Eltim beni korkutuyor

Enterasan cidden bubkonuyu bile dalga gecebiliyorsunuz hesap yapmiyorum hesap yapip alan ben degilim basiniza gelse vu kadar tepkisiz kalirmiydiniz bilmiyorum insallah yasamazsiniz iyi gunler

evet yaşamam çünki para ya da altın hesabı yapmam,bana üç bilezik alındı ona iki bilezik alındı hesapları kadar çirkin bi şey yok.eltin de senin gibi aynısınız bence.

bir de şu konuyu bile dalga konusu diyorsun da gerçi dalga da geçmedim, hayırdır açlık mı çekiyorsun hastalık mı yaşıyorsun sokakta mı kaldın çok mu büyük bir derdin var?

Enterasan cidden bubkonuyu bile dalga gecebiliyorsunuz hesap yapmiyorum hesap yapip alan ben degilim basiniza gelse vu kadar tepkisiz kalirmiydiniz bilmiyorum insallah yasamazsiniz iyi gunler

şu mesajlaşma olayını anlamadım.
Ama diğer konularda başıma gelse, başıma geldiğini bile fark etmem, kim ne giymiş, ne takmış, ne almış ne vermiş umurumda olmaz. Nişanlıyken umurumda olan tek şey nişanlım ve bana verdiği / vermediği değer, sevgi saygı, bağlılık...

yazdıklarınızdan hiçbirşey anlamadım
çok karısık ifade etmişsiniz
okuyamadım

Biri sizden para isteyip başkasına mal mı alıyor? Ya da sizdekini alıp ona mı veriyor, bu neyin doyumsuzluğu? Daha 24 yaşındaymışsınız, altın gümüş hesabı yapacağınıza vizyonunuzu geliştirin.

pardon da eltiye alınanların parası sizden mi çıkıyor da bu kadar dert oldu onu anlamadım? kadın görmüş istemiş işte.
aynı olayı ben de yaşamıştım, ve sonuçta olan kaynıma olmuştu; çünkü onun bütçesi etkilenmişti.
dolayısıyla aslında kıskançlığı asıl sizin yaptığınızı düşünüyorum. yeni evleneceksiniz, kendi dünyanıza odaklanın. o şunu yaptı, bu bunu yaptı derken hem kendinizi hem de evliliğinizi yıpratmayın lütfen.

valla biz evlenirken kendimizi hep özel hissederek evlendik

O kıskanıyorsa siz de kıskanıyorsunuz bu belli. Konu açma sebebiniz biraz da eltinizin ne kadar kıskanç olduğunu başkasından duyup kendinizi rahatlatmak. Alıyorsa da alıyor yani ne güzel şeylere sahibim ki insanlar benden görüp özeniyorlar diyebilirsiniz. Aldığınız hiçbir şey size özel tasarlanmış şeyler değil elti de sizden görüp özenmiş olabilir. Bu kadar kuruşu kuruşuna hesap edip üstüne ağlamak falan hiç yakışmıyor, hoş değil. Bu kadar insan aynı şeyi söylüyorsa demek ki kendinizi bir sorgulamanız gerekiyor, insanlara suçlama yapmayın bu da hoş değil.

Konu neden adetine bu kadar vurgulandi ? Benimle ayni olmasi ayni anda alinmasi beni rahatsiz etti bundan 1 ay sonra 10 tane alsaydida umrumda olmazdi iddalasan ben degil o ki aliniyor onada evde biseyler geciyor demekki neden suclaniyorum surekli ??

Konu neden adetine bu kadar vurgulandi ? Benimle ayni olmasi ayni anda alinmasi beni rahatsiz etti bundan 1 ay sonra 10 tane alsaydida umrumda olmazdi iddalasan ben degil o ki aliniyor onada evde biseyler geciyor demekki neden suclaniyorum surekli ??

alınsın bacım nolacak senin neyin eksilecek?

o da taksın takıştırsın bırak sana ne?

sen böyle kıskançlık yapıp nişanlını sıkıştırırsan elbette kötü duruma düşen sen olursun.

ben seni haklı buldum sonuçta yeni evlenecek olan sensin zaten masraf varken birde alışverişin x2 olarak yapılması kadar saçma bir şey yok zamanında yapılan yapılmıştır ona yapılmasa bile şimdi yapılması yine saçma

Belkı ona eksık veya gramı az yapıldı sımdı onu tamamlıyorlar, tamamlayacakalr tabı kı ayrıca .
Sızı ılgılendıren kısım ne ?

Buarada ben buyuk eltı olarak neysekı her turlu pırlantam varda kımse uzerıne yoramayacak bunları

Son kez yaziyorum ben alinan seylerde degil benden sonra gibip ayni sekilde almasina takiliyorum yaomasaydi farketmezdim bile ozenmis aliyor derdim benmi ifade edemedim acaba neden bi tek burdaki bayanlar ustume geldi sozymden sonra herkes beni.uyardi dikkat ona diye 20 kisi varsa 20side yani onlardami hatali benmi ifade edemedim anlamiyorumki ay lutfen rica ediyorum cogu yasananlari yazmadim evine gidince hosgeldin bile demedi yzume bakmadi bi ton daha yaptığı var bi tek alti para degilii olay heosi oyle uzun anlarki en kisa ornek bunlardi kv kac kez onun icin yaptigi icin arayip ozur diledi . Gozum oarada degil altinda kurusta hesapta degil fikirlerimi gene savunuyorum alabilir ama ayni anda degil 1 ay sonra 1 ay once iddalasmayi kiskancligi beynime isleyen onun harekeleri tutumu yorumlar icin tesekkur ederim konunun kapatilmasini istiuorum Mune K Kazen rica ediyorum kapanabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…