ben çok yiyiyorum yaa.:1no2:
sen gerçekten az yemişsin.bende böyle az yesem veririm.
daha önce 6 ayda 30 kilo vermiştim.
şimdi irade kalmamış artık bende.dayanamayıp,yiyiveriyorum ben:mymeka:
yaa arkadaşlar bi yerde yanlış yapıyoum galiba kilo weremiyorum ben:1no2: 1 hafta balsız denedim tık yok diğer hafta balla içiyim dedim yine bşy yok.baskülün ibresi sanki 60 da takıldı kaldısenağlama napcam ben yaa yemeklerden sonra içiyorum günde 2 kez soğuk suya yapıyorum acaba yanlış mı oluyo yardım edin bacaklarım incecik bel kısmım çok kalın bugün çarşıda bi teyxe hamilesin dikkat et hava sıcak dedisenağlama yıkıldıgım an :a015:
arkadaşlar elma sirkesi bir mucize değilki,sonuçta iştah kesiyor
"ben içiyorum bir şey olmuyor" diyen arkadaşlar yemek yemeden önce alın,göreceksiniz ne kadar az yediğinizi..
içine neden bal koyuyuoruz bunun bal sanki kilo yapacak birşeymiş gibi geliyor bana tatlı ya bde bn tatlıyıda pek sevmem acaba balsız içsem etkisi azalırmı?
yurt dışında bu konu hakkında araştırma yapmışlar geçenlerde okuma fırsatım oldu aynı yemekleri yiyen denekler arasında sirkeli su içenler zamanla kilo vermeye başlamışlar ve yemekten yarım saat önce içiyorlarmış sabah öğle akşam olmak üzere bende sabah akşam yemek öncesi içiyorum zamanla kilo verdiyor die sporda yapmıyorum gerçekten yardımcı tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?