- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.832
- 598
- 31
- Konu Sahibi Ezg123456789
Konu sahibi çekti gitti eltisine laf anlatmaya çalışıyor gibi hissettim kendimi bir an
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bence kaynana burda mağdur siz kaynana takıntınızdan böyle düşünüyorsunuz. Bilemezsiniz belki sizinki kaçmaz ama böyle bi açgözlü olur o zaman kılıfımız ne olacak? Hakkında bir şey bilmediğimiz bir kadın için bunları yazmayalım lütfen biz de bir kadınız hepimiz kaynana adayıyız. Ayrıca evet bu kadar evimi açarsam bu dul halimle eşyasını ödersem bir de bilezik kıskançlığı yaşarlarsa paşa paşa bakacaklar bana o iki açgöz gelin. Ayrıca kız kaçmamış zaten.evlendırmek bır gorev gıbı
ama kacırmıs ama nıkahlamıs vb..yeterkı evlensın en az ıkı caocuk yapsın..yaslanıncada bana baksın..genel kanı
Amcamın iki oğlu var. Biri yabancı dil eğitimi alıyor. Diğeri madde bağımlısı oldu hapse girdi. İkisini de yetiştiren aynı anne baba bilginiz olsun. Aynı evde büyüdüler. Söyleyeceklerim bu kadar...evlendırmek bır gorev gıbı
ama kacırmıs ama nıkahlamıs vb..yeterkı evlensın en az ıkı caocuk yapsın..yaslanıncada bana baksın..genel kanı
Biri ya bana ya da gelinler ile boş beleş şu kadının çocuklarına füze atsın . Belki sayemde kadın rahat eder olmadı benim gözlerim rahat ederTamam ablacım sen ilerde kabul etmezsin ne uzadı konu ya
elektra..dıger kız alt kattaymıs kıra vermıyormus..demıslerkı sen cık kıraya ben kıranı verıym buda garıp geldı bana bırını cıkartıp dıgerını eve sokmak..valla allah yardımcısı olsun..g guvenmıskı 4 cocuk yapmısBacım sen ne dıyorsun ya azcık baştan oku yorumları sindir. Bu kız kaçmamış. Eltı kaçmış. Eleştiri gelince kadına iftira attı sende hemen atladın. Azcık mantık kur kız dıyor altın takmamak ıcın kaçırtmışmış. Kaçan eltiye zaten altınlar evler yapılmış. Kel alaka oluyor. Bu hanım kız da kaçmadığı halde aılesının yapmadıklarını kv yapmış. Yapıyorda.
Lütfen yazmayın bana artık.Herkesi de kendiniz gibi bilmeyin.Asla benim aklıma kimse bilezik falan sokmadı.Hep oku kızım,mesleğini eline al kızım oldu.Ay valla yazamayacağım daha fazla anlamıyorsunuz çünkü.19 yasında bır kız ne kadar cırkef olabılır..sız genc olmadınızmı empatı yapın bıraz..sureklı elestırmek yerıne..bu bılezık olayı kızların beynıne kucuklukten yerlestırılıyo bence..ben bılezık pazarlıgıyla evlenmedım
Biri ya bana ya da gelinler ile boş beleş şu kadının çocuklarına füze atsın . Belki sayemde kadın rahat eder olmadı benim gözlerim rahat eder
Sizin yorumlara alt metin istiyorum yaaa tiona şunu demek istedi anlamıyor benevlendırmek bır gorev gıbı
Nerden anladın kız daha yeni üyetiona beni gözardı etmiş beybiler.
Gözünaydın,darısı başımationa beni gözardı etmiş beybiler.
Yazmiyi baaNerden anladın kız daha yeni üye
Napsın bakmış ki evlatlar beyin yerine başka bir şey taşıyor bunlardan bir halt olmaz elinden geleni yapıyor. 4 çocuğuda kocası varmış ki yapmış hani kocasız yapılamıyor ya demek ki geçinebiliyorlarmış. Kadın kocasının öleceğini önceden malum olmamış. Bak bekar haliyle 4 çocuğun her şeyine yetmeye çalışıyor demek ki kocası olsaydı durumu kim bilir nasıl olurdu.elektra..dıger kız alt kattaymıs kıra vermıyormus..demıslerkı sen cık kıraya ben kıranı verıym buda garıp geldı bana bırını cıkartıp dıgerını eve sokmak..valla allah yardımcısı olsun..g guvenmıskı 4 cocuk yapmıs
neden yazmıyım kacırdım aradaYazmiyi baa
Aşkolsun o kadar beğenmedim attım kırmızı kırmızıneden yazmıyım kacırdım arada
allah kımsenın elıne dusurmesın..hasta baktım ben..sevgısız bakılmaz...kac gelın severek kaynana bakarkıValla bence kaynana burda mağdur siz kaynana takıntınızdan böyle düşünüyorsunuz. Bilemezsiniz belki sizinki kaçmaz ama böyle bi açgözlü olur o zaman kılıfımız ne olacak? Hakkında bir şey bilmediğimiz bir kadın için bunları yazmayalım lütfen biz de bir kadınız hepimiz kaynana adayıyız. Ayrıca evet bu kadar evimi açarsam bu dul halimle eşyasını ödersem bir de bilezik kıskançlığı yaşarlarsa paşa paşa bakacaklar bana o iki açgöz gelin. Ayrıca kız kaçmamış zaten.
bagımlı olan tanıdıgınız ıcınde her sey gec sayılmaz belkı ıradesıyle daha ıyı yerlere gelır ınsallahAşkolsun o kadar beğenmedim attım kırmızı kırmızı
Ablam anladım ama o zaman kaynanadan alırken oh oh da verirken ah ah yapmayacaksın. O senin anan değil aldığının karşılığını ister (konuya ithafen).allah kımsenın elıne dusurmesın..hasta baktım ben..sevgısız bakılmaz...kac gelın severek kaynana bakarkı
çocuk yetıstırmek zora llah herskese hayırlısını nasıb etsınNapsın bakmış ki evlatlar beyin yerine başka bir şey taşıyor bunlardan bir halt olmaz elinden geleni yapıyor. 4 çocuğuda kocası varmış ki yapmış hani kocasız yapılamıyor ya demek ki geçinebiliyorlarmış. Kadın kocasının öleceğini önceden malum olmamış. Bak bekar haliyle 4 çocuğun her şeyine yetmeye çalışıyor demek ki kocası olsaydı durumu kim bilir nasıl olurdu.