Eltim beni korkutuyor

KumkatNedir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
1.381
832
Merhaba kizlar ,
Daha net anlayabilmeniz adina kendimden bahsedeyim 22 yasindayim 4 aydir nisanliyim nisanlim 29 yaşında kendi is yeri var abisi ile beraber ortaklar 2 kardesler abisi ve kendisi. Kayinvalide ile 8 senedir beraber yasan eltim var birde..

Asil konuya geliyorum nisanlimda 7 yil görüştük sozumde ben 5 tas istiyordum oda ikiletmeden bi.anda gidip pirlanta aldi. Sozumde o 5 tasi ve birde tuğralı kolye taktilar bana o kolyeyi kb hediye olarak aynısını bir bana birde eltime aldi . O zamanlar cok takmadim bu duruma açıkçası hediye dedim.

Benim 5 tasimi gorunce 8 yillik evliyiz bi bana.böyle birsey almadin diye sakayla karisik herkesin içinde eltim kaynima söylenmiş kbabamda iddalasiyomusuniz diye kızmış biraz ben bu olayı sozumden 1 gun sonra kaynim bi dayak olayından dolayi cezaevine girince tel nisanlimdaydi yanlis biliyorum ama tel yazismalarinda son msj dikkatimi cekti girdim eltimin yuzuklerini almis onada benim yuzumden almak icin. Eltimde msj atmis su sekildydi

"Ben bu gune kadar senden hic birsey istemedim simdide istemiyorum nolur beni seviyosan alma yuzuk huzurumuz bozulmasin beni birazcik seviyosan alma ben.seni seviyorum" gibi aklimdan kalan bunlar duygu sömürüsü yapar gibi yazmis görünce cildirdim almasi degil sorun neden şimdi? Benim söz Yuzugun o söz yüzüğü ile iddalasilirmi hiç nisanlimla cok tartistik sen olsan sonra alalim simdi yanlis anlasir dersin dedim haklisin dedi felan neyse cezaevine girince kaldi tabi 1ay sonra çıkıncada eltim hem gidip bir tektas hirde orta parmak icin şık bir guzuk qlmis gitmemezlikten.geldim..

Nişan zamani gelfi kb aradi senle ayşe yi kuyumcuya goturcem bilezikler için ama ben saniyorum bana alincak oda yanimda buluncak meger bana 3 bilezik onada 3 bilezik alincakmis nisanlim.olmaz kiz ne düşünür ne kadar ayip alcaksanda git ayri al felan diye tartışmış ailesi ile.. ayrica elttimin 2 bilezi varmis babasina birc vermis

Ve sonuc benim nisanimdan 1 gun once kostur kostur gidip en kalinlarindan 3 bilezik aldi .. nisandada benim nisan icin düşündüğüm 600 tl bir abiye giydi .. tek farkımız benim duvagimda sanirim benimle beraber esarp yaptırdı. Yeni gelin gibi beni.golgelemek icin gezdi ortalıklarda
Bu haftada aileden birinin nisan vardi
Sehir dışında gitmek istemeidm gitmiyektim son dk cmt akşamı izin aldilar ailemden hic hirsey ayarlamamisim elbisem yok olana uygun ayakkabi yok bi sekilde uydurdum gittim

Oraya gittigimizde eltim yeni elbise almis altinlari kolyeler bilezikler herseyiyle oyle morelimi bozduki nisanli kiz kim bilmeseler gercekten onu sanarlar bunlarin hepsi hepsi bilerek kompleksleri var arklarimla gorustugumde benimde vardi diye anlatmaya başlıyor biz severek oldu diye bizimki gorucu usulu ama cok sevdik diye belki 1000 kere demistir nisnalimla konusmalari dinliyo merak ediyo surekli

Ilk evlerine gittigimde kendi oturup bana servis yaptirmisti bir dahakinde asla yapamdim ! Dengesiz diyor nisnalim ne konusacagini bilmez mesafe koy diyo ama nasil olcak bilmiyorum kv bi sorununum yok ama surekli o gelinin.ne kadar becerekli (igne oyasi. Kurdele nakis yapmista benim pohcama bi ton. )onu ovuyor kizi yok 8 sendir beraberler alimislar artik cocuklara kv bakiyo rahat bi yapisi var herkesin icinde iyi tekken tuhaf benim yapim sakin cirkeflik yapamiyorum.
Nisanimda bile ustume geldi aglatti beni
Dunden beri aglamaktan.helak oldum cirkin degilim cirkin giyinmiyorum bi tarzim var benden guzel cirkin degil konu kendimi ozel hissetmiyorum nisanli gibi degilim.ne alinirsa onada aliniyo
Ben o evlebirken varmiydi alinmadimi ona hersey dolu dolu alindi ev satmis dugun icin.

