- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
bende dun basladim sabah kalktigimda karnim grrr grrr bagiriyodu heralde bagirsaklar fazla calisti :) heralde boyle bisi yapio ise yarar ins. valla karnimin sesine uyandim uyuyamadim bidaha
Benim cır cır durduGaliba ishal ederek zayiflatiyor
Kiraz sapı çaýi da iyi.onu da deneyebilirsin.valla ben daha dun basladim bakalim neler olacak gorcez ay benim karnimdan surekli sesler gelio valla yaa grr hrrr grrr bagirsaklar harekete gecti bende daha ishallik yok bakalim
Kiraz sapı çaýi da iyi.onu da deneyebilirsin.
Dene tabi.kiraz sapinın çayı var.o da gayet basarılı.yani illa kiraza gerek yok.sunu bi deneyelim bakali canim sagolasin ins bu fayda eder etmezse kiraz sapinida deneriz tabi kiraz bulabilirsem
Bana mi sorun?alintilamadigin içjn anlamadım.hmmm sen denedinmi canim kiraz sapi cayini ?
Bana mi sorun?alintilamadigin içjn anlamadım.
Evet kullanıyorum.ama diyetsiz.memnunum.gunde 1 veya 2 tane.son bir haftadır unuttum kullanmayı.bunyeyi fazla alıştırmamak da lazım tabi.evet canim unutmusum alinti yapmayi
Yok canım,sorun degil.ben kilo vermedim çünkü diyette degildim.biliyorsun yiyip yiyip bitki çaylarıyla zayiflayamayız.ama çok guzel tuvalete çıkarıyor ,amaç buysa.diyetle desteklersen kilo verirsin diye düşünüyorum canım.peki kilo verdinmi nurbanucum nekadar verdin verdiysen ve nekadar surdu vermen cok soru sordum hakkini helal et
Yok canım,sorun degil.ben kilo vermedim çünkü diyette degildim.biliyorsun yiyip yiyip bitki çaylarıyla zayiflayamayız.ama çok guzel tuvalete çıkarıyor ,amaç buysa.diyetle desteklersen kilo verirsin diye düşünüyorum canım.
Nasıl yani yemekle aram iyi değil?o zaman zayıf olman gerekmiyor mu?hmm tmm cnm tskler benim yemekle aram pek iyi degil ama buyuzdende metabolizmam yavas calisiyo
Aaa çok ilginç.hic dr a gittin mi?arastirdin mi hangi besinleri yemen gerektigini?yok canim yemekle aram iti degil az yedigim icin vucut dengem bozuk metabolizmam yacas o yuzden bi ogun bilemedin bazen bindebir iki ogun yemek yiyorum ekmek hic yemiyorum ama yinede kilom var.. o yuzden bazen kiziyorum kimisi paso yiyor ama kilo almiyo kimiside az yiyo yinede kilolusu sirke ins. ise yarar biraz calistirir metobolizmayi gerci hala bi fark yok
Aaa çok ilginç.hic dr a gittin mi?arastirdin mi hangi besinleri yemen gerektigini?
Hemen gitmelisin.yoksa daha kötü olur durumun.sanıtım dahiliyeye gitmen gerekiyor ama sor yine de.gitmedim ama dusunmuyo degilim gidicem insallah dukkanimiz var 12 saat hergun calisiyoz hic vakit yok.. vakit bulabilirsem gidip bi baktorcam herseyime