Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

Ahahaha canim ya, sirke bu sonucta bence gunde 2 kereden fazlasi zarar verebilir midene :) Ac karnina icmelisin diye dusunuyorum, ben ac karnina denedigimde kilo verdim, tok karnina etki etmedi.

Saol canım cvbın için.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayy bugun markete gıdıp alımde bnde baslıyım kızlarr bıde mındıvan macununu deneyen oldumu

bende çokistiyorum zayıflamayı 72 kiloyla basladım elma sirkesine bugün sabah tartıldım aç karnına 70 kiloyum gercekten etkisi var mı acaba yanı sıra diyette yapıyorum

bende çokistiyorum zayıflamayı 72 kiloyla basladım elma sirkesine bugün sabah tartıldım aç karnına 70 kiloyum gercekten etkisi var mı acaba yanı sıra diyette yapıyorum
Merhaba :))
4 YEMEK KAŞIĞI ELMA SİRKESİ
4 YEMEK KAŞIĞI BAL
4 SU BARDAĞI SU Bende şuan bu karışımı yaptım. Ama yemeklerden öncemi sonramı içeceğim ve her öğünden sonramı içeceğim anlayamadım?

Ben bugün öğrendim bu karışımı yorumları okuyunca dedim hemen içmeliyim ve içtim,, 1 aydırda diyet yapıyordum şimdi bu karışımla kılolarım daha cabuk gidecek mi bakıp burda paylaşacağım

Bende bir haftadır içiyorum ama yanlış bişey mi yaptım bilmiyorum tartıda gidip geliyorum sürekli 90 kilodan 88 oldum sonra 88.9 oldum 87.9 oldum şimdi 88.9 oldu gene noluyo anlamadım

Evet faydasını gördüm bu karışımla 2 kılom gitti suan bırakdım fazla icince miğdede ağrı yapıyor sizde eğer kullanacaksanız bi süre sonra kullanmayı bırakın derim

Merhaba acaba hâlâ bu karışıma devam ediyor musunuz?

Merhaba siz kaç kilo kaybettiniz vücudunuzun toparlandığını söylemişsiniz ben 1 haftadır içiyorum devam etmelimiyim bilmiyorum inşallah bende sizin gibi sonuç alırım

kizlar ben sabahları elma sirkeli karışımı içsem akşamda yatmadan önce yogurt limon pulbiber karışımı icsem bi zarari olurmu?

Ben bazi yerlerde yemekten önce ac karnına icilmeli diye okudum. Hangisi daha doğru karar veremiyorum

merhaba, bu elma sirkeli suyu bende yaklaşık iki haftadır sabah akşam olmak üzere uyguluyorum. ama kilo vermem aksine ben kilo aldım nedeni ne olabilir acaba?

merhaba, bu elma sirkeli suyu bende yaklaşık iki haftadır sabah akşam olmak üzere uyguluyorum. ama kilo vermem aksine ben kilo aldım nedeni ne olabilir acaba?
Bununla beraber yediklerinizede dikkat etmeniz gerekiyor eğer ki boğazınızdan kısmıyorsanız tabikide işe yaramaz ben şuanda kullanmıyorum ama kullandıgım dönemde faydasını görmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…