Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya arkadaşlar ben bal koyuyorum ama 2 gündür bağırsaklarım taş gibi bol su içerim kuru kayısı yerim e daha napıyım yaaaaaaaaaaaaaaaaa bana akıl verin doktora gitsem hemen ilaç yazıyo öffffffffff
canım sütle kelogs ye bide yeşil çay iç bunlar bayağı çalıştırıyor bağırsakları
Selamlar ben de bir haftadır içiyorum.1 kg gitti.Göbeğim de eridi gibi.Ama diyetle beraber içiyorum.Bir de içen arkadaşlar wc ye sık gittiklerini söylüyorlar.Bende tam tersi oluyor.Benimle aynı durumda olan var mı acaba.....
Selamlar ben de bir haftadır içiyorum.1 kg gitti.Göbeğim de eridi gibi.Ama diyetle beraber içiyorum.Bir de içen arkadaşlar wc ye sık gittiklerini söylüyorlar.Bende tam tersi oluyor.Benimle aynı durumda olan var mı acaba.....
çok iyi ya 1 haftada 1 kilo sirkenin yanında yediklerine dikkat ettinmi nasıl verdin bu1 kiloyu maşallah sana arkadaşım
Merhaba kızlar a.s.bende aynı şekilde içtiğim zaman wc daha az çıkıyorum.Bu arada biraz canım sıkıldımirmirmirmir ben anlamadım kilo vermişim diye sevinirken kilom çok fazla çıktı:bbo:halaa şoktayım nasıl oluyor??dün akşamdan itibaren saat 7'den sonra sadece meyve yiyip çay ve su içiyorum.yanlız doğrusunu söyleyim midemde ziller çalıyor :roflol:tabii sirkeli suya tam gaz devam .Bakalım neler olacak:teytey:
Ben hem sirkeli-balli-su iciyorum hemde hollywood diyetini yapiyorum. Insallah etkili olurda, bu kilolardan kurtulurum bir an önce
hollywood diyeti nasıl oluyor???nasıl yapılıyor ??
Merhaba kızlar a.s.bende aynı şekilde içtiğim zaman wc daha az çıkıyorum.Bu arada biraz canım sıkıldımirmirmirmir ben anlamadım kilo vermişim diye sevinirken kilom çok fazla çıktı:bbo:halaa şoktayım nasıl oluyor??dün akşamdan itibaren saat 7'den sonra sadece meyve yiyip çay ve su içiyorum.yanlız doğrusunu söyleyim midemde ziller çalıyor :roflol:tabii sirkeli suya tam gaz devam .Bakalım neler olacak:teytey:
nasılyani hamileleklikte sadece 1 kg mu aldın benim zaten tuzla hiç aram yokEvet su gerçekten çok önemli.Fazla su içemeyenlere bir önerim olacak.Suyu 1 yada 1,5 litrelik pet şişelerde içmeyi denesinler.Ve suyu istek halinde değil bir görev yada ilaç gibi düşünsünler.Ayrıca şişeden su içerken şişeyi her görüşünüzde dikleyebiliyorsunuz.Ve her seferinde bardağı doldurup içmektense bu daha pratik geliyor.Bunu deneyimlerime bağlı olarak söylüyorum.2004 yılında ölü doğum yaptım.Daha sonra 2006 da bir bebeğim daha oldu.Fakat doktorum hamileliğim boyuunca kesinlikle 5 litre su içmem gerektiğini asla tuzlu yemememi istedi.Ben de buna uydum.Bebeğimi kaybetme riskim vardı.Ve ben sadece su ve tuzla hamileliğimi diyetle geçirdim.3,400 kg olarak oğlum doğdu.Ben ise inanamayacsınız ama - 1kg ile doğum yaptım.