Ben dün başladım elma sirkesine,konuyu açan arkadaşın dediği gibi yapıyorum,yani yemekten sonra içiyorum.Eğer verirsem böyle devam edeceğim,veremezsem yemekten önce içeceğim.Yemekten önce içmeyi unutabiliyorum ama sonra unutmadığım için böyle başladım ben.
Ben de aç içmeye başlıyayım o zaman,bir de ben bir su bardağı içiyorum.Ne kadar içmek lazım?
Süper bir şey o zaman,bir de ben şöyle düşündüm,elma krom tableti yerine elma sirkesi ve krom tableti daha ucuza gelir,krom tableti yaklaşık 30 liraymış.Onu da almayı düşünüyorum.
ben bal katilmasi gerektigini biliyorum cünkü sirf elma sirkesi migdeye zarar verirmis diye duydum :S nekadar dogru bilemiyorum bilginize cok degil az koyuyuorum ben bali :) cay kasigi kadar tatli degil :)
selam kızlar bende 3 gündür elma sirkesi ve sıcak su içiyorum ben sirkeryi 2 yemek kaşıgı koyuyorum biraz keskin oluyo ama alıştım, bugün balda olursa hazmı kolaylaştırdıgını okudum ve bal kattım bi tatlı kaşıgı tadına alışamadım çok zor içtim
2 gündür wc az cıkıyorum faydası yerine zararımı oldu acaba yoksa bünye alışma aşamasındamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?