• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

elti sorunsali benimde

Kv onlarla cagirdiginda gitme. Nicin onlarin zamanina göre veya onlarin planina gore hareket edesin? Sen kendine gore bir zamanda git.
Gelmek gitmek ayri ama bir gecmis olsun demek gerek. Demediyse sana da mesafe koymak icin bir ortsm oluşmuş. Değerlendir.

Kv onlarla cagirdiginda gitme. Nicin onlarin zamanina göre veya onlarin planina gore hareket edesin? Sen kendine gore bir zamanda git.
Gelmek gitmek ayri ama bir gecmis olsun demek gerek. Demediyse sana da mesafe koymak icin bir ortsm oluşmuş. Değerlendir.
aynennnnnn

tamam mesafeli olmak tabikide her zaman iyidir zaten gelip gitmem ben ne o ne ben. ama hastakikta bir kere arayip gecmis olsun demesi gerekirdi sadece buna takildim gelemeyecegim pandemi diyebilirdi. neyse ama deidginiz gibi elti kim yaa benim takildigim da iste sacmalik yemeklerde falan bir araya gelmek istemiyorum kv ye demeyi dusunuyorum da sen olsan gidermiydin peki takmayipta
Bu eltiye değil kayınvalideye tavır olur yalnız. Elti “ay sen299 yemeğe gelmedi vay bana vaylar bana” demez. Kayınvalidenin iki oğlunu bir arada görme ve kocanızın kardeşini görme imkanını ellerinden alırsınız. Ha ben gitmem kocam gitsin diyorsanız sorun yok. Ama yine de elti buna üzülmeyecek ya da tavır olarak algılamayacak. Elti sizinle görüşme ya da görüşmeme durumlarını kafasına takmıyor çünkü.

Bu eltiye değil kayınvalideye tavır olur yalnız. Elti “ay sen299 yemeğe gelmedi vay bana vaylar bana” demez. Kayınvalidenin iki oğlunu bir arada görme ve kocanızın kardeşini görme imkanını ellerinden alırsınız. Ha ben gitmem kocam gitsin diyorsanız sorun yok. Ama yine de elti buna üzülmeyecek ya da tavır olarak algılamayacak. Elti sizinle görüşme ya da görüşmeme durumlarını kafasına takmıyor çünkü.
esim kardesine kirildi zaten gelmedigine hic. ha kardes tabi bsy demem ama kv her hafta ici ariyor bir araya gelmek icin en azindan bir araya gelmek ayda bir olabilir mesela

esim kardesine kirildi zaten gelmedigine hic. ha kardes tabi bsy demem ama kv her hafta ici ariyor bir araya gelmek icin en azindan bir araya gelmek ayda bir olabilir mesela
Bugün kırılır yarın unutur. Kardeşlerin arasına girmeye kalkarsanız olan size olur.

Gidip gelme sıklığını belirlemek sizin bileceğiniz iş. Ama dediğim gibi eltinin pek umurunda olmayacaktır. Hatta muhtemelen hoşuna gider.

