• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti ile anlaşmazlık yardım akıl bekliyorum lütfennnnn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evlendırmek bır gorev gıbı
ama kacırmıs ama nıkahlamıs vb..yeterkı evlensın en az ıkı caocuk yapsın..yaslanıncada bana baksın..genel kanı
Valla bence kaynana burda mağdur siz kaynana takıntınızdan böyle düşünüyorsunuz. Bilemezsiniz belki sizinki kaçmaz ama böyle bi açgözlü olur o zaman kılıfımız ne olacak? Hakkında bir şey bilmediğimiz bir kadın için bunları yazmayalım lütfen biz de bir kadınız hepimiz kaynana adayıyız. Ayrıca evet bu kadar evimi açarsam bu dul halimle eşyasını ödersem bir de bilezik kıskançlığı yaşarlarsa paşa paşa bakacaklar bana o iki açgöz gelin. Ayrıca kız kaçmamış zaten.

evlendırmek bır gorev gıbı
ama kacırmıs ama nıkahlamıs vb..yeterkı evlensın en az ıkı caocuk yapsın..yaslanıncada bana baksın..genel kanı
Amcamın iki oğlu var. Biri yabancı dil eğitimi alıyor. Diğeri madde bağımlısı oldu hapse girdi. İkisini de yetiştiren aynı anne baba bilginiz olsun. Aynı evde büyüdüler. Söyleyeceklerim bu kadar...

Bacım sen ne dıyorsun ya azcık baştan oku yorumları sindir. Bu kız kaçmamış. Eltı kaçmış. Eleştiri gelince kadına iftira attı sende hemen atladın. Azcık mantık kur kız dıyor altın takmamak ıcın kaçırtmışmış. Kaçan eltiye zaten altınlar evler yapılmış. Kel alaka oluyor. Bu hanım kız da kaçmadığı halde aılesının yapmadıklarını kv yapmış. Yapıyorda.
elektra..dıger kız alt kattaymıs kıra vermıyormus..demıslerkı sen cık kıraya ben kıranı verıym buda garıp geldı bana bırını cıkartıp dıgerını eve sokmak..valla allah yardımcısı olsun..g guvenmıskı 4 cocuk yapmıs

19 yasında bır kız ne kadar cırkef olabılır..sız genc olmadınızmı empatı yapın bıraz..sureklı elestırmek yerıne..bu bılezık olayı kızların beynıne kucuklukten yerlestırılıyo bence..ben bılezık pazarlıgıyla evlenmedım
Lütfen yazmayın bana artık.Herkesi de kendiniz gibi bilmeyin.Asla benim aklıma kimse bilezik falan sokmadı.Hep oku kızım,mesleğini eline al kızım oldu.Ay valla yazamayacağım daha fazla anlamıyorsunuz çünkü.

elektra..dıger kız alt kattaymıs kıra vermıyormus..demıslerkı sen cık kıraya ben kıranı verıym buda garıp geldı bana bırını cıkartıp dıgerını eve sokmak..valla allah yardımcısı olsun..g guvenmıskı 4 cocuk yapmıs
Napsın bakmış ki evlatlar beyin yerine başka bir şey taşıyor bunlardan bir halt olmaz elinden geleni yapıyor. 4 çocuğuda kocası varmış ki yapmış hani kocasız yapılamıyor ya demek ki geçinebiliyorlarmış. Kadın kocasının öleceğini önceden malum olmamış. Bak bekar haliyle 4 çocuğun her şeyine yetmeye çalışıyor demek ki kocası olsaydı durumu kim bilir nasıl olurdu.

Valla bence kaynana burda mağdur siz kaynana takıntınızdan böyle düşünüyorsunuz. Bilemezsiniz belki sizinki kaçmaz ama böyle bi açgözlü olur o zaman kılıfımız ne olacak? Hakkında bir şey bilmediğimiz bir kadın için bunları yazmayalım lütfen biz de bir kadınız hepimiz kaynana adayıyız. Ayrıca evet bu kadar evimi açarsam bu dul halimle eşyasını ödersem bir de bilezik kıskançlığı yaşarlarsa paşa paşa bakacaklar bana o iki açgöz gelin. Ayrıca kız kaçmamış zaten.
allah kımsenın elıne dusurmesın..hasta baktım ben..sevgısız bakılmaz...kac gelın severek kaynana bakarkı

allah kımsenın elıne dusurmesın..hasta baktım ben..sevgısız bakılmaz...kac gelın severek kaynana bakarkı
Ablam anladım ama o zaman kaynanadan alırken oh oh da verirken ah ah yapmayacaksın. O senin anan değil aldığının karşılığını ister (konuya ithafen).

Napsın bakmış ki evlatlar beyin yerine başka bir şey taşıyor bunlardan bir halt olmaz elinden geleni yapıyor. 4 çocuğuda kocası varmış ki yapmış hani kocasız yapılamıyor ya demek ki geçinebiliyorlarmış. Kadın kocasının öleceğini önceden malum olmamış. Bak bekar haliyle 4 çocuğun her şeyine yetmeye çalışıyor demek ki kocası olsaydı durumu kim bilir nasıl olurdu.
:-)çocuk yetıstırmek zora llah herskese hayırlısını nasıb etsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back