ELMY Bazaaar :)

elmayra,
maaşını giyime verip ay sonunu getiremeyince giydiğim kar deyip satıyor musun annem

Bu ayakkabıları görünce tango yapan elmayra canlandı gözümde

akışta sık sık görüp merak ettiğim elmayra'yı da görmüş oldum,kafa yok ama en azından fikrim olduhayırlı satışlar

Muhahahaha çok güldüm ya
Aslında kafalı kızdır, epeyde cadı haaahahah
Elmi özledim sizi , bu ara başıma gelen pişmiş tavuğu aratır oldu.
Asıl bende kafa gitti

elmayra,
maaşını giyime verip ay sonunu getiremeyince giydiğim kar deyip satıyor musun annem

Bu ayakkabıları görünce tango yapan elmayra canlandı gözümde
Eki Görüntüle 925280

Abla ayın sonunu getiremedim ben de esten dosttan ayakkabı fln topladim:) memurluk zor biliyorsun ;(

O ayakkabilarla seke seke yürüyemeyen bi elmayra hala et:) tango bize ters belki oyun havası

Maaşını avona verince üstünden başından satıyor işte

selepsiz sırtımdan vurdun yine :)
Muhahahaha çok güldüm ya
Aslında kafalı kızdır, epeyde cadı haaahahah
Elmi özledim sizi , bu ara başıma gelen pişmiş tavuğu aratır oldu.
Asıl bende kafa gitti

cok kafayim dimi

Cok ozledim geyiğini gel artık, don artik tulaaayyyyyyy :)

@merakedenarkadasim sen söyleseydin ben sana kendimi gösterirdim :) gobeeeemi gormuş oldun :)

Mesacını kibledim görürsün sen selepsizlik neymiş pislik

Merhaba journey 40 beden etekle kolları kabarık önü fiyonklu hırkayı almak isterim ama bedenleri uyar mı eteğin bıyu kaç santim? 38-40 arası giyiyorum durumları hakkında bilgi verir misiniz

Merhaba journey 40 beden etekle kolları kabarık önü fiyonklu hırkayı almak isterim ama bedenleri uyar mı eteğin bıyu kaç santim? 38-40 arası giyiyorum durumları hakkında bilgi verir misiniz

Ben,im boyum 1,60 etek tam diz üstümde duruyor. Ben de 38-40 giyiyorum ve hic sıkıntı yasamadım, akşam boyunu ölcerim evde olur muu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…