• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltim beni hayattan soğuttu ..

Madem sizi kopyalıyor, siz lider olun o evde. Yapması gerekenleri falan söyleyin.
Takmayın o da belli ki sıkılmış yıllardır can sıkıntısından size sardı.

Evden yapabileceğiniz hobiler edinin yukarı katı hobi alanı yapın madem boş ohh.

sosyal medya da paylaşmayın hayatınızı, ya başka hesap açın yada gizleyin onlardan.

Ortada mal mulk olunca boyle oluyor. Birde işler ortakmis tam tüy dikilmiş. Benimde eltim var ama kp kvde de para yok, kimseye faydalari olmaz. Oyuzden kimse en cok beni sevsinler yarisina girmiyor :KK70: Herkes kendi yaginda yani.
Kaynim ve eltimle maddi durumlarimiz eşit degil buyuzdende benimle yarişa tutusmuyor zaten. Olsaydi da umurumda olmazdi. Yalaka bir insan olmadim hiç. Kp kv isteklerini sevebilirler umurumda olmazdi. Eltiyide kendi haline salardim ne aliyorsa alsin.

Sen sakın karışma bugün tartissalar yarın canim cicim olurlar kv ile yüz göz olma senin üstüne yerleseyim derse görürsün ilk zamanlar böyle olur senin yaninda onu kinayip üzülürler falan filan sonra ise onlar geri birlesip seni biranda yüzüstü bırakırlar belkide eltin bu kadar olayı senin yanina kv yerlessin diyede yapıyor olabilir sen hiç birşeyi ustlenme birak kim ne halt yiyorsa yesin kocanla aran iyi olsun o kadar gerisini bosver

İşte bende en çok ondan korkuyorum kv arıyor sureklı konuşuluyor bu konular kötülemiyorum asla dedikodu yapmıyorum ama ıllakı konuşuluyor eltım çok akıllı ve uyanık biri haklısınız belkıde bunun ıcın yapıyordu benım yanıma yerleşsinler diye

Her daim dip dibe misiniz?
Sosyal medyadaki hesaplarından ayar yap her paylaştığını istemediğin kişilerin görememe ayarı var.
Kurs okul iş bişey bul evde durma
Kayınvalideni de sen davet et görüşmek istediğinde sizin eve gelsinler

Sana bu eltinin senin bileziğinden kolyenden masandan istediği laflarını da sana kim taşıyorsa onunl iletişimini kes.

Sen kocana aşkım diyince laf sana ait olmuyor
Dünyadaki milyonlarca çift birbirine öyle diyodur
Biraz hassaslaşmışsın sanki
+1

gerçekten önlisans mezunu musunuz :KK57::KK57:
gerçekten ama gerçekten
bu ne çok imla hatasıdır nasıl anlatamamaktır kusura bakmayın

gerçek hayatta da böyleyseniz zor işiniz

İşte bende en çok ondan korkuyorum kv arıyor sureklı konuşuluyor bu konular kötülemiyorum asla dedikodu yapmıyorum ama ıllakı konuşuluyor eltım çok akıllı ve uyanık biri haklısınız belkıde bunun ıcın yapıyordu benım yanıma yerleşsinler diye
Kv seni arayinca eltini kotuleyince anne lütfen seni kirmak istemem ben böyle konulara konuşmakta karismakta istemiyorum seni cok seviyorum çok sayıyorum eltim her ne kadar beni kotuleyip arkamdan konuşup kiskansada ben yinede onuda sevip sayıyorum ben böyle konulara dahil olmak istemiyorum ALLAH KORUSUN belkide senin gelip anlatman giybet veya dedikoduyada giriyor olabilir ben günaha girmek istenen lütfen benim yanımda böyle konuşma ben yeni evliyim ve benimle ilgili olmayan konuyla da üzülüp kendimi yipratmak istemiyorum lütfen anne beni karistirmayin siz kendi arabizdaki birşeyi kendiniz cozunçözün ben ı karistirmayin kimse üzülmesin artık nolur siz olayı yasiyorsunuz burda üzüleüzülen ben oluyorum lütfen diyin

