur. Ailede herkes bilir dedikodu ve densizlik yaptığını. Sen de böyle bir mesafe koyarsan rahatlarsın diye düşünüyorum eşin de biliyordur yengesini o ne diyor bu konuda?

Biz nişanlıyken eşim yengem biraz dengesizdir idare et demişti. Bende onu idare edecek kişi ben değilim mesafemi koyarım demiştim en başından şimdi merhaba merhaba.

Tam bir fesat yapışkan elti türü.. çocuk konusu , düğün için saçma sapan talepleri, daha eve oturmadan gelelim havuza gireriz teklifi hepsi birer sebep. Mesafeli davranın mecbur olmadıkça görüşmeyin ve asla kayınvalide görümce ile ilgili yorumlarına cevap vermeyin o konuları konuşmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…