Offf ne berbat bir durum bu şekilde olan kendini taşıtmaya alışmış insanlar ne kadar çok.
Ben senin yerinde olsam bozarım valla ne bu böyle be diye sendeki iyi sabır valla.
ay aynı şehirde neden birbirinizde kalıyosunuz arkadaşım, görende aylardır uzak, hasret kaldınız sancak
ben hiç hatırlamam onun evinde kaldığımı
ama onlar gelip kalırlar çok lazımmış gibii
hadi geldin bari kaldır poponuda bi işin ucundan tut
o da yokk
bir ayy sen şunu güzel yaparsın bi yap bunu güzel yaparsın bi yap
yapamam çok istiyorsan tarif edeyim sen yap dedim artıkk
ben hiç hatırlamam onun evinde kaldığımı
ama onlar gelip kalırlar çok lazımmış gibii
hadi geldin bari kaldır poponuda bi işin ucundan tut
o da yokk
bir de ayy sen şunu güzel yaparsın bi yap bunu güzel yaparsın bi yap
yapamam çok istiyorsan tarif edeyim sen yap dedim artıkk
Nasıl bir rahatlıktır bu ya!
Baskasının evini kendi evi gibi kullanıyor hasbam! Aynısını sizde ona yapın görüsn bakalım nasıl oluyormus..
ilginç, eşinle konuşmuyor musun, aynı şehirdeyiz neden yatıya davet ediyorsun diye, davet edilmeseler bir iki derken, yatıya gelmezler artık diye düşünüyorum
eşim davet ediyor ayyy bi de ısrar eder onlara gelin gelin diye
çok özlüyorsan biz gidip kalalım artık istemiyorum dedim
valla canım ısrar kıyamet istendiğim yere ben bile giderim yani
iş eşinde bitiyo yani, manasız bence aynı şehirde birbirinde kalmak
sen bu konuyu önce eşinle açıklığa kavuşturmalısın, yok kavuşmadımı, o zaman o da en az senin kadar çalışacak yemekti bulaşıktı
herkes keyif yapsın sen çalış, oldu
benim eşim oturtmaz ki beni
kalk yardım et onu yap bunu yap
gittiklerinde kızdım artık sen karışma benim işime bundan sonra şunu yap bunu yap yardım et deme bana
bende gidip elimi hiç bi işe sürmycem dedim artıkk
Esin görmüyor mu sizin evinizdeki hallerini?
Yani bariz belli. Ev müsait degil derken mesela? Hic mi gıcıklanmıyor..
Kendi evinde sana yaptıklarına ragmen sen onlara gidince yardım et diye seni dürtmesi de hos degil. Onun sana etmedigini hatta eziyet ettigini görmesi lazım.
Konus bence esinle olmadı eltinin evine gittiginde karısmasın sana sende onun gibi bir kösede otur.
Aradan bi 10 yil gecmistir...Elti yine ayni masada yerinden kalkmadan oturuyordur cocugu senin cocukla kavga eder ses cikarmaz,kaynanan yagli balli konustugu icin onu daha cok sevmektedir bi de eli para gormedigi icin esi karisina daha vericidir.Calisan didinen sen,esindende karsidan da takdir gormeye gormeye yuzun bir karis sofradaki tabaklari bile lavaboya kaldirirken firlatircasina gurultulu bir sekilde koyarsin.ZAMANINDA VERILMEYEN TEPKILER CIG OLUR BU SEFERDE SEN YAPTIKLARINLA BOYNU BUKUK,ELINDE SADECE KULLANILMANIN VERDIGI UMUTSUZLUKLA COCUKLARINA VE ESINE AGRESIF BIRISI OLURSUN>CARESI:icine atmayacaksin istemiyorsan kabul etmeyeceksin esine kendi duygularini net bi sekilde anlatip bak canim kullanildigimi dusunuyorum beni gunaha sokma!!!! diyeceksin.Bu tarz kadinlara annem"KULAGI GENIS "derdi yani elestirsende hiiiic umurlarinda olmaz.Sana tatile geliyorlar.Ama bir SIR vereyim esin derseki abimle arami mi bozmaya calisiyorsun?Hayir Abini severim ama esi beni enayi gibi kullaniyor...BIr de SIK SIK onlara kalmaya gidin kendini zorla bakti siz cok geliyorsunuz size gelmeyi keserler karsiliginda gelirlerse siz gidersiniz diye.Tam tersini soyleyecegim hic gitme ama bu seferde abisi...et tirnaktan ayrilmaz.O zaman muhtesem yemekler yap,giyin kusan,zerafetle kibarca tatli balli sun.Kadin belki seni kiskanirda kocasindan GELMEZZZZZZZ:))))))))))
Hata tamamen sizde. Niye bu kadar ezdiriyorsunuz ki kendinizi? Başkası sizi asla düşünmez, bu yoruldu biraz da ben işe el atayım demez ya da beni evinde ağırladı, güleryüzlü davrandı, ne iyi ben de onu çağırayım demez! Bizde de bolca var bu insancık türlerinden, annem artık hiç pas vermiyor. Geç de olsa uyandı meleğim. Araya mesafe koyun ve yatıya gelmelerine izin vermeyin bir daha. Ve kayınvalideye çalışan bir hanım olduğunuz halde hep sizin temizliğe gitmeniz de çok saçma. Biraz acıyın kendinize bu nedir. Bu kadar alttan alırsanız tepenize çıkarkar. Kimse yaptığınız iyliğin kıymetini bilmez. Kötüye, düşüncesize, bencillere karşı iyi olmayın, tavır koyun. Yoksa her zaman böyle sinir olmaya devam edeceksiniz.
onun çocuğu var demez mi çıldırıyorum
eee onun çocuğu varsa bende hamileyim ne yapalım daha önce çocuğu mu vardı dedim
susuyor çünkü biliyor haksız olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?