arkadaslar selam hayirli ramazanlar dilerim. size birsey danismak istiyorumda😍 eltimin ve kaynimla alakali. ya bizim cocugum uc gun hastanede yatti ondan onceden bir gun yatip ciktik. neyse iki yattigindada eltim bir kere olsun ne msj atti ne aradi. kaynimda hastaneye hic gelmedi sadece abisini bir kere aradi yani esimi aradi. biz hastaneden cikali bir hafta oldu evede gelmediler. gecen gun kayinvalideme esim hic gelmiyolar kendileri bilir ayip ettiler dedi. halbuki bi sorun yok eltimle falan ama eltim surekli mesafeli duruyo zaten kayinvalideme falan haftada bir giderler sanki ugramis olmak icin gibi kv oyle diyor bana bile gelmiyor baksana diye bizde orada karsilasiyoruz. ben acikcaksi artik pek gorusmek istemiyorjm. kayinvalidem onlarin gelecegi gune bizide arar aksama su yemegi yapacagim iste gelin yok et cikarcam hani toplanilsin istiyor. en sinir oldugum taraf bu kayinvalidenin onlar gelince toplanmak istemesi. bilemiyorum samimiyetsizlik benim hosuma gitmiyor. sizcede en azindan eltimin bir kere olsun aramasi gerekmezmiydi. dun 1 hafta aradan sonra aradi tabiki de buyuk ihtimal kayinvalidem dedi... bana aynen soyle diyo kusura bakmayin gelemedik mesai vardi esiminde diyo kaynim icin. halbuki onun mesaisi bir saat iki saat suruyo en gec 8 bucukta aksam evde oluyo ve pazar izinli. biz biliyoruz sirf aramis olmak icin dalga gecer gibi aradi. evimizde uzak degil. siz olsaniz nasil tavir sergilerdiniz ben hep iyi neytli sicak kanli davranirim. bu huyumu hic sevmem yuzum tutmaz direk birine laf sokmaya. eltimle zaten bir araya geldikmi sanimiyetsiz çaktrmadan insana durduk yerde laf sokan insanlar. sirf bu yuzden sogumustum zaten. mesela beraber aile yemeklerine kayinvalideme gitmek istemiyorumm siz olsaniz napardiniz lutfen ters konusmadan yazin😊
Ne güzel işte 😊bence bu duruma sevinmelisiniz ve demek ki kadın yakın olmak istemiyor sizinle mesafeli olmak istiyor sizde öyle olun belirli bişey yapmayın ama takmayın da ne yaparsa hem eltiniz böyle yaparak kndisininde böyle durumlarda yalnız kalmak aranmamak istediğini belli etmis ne güzel en iyisi gerçekten 😂😂😂

tamam mesafeli olmak tabikide her zaman iyidir zaten gelip gitmem ben ne o ne ben. ama hastakikta bir kere arayip gecmis olsun demesi gerekirdi sadece buna takildim gelemeyecegim pandemi diyebilirdi. neyse ama deidginiz gibi elti kim yaa benim takildigim da iste sacmalik yemeklerde falan bir araya gelmek istemiyorum kv ye demeyi dusunuyorum da sen olsan gidermiydin peki takmayipta
KV ye böyle bişey söylemeyin. Söylemeden ne yapın yapacaksanız. Politik olun. Hiç hoslanmadiginizi kimse bilmesin eşinizde. Sorunu hep onda arasınlar ki zaten ilk sorunu başlatmış sizde böylelikle kurtuldunuz 😂

Ben neden eltinize kırıldığınızı tam anlamadim. Kırılmanız gereken kişi eşinizin kardeşi degil mi? Oda hastanede iken eşimi aradı diyorsunuz. O zaman sorun nerede? Bende eşimin aradığı kisileri ekstradan aramam çünkü arayip gecmis olsun dileklerini ileten kisi aile adina yapar bunu. Usul bu şekildedir. Muhtemelen esi aradi diye tekrar arama gereksinimi duymadı eltiniz. Eşi esinizi, o sizi arasin mi istiyorsunuz? Gerçekten enerjinizi hasta çocuğunuza vermek yerine bu telefon trafiğine mi harcamak niyetindesiniz? Ben yanlış bir durum görmedim eltinizde. Kayinvalidenize gidip gelme konusu zaten sizi ilgilendirmeyen bir konu. Haftada bir gitmesinde uygun bir sure bence. Bence siz de boyle bir duzen oturtsaniz daha uygun olur. Kayivalidenize dikkat edin zira sizin soylediklerinizi arayip eltinize anlatmış... Asil sorun olani arada kaçırmışsiniz

Kaynınızın tek bir izin günü var ve eve 8-8 buçukta geliyor diyorsunuz. Erken bir saat gibi yazmışsınız ama çalışan insan için asla değil. Hala beklentiniz hastaneye gelmedi, sonrasında eve gelmedi. Aramış abisini bilgi almış işte, eşiyle de paylaşmıştır çocuğunuzun durumunu. Kendi arası şık olurdu ama aramaması çokta dert edilecek bir durum değil bence. Az gibi yazmışsınız ama haftada bir kayınvalideye gitmek az değil. Eltiniz çok samimi olmak istemiyor demek ki. Siz de pek ona bayılıyor gibi durmuyorsunuz. İşinize gelmesi lazım bu durumun. Ortada kayınvalideye gitmek istemeyecek bir durum yok bence. Gitmeseniz etlinizin işine gelir zaten, ona kızıp sonucunda niye eşinizle, kayınvalidenizle kötü olasınız?