Canım sen onu takmışsın ya bence kadın ne yapsa kıskanıyor diyorsun herkes dönüp dolanıp armine vakko cacharel aker kullanıyor ekonomik markalar bunlar ne taksın başka marka takmak istiyorsa hepimiz çevremizi örnek alırız onun çevresindr sen varsın demek ki ben kıskanç olduğumu düşünmüyorum ama beğendiğim insanları incelerim işi olsun karakteri giyimi makyajı kendimi eleştiririm daha iyi olmak için en iyi benim dersem gelişemem ki. Sen başka şeylere odaklan o beni kıskanıyordu bu kıskanç demekle hayat geçmez boşver ben çok gülüyorum ayy beni kıskanıyorlar beni taklit ediyorlar takip ediyorlar diyenlere öyle diyeni kimsr takip etmez takip edilen zaten öyle şeylerle uğraşmaz

Benimde var bir antikam, herkes biliyor neyin ne oldunu o yuzden hic strese girmiyorum.. Ailenizde hepsi fark etmis, gerisi boş.

merhabalar kızlar ,
Konu başlıktan da anladığınız gibi eltim , sizin fikirlerinize objektif bakışınıza ihtıyacım var benım artık beynım resmen durdu . Biraz uzun oldu ama ama lütfen okuyun fikirlerinizi bekletiyorum:KK43:

Kısaca özetlemek gerekirse;
23 yasında 3 aylık evliyim. Eşim 2 erkek kardeş işleri gelirler herşey ortak .
Büyük kaynım 8 yıllık evli ve eltim dubleks bir evde alt kat onun üst kat kv nin ilk günden beri birlikte yaşıyorlar .
ama kendi evi dayalı döşeli üst kata çıkıyor istese araya kapıda yapılabılır ama kendi tercihi bu yönde ,
durumları oldukça iyi istese başka bir daireyede geçebilir.
Tam karşı dubleks evde eşim için alınmış ben alt katını döşedim üst katım boş kullanmıyorum ..

Kv kızı olmadığı için evin şımarık kızı halıne getırılmıs gelin 'eltim' herkes ağzına bakmış her denilen yapılmış istediği olmuş alışmış el üstünde durmaya eşim ve kaybım çalışmış bu ve 2 çocuğu yemiş içmiş keyfıne bakmış tali ben o yüzdüğü parmağıma takana dek

Bizde uzun yıllar görüşüp evlendik

Bunları özet geçmemin nedeni daha iyi anlamanız fıkır edinmeniz adına

Herşey sözümde başladı.
benımle aynı kolyeyi alıp takmasıyla sözde beni telaşlandırır sözünü dinletmeye çalışıp aglatmasıyla vs sonra arkası kesilmedi tabi

beni Yok gibi davranıp kafasını cevırıyordu nişanda bana ne alınırsa yüzükten bileziğe kadar hepsini aynı almasından tutun bir çok şey ben degıl keza o yenı evlenıyordu Sanki

bunlara ses çıkartmadım çirkinleşmek istemedim yüz yüze bakacaktık sonuçta ama yanı herkes farkındaydı eşim tarafı bıle kıskanıyor seni kimseye yaklaştırmıyor dıyorlardı ..

Ve evlendım ...
kendi görücü usulü evlenmiş eşyaları bi gün gıbı almışlar farklı şehırdelermis vs herşeyi kıyasladı eşyalarımı gidip eşimle almama kadar sürekli biz görücü usulü evlendık ama bırbırımızı çok sevdık diye
Vurgulamaya başladı

Okadar ilginç ki eşime canım aşkım diyorum diye oda aşkım demeye başladı ve bunu senden alıştım diye bırde yuzsuzluge vuruyor
Şanlı karşımda benım bir kopyam var hal ve haraketler eşine davranışı konuşma şekli ben oldu gıttıkce başkası olsa bakar KESK'e bizde öyle olsak der üzülür bu öyle değil gördünüz kopyala yapıştır yapıyor .
Ben eşime meyve veriyorum oda veriyor özellikle eşime davranışlarımı çok inceliyor ben gibi gıyınmeye ben ne rengı seversem onu sevmeye başlıyor takıntı halıne getırdi benı kıloluyum ben o zayıf koloni daha sana yakışıyor bana yakışmıyor düye kılo almaya çalışıyor

ve hı benım kuruntum degıl benı gördüğünde kaçıyo kendı katına aşşagı iniyor ve bunu hep yapıyormuş evdekı herkes farkında kv ve kp kendileri söylüyor kıskançlığından napcagını şaşırıyor diye .
Kv bize gelemiyor kadın bana kızar budayalım geldın diye diyor benı sevmelerini Benimle konuşmalarını ıstemıyor onlara artık benı sevmıyorsujız diyormuş .

