Eltim beni hayattan soğuttu ..

Kıskanmış belli ki, taklit etsin boş verin. 2 ayda hayattan soğuyacak ne var bunda?
Madem birbirinizi inceleyecek kadar boş vaktiniz var bol bol kitap okuyun, yazdıklarınız çok zor okunuyor.

Eltisiniz ve birde kazanclar ortak offfff cok kotu bi durum seni anliyorum gormezden gel fazla icli disli olma ve gorusme mumkunse

Kafaya takmamaktan baska caren yok.

Birak seni taklit etsin.
Herkes biliyor nasil olsa neyin ne oldugunu..

Gorme duyma yokmus gibi davran.
Buyukluk sende kalsin

siz de onu bu kadar taktığınız için herşeyi daha fazla abartıyor olmasın yokmuş gibi davranın

Canım ben de Senem dolmadı evleneli Kayınvalidem Daha yeni gelin gelmeden kıskandırmaya başlamaya çalıştı beni yok herkes onu seversen dışlanirsn. Seni kimse sevmez falan diye. Güya beni gaza getirecek Ben de beni kimse sevmiyorsa sevmesin Eşimle iyi anlaşalım yeter İşimle iyi anlaşalım yeter kafasındaym. Benim de her şeyim aceleye geldi gelin mevlüdüne bile 9 ay sonra yaptılar onu da yeni gelin gelirse kıskanmayım diye. Hayır daha gelmeden ruhuyla uğraştırmaya çalışıyorlar eşim ve ailesinin işleri bir olduğu için haliyle bizde de para konusu sıkıntı çünkü eşim hala ailesinden bağımsız değil yani benim bana ne yaptılarsa yeni gelecek geline onu yapmaları gerekiyor ne eksik ne fazla. Ama bir kitapta okumuştum herkesin nasibi farklı olur diye benden daha fazla takı taksalar da bir şey düşünmeyeceğim zaten benim takılarımı da kendileri aldılar

Iyiki eltim yok diyesim geldi:)bir laf vardir kuma gemisi yurude elti gemisi yurumez diye suzin eltide ayni bu cinsden kiskanclik var...Sorununuzun tek bir cozumu var alttan almayacaksiniz,hatta hic olmadigi kadar cirkefleseceksiniz ve butun baginizi koparacaksiniz,problemin esinin ailesininden baginizin kopmayacagi biri olsa alttan alin derdim ama eltin illede sabredebilicegin biri degil gorusmesende olur,bence bu kadar dert ediceginize kestirin atin kendisini

Bence sen ona inat elinden geldigi kadar guzel giyin, kendine bak , tak takistir. Seni dahada kiskansin :) sen onu takmadikca kendi kendini yer. Birde komsun falan yok mu ya da otobus minibus olmadan gidebilecegin yerler ? Cok sIkIcI eger kimse yoksa etrafinda. Arabaniz varsa kendinize ait araba kullanmayi ogrenebilirsin.

smdi ben yazdiklarinda sana ucunun dokundugu bisi gormedim. eltin kendi kendni yoruyo; sanane. sen keyfine bak

Benim Hayatımı Ne Güzel Özetlemissin. Aynı Durumu Yaşıyoruz Desene

Benim Hayatımı Ne Güzel Özetlemissin. Aynı Durumu Yaşıyoruz Desene
Canlı örneğine rastlamamıştım demek sizde benim gibisiniz. Eşimin babanesi, halası, yengesi, amcalar ben bunlardan çok çektim.
Eltimde, görümcemde yok fakat hiç eksikliğini hissettirmediler. Hadlerine düşmeyen herşeye karışırlar.
Sizde ne gibi sıkıntılar yaşadınız?

seni cok iyi anliyorum

Kv kp tuhafmis eltin icin o seninkiskaniyor eskiden boyle yapmazdi falan demeleri saglikli gelmedi bana.
Umursama taklit etsin dursun. Kendine güldürur. Ihtiyaclarini almak icin cekinme esin çalışıyor

eger üstüne gitmezseniz bu tabuyu yıkamazsınız.
sizi taklit ediyorsa birşey bilmedigi görmedigi anlamına gelir.
ortak kazanç herzaman zordur bu saat den sonra da ayrılacaklarını zannetmem
ama eksiklerinizi almaya çalışın ufaktan tamamlarsınız.
eltiniz aynısını yapacak diye kendinizi kısıtlamayın

Allah sabır versin canım böyle insanla yaşamak zok zor ama sende kendi tavrını koy hiç esirgeme lafını ozaman herkezin sana karşı hal ve hareketleri değişir emin ol ona göre davranırlar sakın altta alma

Ayni beni anlattiniz sanki... ayni seyleri yasadim gectimi hayir ben sadece gormezden gelmeyi ogrendim cunku seni cok yipratiyor. Benim esim en cok benim cocuklaşmami sever cok hosuna gidiyordu bikac defa da istemeden eltimin yaninda yapmistim. Sonra o da o sekilde davranmaya basladi esim tlfda aşk diye kayitliydi bi baktim o da nisanlisini oyle kaydetmis ne zevk aliyorlar anlamiyorm daha bicok sey var tabiki. Ama tam anlamiyla gecti diyemem ona alismasi icin zaman verin kiskancliktan gozu donmus gbi saldiracak sonra tepkiler alacak. Benim eltim kaynanama bagirma noktasina gelmisti kaynanam pek takilmaz boyle seylere kustu eltimle cok kirdin beni diyerek... eltimde anladi o zaman cunku kaynanam onu cok sever benden cok sever kaynanami kaybetmemek adina sustu...

Biraz zmaan verin ve gormemizlikten gelin farkina varacaktir varmassa da kendi bilir. Biz simdi eltimle iyi gbiyiz en azindan eski sorunlar yok kiskancliklarini da bir sekilde sindirmeye calisiyorum.. sizde oyle yapin ilerde yuzyuze bakacaksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…