Bu arada cocugunuz neden hastanedeydi?

Hiç sevmem öyle görümce, elti, kaynana yakınlıklarını. Herkesin işi, gücü, kendi çekirdek aile düzeni var. Açıkçası boş vakitlerimde akraba muhabbetleri yerine yürüyüş, resim, kitap, yabancı dizi, sevdiğim insanlar bunlara vakit ayırmayı seviyorum, gereksiz mecburi samimiyet en nefret ettiğim şey.

Ne kadar az beklenti o kadar çok mutluluk..
Etlinizden neden birşey bekliyorsunuz ki. Sizde ona göre mesafe koyun olsun bitsin. Hem bu konu açıldığında kv nize ‘belki önemli bir İşleri vardı olabilir böyle şeyler’deyip konuyu kapatmanız sizi daha güzel bir konuma taşır

arkadaslar selam hayirli ramazanlar dilerim. size birsey danismak istiyorumda😍 eltimin ve kaynimla alakali. ya bizim cocugum uc gun hastanede yatti ondan onceden bir gun yatip ciktik. neyse iki yattigindada eltim bir kere olsun ne msj atti ne aradi. kaynimda hastaneye hic gelmedi sadece abisini bir kere aradi yani esimi aradi. biz hastaneden cikali bir hafta oldu evede gelmediler. gecen gun kayinvalideme esim hic gelmiyolar kendileri bilir ayip ettiler dedi. halbuki bi sorun yok eltimle falan ama eltim surekli mesafeli duruyo zaten kayinvalideme falan haftada bir giderler sanki ugramis olmak icin gibi kv oyle diyor bana bile gelmiyor baksana diye bizde orada karsilasiyoruz. ben acikcaksi artik pek gorusmek istemiyorjm. kayinvalidem onlarin gelecegi gune bizide arar aksama su yemegi yapacagim iste gelin yok et cikarcam hani toplanilsin istiyor. en sinir oldugum taraf bu kayinvalidenin onlar gelince toplanmak istemesi. bilemiyorum samimiyetsizlik benim hosuma gitmiyor. sizcede en azindan eltimin bir kere olsun aramasi gerekmezmiydi. dun 1 hafta aradan sonra aradi tabiki de buyuk ihtimal kayinvalidem dedi... bana aynen soyle diyo kusura bakmayin gelemedik mesai vardi esiminde diyo kaynim icin. halbuki onun mesaisi bir saat iki saat suruyo en gec 8 bucukta aksam evde oluyo ve pazar izinli. biz biliyoruz sirf aramis olmak icin dalga gecer gibi aradi. evimizde uzak degil. siz olsaniz nasil tavir sergilerdiniz ben hep iyi neytli sicak kanli davranirim. bu huyumu hic sevmem yuzum tutmaz direk birine laf sokmaya. eltimle zaten bir araya geldikmi sanimiyetsiz çaktrmadan insana durduk yerde laf sokan insanlar. sirf bu yuzden sogumustum zaten. mesela beraber aile yemeklerine kayinvalideme gitmek istemiyorumm siz olsaniz napardiniz lutfen ters konusmadan yazin😊
aynısının değişik versiyonu bende var, laf sokmaya çalışan o sıcak kanlı olan ben, adamına göre muamele yapıyorum sadece ona değil kim bana nasıl gelirse öyle he başta daha soğuk daha mesafelilerdi itici bir şekilde hemde bende öyleyim ,bişeyi oldu mu ararım sırf arkamdan ona buna aramadı gelmedi gitmedi demesin diye ve eşim kardeşiyle kötü olmasın diye , ama ister iyi ol ister kötü konuşan yine konuşuyo

Ramazan ayi ve amca mesaideymis bunlar bence hafifletici sebepler
Arasa kibarlık olur ama aramadigi için suçlu görmem, asıl araması gereken amca
Çok büyütmeyin, gercekten hem gerek yok hem hayat zaten zor niye onada takılıp uzulesiniz
Haftada 1 gelmeleri yada diyalogu baska bir konu ama bu konuda umursamayin

Back