Kaynımda aynı süreklı üstüme takılarıma eşarplarımın markalarına kadar bakılıyorum çok rahatsızım bu durumdan işin garını bana kötü davranmıyor arkamdan yapıyor.
mesela herkese x'ın masasından istıyorum yada su kadar daha bılezık istıyorum onunkınden diyormuş. Dükkana yemek yapıyordu 1aylık gelınım hıc bısey bilmiyorum ortalığı yıktı ben yapıyorum oda yapsın diye . gösterende olmadı aglaya ağlaya internete baktım yaptım kimse uzulmesın bozulmasın aramız diye.
kaynımıda bana karşı dolduruyor farkındayım
Kv bunlara dayanamadı kadın memlekete gitti ağlaya ağlaya kadıncağıza da dirlik vermedi ..

ayrılmak istıyosa ayrılsın kimse bişey demez öylede demıyor beni dışlamaya çalışıyor farkındayım . Herkes farkında onun yapmadığı büyüklüğü sen yapıyorsun diyorlar . Altın para ev hıc bişeyde gözüm Yok çok yoruldum bunaldım.

Nasıl söylesem hasta gıbı bana takılmış kalmış öyle degısık davranışları varki tek sıkıntısı benım ama kimseye huzur vermiyor

Şu an hiç komşum yok koy gıbı bir yerde yaşıyorum otobüs dolmuş geçemiyor eltimin yanına gıtmıyorum çok yıprattı benı
Çok yalnızım kv gelır yakında napmam gerek bilmiyorum evi satma imkanımız da Yok şimdide beni karılı kocalı sosyal medyadan takıp ediyorlar bunaldım ben napıyım gıdıyım konusuyum mu görüşmesem olmuyor kardeşler yanyanayız. Napıyım ben ?

Eşit: arkadaşlar taktığım onun aynı seyleri alması pişti olmamız değil ki korkuyorum takıntılı biri her konuda tuhaf psikolojim bozuluyor yenı bı aileye gırdım zor bı dönemdeydim sabada zorlastrdı alışamadım . Paramız ortak aldığım herşeyde korkarak alıyorum bı ton ıhtıyacım var ortak olunca gıttıgımz aldığımız herşey biliniyor .. hassas bı dönemdeyim belkıde bılmıyorum
Daha dur gorecegin gunler var daha...ilk gelin son gelen gelini hep kiskanir.benim eltimde oyleydi....ben 2 yillik evliydim otomatik camasir makinesi aldi eltim iki gozu iki cesme agladi once ben alacaktim diye..eltim bana daha evliligimin ilk aylarinda seni basindan beri istemiyorum dedi.daha cok sey varda neyse...ben 20 yildir gorusmuyorum arayi o zaman actim ne gelmesine izin verdim nede ben gittim.turbanli namazinda bir kadindir.demekki nefisle fesatlik ile bas edemiyor namaz kilsada.

Son düzenleme:
akillim tadini cikarsana bi ay kirmizilara bürün bi ay yasdaymis gibi simsiyah. bi hafta kafayi vegan olmakla bozdum de ,
öteki hafta kebap pisir hiccc eglenmesini bilmiyorsun yeminle :KK49:

kimseye eltin hakkinda konusma bu kural cok önemli, ikinci kural ona iltifatlar et . Ona iltifat edersen seni tehlike olarak görmekden vazgecer.

