Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

valla ben daha dun basladim bakalim neler olacak gorcez ay benim karnimdan surekli sesler gelio valla yaa grr hrrr grrr bagirsaklar harekete gecti bende daha ishallik yok bakalim

peki kilo verdinmi nurbanucum nekadar verdin verdiysen ve nekadar surdu vermen cok soru sordum hakkini helal et
Yok canım,sorun degil.ben kilo vermedim çünkü diyette degildim.biliyorsun yiyip yiyip bitki çaylarıyla zayiflayamayız.ama çok guzel tuvalete çıkarıyor ,amaç buysa.diyetle desteklersen kilo verirsin diye düşünüyorum canım.

hmm tmm cnm tskler benim yemekle aram pek iyi degil ama buyuzdende metabolizmam yavas calisiyo

yok canim yemekle aram iti degil az yedigim icin vucut dengem bozuk metabolizmam yacas o yuzden bi ogun bilemedin bazen bindebir iki ogun yemek yiyorum ekmek hic yemiyorum ama yinede kilom var.. o yuzden bazen kiziyorum kimisi paso yiyor ama kilo almiyo kimiside az yiyo yinede kilolu su sirke ins. ise yarar biraz calistirir metobolizmayi gerci hala bi fark yok

Aaa çok ilginç.hic dr a gittin mi?arastirdin mi hangi besinleri yemen gerektigini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…