Eltim çok sinirlerimi bozuyor

çok sinir bozucu bir durum ama tek çözümün eşin.
eşine bazı şeyleri kabullendirmeden bu durumdan kurtulamazsın.iyilikle konuş hiç yılmadam kullanıldığını eltinin yüzsüzlüğünü anlat umarım seni anlar
benim eltimde bana gelince hiçbir şeye elini sürmüyor bir küçük çocuğu var sürekli kucağında gezdiriyor.benim 3 tane var ona gittiğimde daha çok yardım ediyorum çocuklarımı bahane etmiyorumallahtan çok sık gelmiyorlar bana yoksa bende senin gibi sinir olurdum

iyi demişsin sende kendini kullandırtma
sinir oldum senin eltiye ya kendi evi müsait değilse sana niye gelmiş
sen de bundan sonra ona göre davran canım
madem geliyor çek mutfağa yardım et yemek hazırlayalım falan de
türlü türlü insan var

ayyy çok sinir bozucu. Sizde onun evine gidince aynısını yapın ki anlasın hatasını valla siz onun kölesi misiniz canım

keşke benim eltimde böyle olsa kıskançlığı, dedikodusu yok sanırım..

ya da ikisini bi eve kapasak

canım ya yerinde olsa "saf" diye nitelendirdiğin eşine durumdan ne denli rahatsızlık duyduğumu anlatırdım... yoksa sinir bozucu davranışların arkası gelmez

canım eşim çok çok iyi niyetli vallahi kızz sadece eltime karşı değil herkese karşı öyle benim ailemde dahil
ama ben o eltinin hakkından gelecem artık
kızların dediği gibi sık sık yatılı evine misafir olup hiç bi işe el sürmycem
kabul etmedi mi bende çat kapı gidecem
anlasın kaz kafalı hatasını

:)) ya buralarda bi bayan vardı oda aynı dertten muzdaripti, eltisi zırt pırt gelir hiç bi şeye elini sürmez, pisletir gidermiş..
herkes bende dahil sende aynını yap demiştik... sonuçtan cok memnun eltisine dank etmiş.. ama konuyu bulamadım senin için
yanlız o bayan eltisi ne yapıyorsa aynını yapmış :)) evine gittiğinde yediklerini bırakmış, eşi ile çiçeği burnunda sevgili gibi koklaşmalar vs :)
elti hizmetçi gibi bunlara ikramlar :))) anlamış sonra :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…