Yeni evliymissiniz tepkinizi koyun mutlaka sonradan iyice isler cigirindan cikar esin kardesiyle gorussun sen onunla gorysmek zorunda degilsin . Ayni kolyeyi takiyi da takmam yani ya satarim ya degistiririm bunlara sakin izin verme icini acma kv kp ile iyi ol onu takma onlarla dertles paylas ona da haddini asarsa tepkini koymalisin.

merhabalar kızlar ,
Konu başlıktan da anladığınız gibi eltim , sizin fikirlerinize objektif bakışınıza ihtıyacım var benım artık beynım resmen durdu . Biraz uzun oldu ama ama lütfen okuyun fikirlerinizi bekletiyorum:KK43:

Kısaca özetlemek gerekirse;
23 yasında 3 aylık evliyim. Eşim 2 erkek kardeş işleri gelirler herşey ortak .
Büyük kaynım 8 yıllık evli ve eltim dubleks bir evde alt kat onun üst kat kv nin ilk günden beri birlikte yaşıyorlar .
ama kendi evi dayalı döşeli üst kata çıkıyor istese araya kapıda yapılabılır ama kendi tercihi bu yönde ,
durumları oldukça iyi istese başka bir daireyede geçebilir.
Tam karşı dubleks evde eşim için alınmış ben alt katını döşedim üst katım boş kullanmıyorum ..

Kv kızı olmadığı için evin şımarık kızı halıne getırılmıs gelin 'eltim' herkes ağzına bakmış her denilen yapılmış istediği olmuş alışmış el üstünde durmaya eşim ve kaybım çalışmış bu ve 2 çocuğu yemiş içmiş keyfıne bakmış tali ben o yüzdüğü parmağıma takana dek

Bizde uzun yıllar görüşüp evlendik

Bunları özet geçmemin nedeni daha iyi anlamanız fıkır edinmeniz adına

Herşey sözümde başladı.
benımle aynı kolyeyi alıp takmasıyla sözde beni telaşlandırır sözünü dinletmeye çalışıp aglatmasıyla vs sonra arkası kesilmedi tabi

beni Yok gibi davranıp kafasını cevırıyordu nişanda bana ne alınırsa yüzükten bileziğe kadar hepsini aynı almasından tutun bir çok şey ben degıl keza o yenı evlenıyordu Sanki

bunlara ses çıkartmadım çirkinleşmek istemedim yüz yüze bakacaktık sonuçta ama yanı herkes farkındaydı eşim tarafı bıle kıskanıyor seni kimseye yaklaştırmıyor dıyorlardı ..

Ve evlendım ...
kendi görücü usulü evlenmiş eşyaları bi gün gıbı almışlar farklı şehırdelermis vs herşeyi kıyasladı eşyalarımı gidip eşimle almama kadar sürekli biz görücü usulü evlendık ama bırbırımızı çok sevdık diye
Vurgulamaya başladı

Okadar ilginç ki eşime canım aşkım diyorum diye oda aşkım demeye başladı ve bunu senden alıştım diye bırde yuzsuzluge vuruyor
Şanlı karşımda benım bir kopyam var hal ve haraketler eşine davranışı konuşma şekli ben oldu gıttıkce başkası olsa bakar KESK'e bizde öyle olsak der üzülür bu öyle değil gördünüz kopyala yapıştır yapıyor .
Ben eşime meyve veriyorum oda veriyor özellikle eşime davranışlarımı çok inceliyor ben gibi gıyınmeye ben ne rengı seversem onu sevmeye başlıyor takıntı halıne getırdi benı kıloluyum ben o zayıf koloni daha sana yakışıyor bana yakışmıyor düye kılo almaya çalışıyor

ve hı benım kuruntum degıl benı gördüğünde kaçıyo kendı katına aşşagı iniyor ve bunu hep yapıyormuş evdekı herkes farkında kv ve kp kendileri söylüyor kıskançlığından napcagını şaşırıyor diye .
Kv bize gelemiyor kadın bana kızar budayalım geldın diye diyor benı sevmelerini Benimle konuşmalarını ıstemıyor onlara artık benı sevmıyorsujız diyormuş .

Kaynımda aynı süreklı üstüme takılarıma eşarplarımın markalarına kadar bakılıyorum çok rahatsızım bu durumdan işin garını bana kötü davranmıyor arkamdan yapıyor.
mesela herkese x'ın masasından istıyorum yada su kadar daha bılezık istıyorum onunkınden diyormuş. Dükkana yemek yapıyordu 1aylık gelınım hıc bısey bilmiyorum ortalığı yıktı ben yapıyorum oda yapsın diye . gösterende olmadı aglaya ağlaya internete baktım yaptım kimse uzulmesın bozulmasın aramız diye.
kaynımıda bana karşı dolduruyor farkındayım
Kv bunlara dayanamadı kadın memlekete gitti ağlaya ağlaya kadıncağıza da dirlik vermedi ..

ayrılmak istıyosa ayrılsın kimse bişey demez öylede demıyor beni dışlamaya çalışıyor farkındayım . Herkes farkında onun yapmadığı büyüklüğü sen yapıyorsun diyorlar . Altın para ev hıc bişeyde gözüm Yok çok yoruldum bunaldım.

