arkadaşlar bende 77 kiloyumve hamile kalabilmem için ideal kilom 50 olmam lazım.bence bu bir mucize :)) (ideal kilo hesaplayıcı öle diyor!) ben sabahları florya ormanına yürüyüşe başladım sirkeli ballı su karışımı denemek istiyorum inşallah işe yarar! gelişmeleri yazarım.
herkese günaydın bir haftadır (h.sonu hariç) içiyorum ve 2kg gitti diyet ve azcık sporda var tabi.
herkese günaydın bir haftadır (h.sonu hariç) içiyorum ve 2kg gitti diyet ve azcık sporda var tabi.
arkadaşlar bir şey sorucam...regl döneminde daha mı zor liklo veriyoıruz..
Arkadaslar ben 1 su bardagina 2 corba kasigi Elma Sirkesi koyuyorum
Bal koymuyorum bide suyum ilik degil sizce birsey fark eder mi ? :S :S
arkadaşlar başlığı görünce hemen atladım.bu karışımı gittiğim kuaförde duydum.geri kalmayacağımya hemen başladım gerçekten faydasını gördüm. 63 kilodan 57 ye düştüm.netten araştırdım bi zararıda yok ama ben sabahları aç karna bide akşam yatmadan sirke sıcak su bal karışımını içtim 2 ay falan oldu.57 de takıldım kaldım daha veremiyorum hedefim 55 di neyse bunada şükür eğer midenizden rahatsız olursanız bal oranını yükseltin derim bide kepekli ekmek yedim .sirkeye devamm.
canım tebrik ederim bende 58 i görebilsem keşke.bu arada sadece kepek ekmeğimi yedin yani diyet listesi uyguladınmı yada spor yaptınmı yoksa sirkeli su tek başına mı bu kadar kilo verdirdi.ay ne çok soru sordum dimi
tebrik ederim canım,1 haftada ne kadar güzel kilo vermişsin.a.s.
diyetin sıkı bir diyetmiydi.süprizzzzz
rakadaşım diyetim sıkı bir diyet değil sabahları ya geçiştiriyorum ya da 1 muz ya da 1-2 diyet bisküvü yiyorum
öğlen çorba ve az sebze yemeği bazen 1 dilim kepekli ekmek
arada ya 8-10 erik ya da 1-2 diyet bisküvi akşam da hafif bişeyler yiyorum
biraz da spor yapmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?