- 30 Ekim 2018
- 1.458
- 4.434
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynennnnnnKv onlarla cagirdiginda gitme. Nicin onlarin zamanina göre veya onlarin planina gore hareket edesin? Sen kendine gore bir zamanda git.
Gelmek gitmek ayri ama bir gecmis olsun demek gerek. Demediyse sana da mesafe koymak icin bir ortsm oluşmuş. Değerlendir.
Bu eltiye değil kayınvalideye tavır olur yalnız. Elti “ay sen299 yemeğe gelmedi vay bana vaylar bana” demez. Kayınvalidenin iki oğlunu bir arada görme ve kocanızın kardeşini görme imkanını ellerinden alırsınız. Ha ben gitmem kocam gitsin diyorsanız sorun yok. Ama yine de elti buna üzülmeyecek ya da tavır olarak algılamayacak. Elti sizinle görüşme ya da görüşmeme durumlarını kafasına takmıyor çünkü.tamam mesafeli olmak tabikide her zaman iyidir zaten gelip gitmem ben ne o ne ben. ama hastakikta bir kere arayip gecmis olsun demesi gerekirdi sadece buna takildim gelemeyecegim pandemi diyebilirdi. neyse ama deidginiz gibi elti kim yaa benim takildigim da iste sacmalik yemeklerde falan bir araya gelmek istemiyorum kv ye demeyi dusunuyorum da sen olsan gidermiydin peki takmayipta
esim kardesine kirildi zaten gelmedigine hic. ha kardes tabi bsy demem ama kv her hafta ici ariyor bir araya gelmek icin en azindan bir araya gelmek ayda bir olabilir meselaBu eltiye değil kayınvalideye tavır olur yalnız. Elti “ay sen299 yemeğe gelmedi vay bana vaylar bana” demez. Kayınvalidenin iki oğlunu bir arada görme ve kocanızın kardeşini görme imkanını ellerinden alırsınız. Ha ben gitmem kocam gitsin diyorsanız sorun yok. Ama yine de elti buna üzülmeyecek ya da tavır olarak algılamayacak. Elti sizinle görüşme ya da görüşmeme durumlarını kafasına takmıyor çünkü.
Bugün kırılır yarın unutur. Kardeşlerin arasına girmeye kalkarsanız olan size olur.esim kardesine kirildi zaten gelmedigine hic. ha kardes tabi bsy demem ama kv her hafta ici ariyor bir araya gelmek icin en azindan bir araya gelmek ayda bir olabilir mesela
Ne güzel işte bence bu duruma sevinmelisiniz ve demek ki kadın yakın olmak istemiyor sizinle mesafeli olmak istiyor sizde öyle olun belirli bişey yapmayın ama takmayın da ne yaparsa hem eltiniz böyle yaparak kndisininde böyle durumlarda yalnız kalmak aranmamak istediğini belli etmis ne güzel en iyisi gerçektenarkadaslar selam hayirli ramazanlar dilerim. size birsey danismak istiyorumda eltimin ve kaynimla alakali. ya bizim cocugum uc gun hastanede yatti ondan onceden bir gun yatip ciktik. neyse iki yattigindada eltim bir kere olsun ne msj atti ne aradi. kaynimda hastaneye hic gelmedi sadece abisini bir kere aradi yani esimi aradi. biz hastaneden cikali bir hafta oldu evede gelmediler. gecen gun kayinvalideme esim hic gelmiyolar kendileri bilir ayip ettiler dedi. halbuki bi sorun yok eltimle falan ama eltim surekli mesafeli duruyo zaten kayinvalideme falan haftada bir giderler sanki ugramis olmak icin gibi kv oyle diyor bana bile gelmiyor baksana diye bizde orada karsilasiyoruz. ben acikcaksi artik pek gorusmek istemiyorjm. kayinvalidem onlarin gelecegi gune bizide arar aksama su yemegi yapacagim iste gelin yok et cikarcam hani toplanilsin istiyor. en sinir oldugum taraf bu kayinvalidenin onlar gelince toplanmak istemesi. bilemiyorum samimiyetsizlik benim hosuma gitmiyor. sizcede en azindan eltimin bir kere olsun aramasi gerekmezmiydi. dun 1 hafta aradan sonra aradi tabiki de buyuk ihtimal kayinvalidem dedi... bana aynen soyle diyo kusura bakmayin gelemedik mesai vardi esiminde diyo kaynim icin. halbuki onun mesaisi bir saat