Nasıl söylesem hasta gıbı bana takılmış kalmış öyle degısık davranışları varki tek sıkıntısı benım ama kimseye huzur vermiyor

Şu an hiç komşum yok koy gıbı bir yerde yaşıyorum otobüs dolmuş geçemiyor eltimin yanına gıtmıyorum çok yıprattı benı
Çok yalnızım kv gelır yakında napmam gerek bilmiyorum evi satma imkanımız da Yok şimdide beni karılı kocalı sosyal medyadan takıp ediyorlar bunaldım ben napıyım gıdıyım konusuyum mu görüşmesem olmuyor kardeşler yanyanayız. Napıyım ben ?

Eşit: arkadaşlar taktığım onun aynı seyleri alması pişti olmamız değil ki korkuyorum takıntılı biri her konuda tuhaf psikolojim bozuluyor yenı bı aileye gırdım zor bı dönemdeydim sabada zorlastrdı alışamadım . Paramız ortak aldığım herşeyde korkarak alıyorum bı ton ıhtıyacım var ortak olunca gıttıgımz aldığımız herşey biliniyor .. hassas bı dönemdeyim belkıde bılmıyorum
offf amma incelemeye almışsın eltini
ikinci gelinlerin fiks mantığı, eltim beni kıskanıyor .

ne kadar önemsemişsin
elti bu ya
eşinin anası değil babası değil çekesin

Merhaba az çok benzer şeyler yaşadığımız için yazma ihtiyacı duydum
Ben kv me artık çok sık gitmiyorum görüşmek istediklerinde onlar geliyor ( bir gelmedi iki gelmediler sonra dayanamıyorlar anne yüreği sonuçta) ve kv konuyu açmadığı sürece açmadım bi kaç hafta hiç bişey yokmuş gibi geldi gittiler sonra konu açılınca herşeyi konuştum haklısın kıskanıyor konuşuyoruz sen yolda büyüksün diyoruz ona dedi kayınvalidem.. Gerçek yüzünü bildiğinden emin ol sen daha kıymetli olursun elini ayağını çek hele ki eltinden tamamen çek olsa ne olur olmasa ne... aynı ortamda karşılaşınca merhaba merhaba.... o çizgiyi hep koruyorum sende öyle yap ..

En kotusu de paranizin ortak olmasi . Kardes de olsa anne babada olsa para ayri olmali . Siz bir omur korkarak yasarsiniz eminim. Benim annemde ilk evlendiginde birlik yiyip iciyorlarmis ama evleri ayriymis babam poset poset meyve getirip babanemlere birakirmis annemde hamileyim diyor bi tane mandalina verip odanin kapisini kitlerlerdi diyor sonra babama soylemis sagolsun babam anneme sahip cikmis yemegide parayida kendine evine getirmeye baslamis. Sizinde mumkunse parayi ayirin bu dert bitmez

İnan bende fazlasını yaşadım.. küçükte olsa bşeyi bahane et ve görüşmeyi bitir.. mecburiyetten karşılaşınca meraba meraba olsn aranızda. Sosyal medyadan çıkar. Küslük olmasın ama Ciddi bi mesafe koy . Güven bana kafan çok rahatlıcak.. fazlasını yaşamış biri olarak bu bana çok iyi geldi kafam rahatladı.
Şunu demiş bunu demiş die kulağına gelirse “ banane” de geç.
Ortaklık çok zor..

Politik davran konusma bu konuyu birseyden haberin yokmus gibi davran. Eger konu açılırsa sana da yakışmış benden ögreneceğin çok şey var de gülerek. Sana yakışıyor derse evet bana her sey yakışır ben taklit edilmeye alıştım de. Kötü olma bırak çatlasın

Bunları sen hissediyorsun.Abartiyorsun biraz.Düşündükçe kendini delirtirsin.Hayatini yaşa bir insani gözünde bu kadar devleştirme.

Back