Hic bir seyde kendimi ozel hissetmiyorum enerjim düşüyor ne alsam alcak sanki biz.ne yaoarsak kari koca onu yapiyolar

Cok uzun oldu k bkamyin cok ihtiyacim var tecrubelerinize fikirlerinize fobi oldu kadin bana

senin yerinde olsam ona şunu aldılar bana bunu aldılar diye hesaplar yazıp bir elti için 10 satır döktürmezdim. her şeyi hesap edip dert yapmışsın ya çok garip.

hele hele bunun için ağlamak çok gereksiz.

ben yüzük olayında sizin pek haklı olduğunuzu düşünmüyorum aksine yaptığınız çok yanlış geldi
onun dışında evet kıskançlık var ama neden bu kadar kendi hayatınıza dahil edip canınızı bu kadar sıkıyorsunuz? bu kadar mı önemli eltiniz sizin için? alırlarsa alsınlar bence hiç takılmayın kendi telaşlarınızın tadını çıkartın. görmezden gelirseniz sizin için çok sağlıklı olacak bence.

Bu konuyu annen kayinvalidenle konussun kizim kendini özel hissetmiyor diye. Ayrıca nisanlinla eltinin yüzük hakkindaki konusmasini da hic begenmedim. Nisanlin önce bir kendisi mesafe koysun yengesine.

Kusura bakmayın okuyamıcam çok karışık.

okunmuşu var

konu sahibinin eltisi konu sahibine ne altın alındıysa kendisine de alınmış konu sahibi tek tek yazıp kuruş kuruş hesap etmiş ama ben o kadarını yazamiyciim kusura bakmayın :)

yani diyor ki ben miyim yeni gelin o mu ve ağlıyor

İnanılmaz kıskanç bir insanmış. Allah kolaylık versin de, nişanlın bu konuda bir sınır çizmezse daha çoookkk gerilirsin.

Ben olsam çoktan laf sokmaya başlamıştım. Kendine dert edeceğine o dert etsin. Nişanında aynı elbiseyi giymek nedir be? Ben nişana gitmezdim o elbise o kadının üstünden çıkana kadar. Terbiyesizmiş...

Kp ve Kv'ne kızma yıllardır berbaer yaşıyorlar. Onu üzmemek için aynı şeyleri yapıyorlardır da sen kendini onlardan ayrı tut biraz. Birşey alınacağı zaman önce nişanlınla konuş kimseye söyleme de. En son herşeyden sonra haberi olsun eltinin. Beş taş olayında olduğu gibi. Yine aynı hareketleri yaparsa da al vereyim bileğimdekileri doyuramadık dersin gülerek.

Siz niye takiyorsunuz bunlari . sizde onu kiskaniyorsunuz gibi geldi bana.
Ona alinanlar sizin cebinizden cikmiyor sonuçta isteyen istedigini alır.
Sende giyin suslen gez mani oluyomu kadin.

Tobe yarabbim nasıl insanlar var ya. Allah akıl fikir versin gerçekten. Nasıl kıskanıyor Seni belli. Nişanlıni seviyorsan ve evlenicem diyorsan bunları görmezden gelip takılmayacksin. Başka da yolu yok bnce

Kk sözü : Kuma gemisi yürür , elti gemisi yürümezmiş.

Teşekkür ettim :)

abim evlenirken babam demişti ki kızım sen de beğendiğin bir takı bilezik vs varsa al senin düğününde pek bir şey yapamadık demişti.gerçi ben gerek yok baba deyip kestirip atmıştım.

belki k.peder de bunu düşünmüştür hayır yani ona da bir şey alınsa ne var incileriniz mi dökülür niye bu derk oluyor bu kadar

Siz niye taktiniz bu kadar eltinize ?

Dugune giderken suslenip,taki takmasinin nesi yanlis mesela?

Ben yeni gelin degilim,x'ten daha iyi gorunmemeliyim,ben onun bir adim gerisinde durmaliyim, her ortamda x parlamali diye mi dusunmesi lazim?

Yeni gelin o .alinanlardan tek onda olmali.encok o sevilmeli.eskisi ekimis zaten gozden cikarilmali.
Herhalde bi anlasak

Enterasan cidden bubkonuyu bile dalga gecebiliyorsunuz hesap yapmiyorum hesap yapip alan ben degilim basiniza gelse vu kadar tepkisiz kalirmiydiniz bilmiyorum insallah yasamazsiniz iyi gunler

Canim yeterince sıkkın insanalr kendimi anlatamayacak kadar üzgünüm lütfen konumu kapatirmisiniz? Mune

Kaynın ve kocan ortaklar
Harcamalar da ortak paradan yapılıyor
Üzgünüm kendini eşit miktarda harcama yapılan(her zaman) bir yaşama hazırla ve bu kadar kafaya takmamaya çalış bu durumu
Boşu boşuna dertlenirsin sadece..

Ah eltiler.. kendimi bir kez daha sansli hissettim eltim olmadigi icin. Yillardir suregelen kiskancliklar sekerim kafana takma nisanlin anlayisli birine benziyor neyseki kapin ayri evin ayri koy mesafeyi gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…