iki saat suruyo en gec 8 bucukta aksam evde oluyo ve pazar izinli. biz biliyoruz sirf aramis olmak icin dalga gecer gibi aradi. evimizde uzak degil. siz olsaniz nasil tavir sergilerdiniz ben hep iyi neytli sicak kanli davranirim. bu huyumu hic sevmem yuzum tutmaz direk birine laf sokmaya. eltimle zaten bir araya geldikmi sanimiyetsiz çaktrmadan insana durduk yerde laf sokan insanlar. sirf bu yuzden sogumustum zaten. mesela beraber aile yemeklerine kayinvalideme gitmek istemiyorumm siz olsaniz napardiniz lutfen ters konusmadan yazin
Durduk yere laf sokma dışında bi problem görmedim. Zaten en iyisini yapıyor kayınvalideye ve eltiye mesafeli davranıyor olması gereken
KV ye böyle bişey söylemeyin. Söylemeden ne yapın yapacaksanız. Politik olun. Hiç hoslanmadiginizi kimse bilmesin eşinizde. Sorunu hep onda arasınlar ki zaten ilk sorunu başlatmış sizde böylelikle kurtuldunuztamam mesafeli olmak tabikide her zaman iyidir zaten gelip gitmem ben ne o ne ben. ama hastakikta bir kere arayip gecmis olsun demesi gerekirdi sadece buna takildim gelemeyecegim pandemi diyebilirdi. neyse ama deidginiz gibi elti kim yaa benim takildigim da iste sacmalik yemeklerde falan bir araya gelmek istemiyorum kv ye demeyi dusunuyorum da sen olsan gidermiydin peki takmayipta
Bence de mesafe candırbence elti kkdan eğitimli
mesafe candır diyor
aynısının değişik versiyonu bende var, laf sokmaya çalışan o sıcak kanlı olan ben, adamına göre muamele yapıyorum sadece ona değil kim bana nasıl gelirse öyle he başta daha soğuk daha mesafelilerdi itici bir şekilde hemde bende öyleyim ,bişeyi oldu mu ararım sırf arkamdan ona buna aramadı gelmedi gitmedi demesin diye ve eşim kardeşiyle kötü olmasın diye , ama ister iyi ol ister kötü konuşan yine konuşuyoarkadaslar selam hayirli ramazanlar dilerim. size birsey danismak istiyorumda eltimin ve kaynimla alakali. ya bizim cocugum uc gun hastanede yatti ondan onceden bir gun yatip ciktik. neyse iki yattigindada eltim bir kere olsun ne msj atti ne aradi. kaynimda hastaneye hic gelmedi sadece abisini bir kere aradi yani esimi aradi. biz hastaneden cikali bir hafta oldu evede gelmediler. gecen gun kayinvalideme esim hic gelmiyolar kendileri bilir ayip ettiler dedi. halbuki bi sorun yok eltimle falan ama eltim surekli mesafeli duruyo zaten kayinvalideme falan haftada bir giderler sanki ugramis olmak icin gibi kv oyle diyor bana bile gelmiyor baksana diye bizde orada karsilasiyoruz. ben acikcaksi artik pek gorusmek istemiyorjm. kayinvalidem onlarin gelecegi gune bizide arar aksama su yemegi yapacagim iste gelin yok et cikarcam hani toplanilsin istiyor. en sinir oldugum taraf bu kayinvalidenin onlar gelince toplanmak istemesi. bilemiyorum samimiyetsizlik benim hosuma gitmiyor. sizcede en azindan eltimin bir kere olsun aramasi gerekmezmiydi. dun 1 hafta aradan sonra aradi tabiki de buyuk ihtimal kayinvalidem dedi... bana aynen soyle diyo kusura bakmayin gelemedik mesai vardi esiminde diyo kaynim icin. halbuki onun mesaisi bir saat iki saat suruyo en gec 8 bucukta aksam evde oluyo ve pazar izinli. biz biliyoruz sirf aramis olmak icin dalga gecer gibi aradi. evimizde uzak degil. siz olsaniz nasil tavir sergilerdiniz ben hep iyi neytli sicak kanli davranirim. bu huyumu hic sevmem yuzum tutmaz direk birine laf sokmaya. eltimle zaten bir araya geldikmi sanimiyetsiz çaktrmadan insana durduk yerde laf sokan insanlar. sirf bu yuzden sogumustum zaten. mesela beraber aile yemeklerine kayinvalideme gitmek istemiyorumm siz olsaniz napardiniz lutfen ters konusmadan yazin