Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

Merhaba daha onceden organik elma sirkesi kemal kukrer kullanaar var mi icindekiler kismina bakar misiniz sodyum metabisulfit yani e 223 var mi

Selamlar... Ben bugün elma sirkesi-bal-su kürüne başladım ama sabah aç karnına ve gece yatmadan içiyorum. Bu kür de yemeklerden sonra yapılıyormuş. Kafam karıştı açıkçası. Hem önce hemde sonra içmekte mideme zarar verir. Başladığım gibi gideyim bakalım fayda görmezsem bu şekilde yaparım. Siz hangi şekilde uygulayıp faydasını gördünüz acaba?

Bende iki uc gundur kullanıyorum kabızlıgıma hazımsızlıgıma cok iyi geldi insallah zayıflarım bende :KK49::KK33:

Meraba kızlar. Bu konuyu hortlatmaya karar verdim :-) tam 1 ay oldu doğum yapalı ve gitmeyen 7 kilom var. An itibariyle 77 kiloyum,boy 1.70... Gebelik oncesi 70 kilıydum. O yuzden oncelikli hedefim 70 olmak ama altınada duşersem super olur :KK71: ....
bugun bende başladım bu diyete . Çok iyi sonuçlar alınmış diye duydum. Umarım bndede aynı sonuç olur.. Şuan bnle katılck olanlar varsa birbirimize destek olabiliriz :-)

Bende dün başladım ama ben sürekli içiyorum aç tok umrumda değil yeterki doğum kilolarım gitsin öncelikle hedef 80 olmak inşallah

kizlar gercekten ise yariyormu ya bende 116 kilodan 75e dustum diyetle ve sporla ama bi turlu 60lara inemiyorum cildirmak uzereyim su kilolardan artik kurtulmak istiyorum

bende dun basladim sabah kalktigimda karnim grrr grrr bagiriyodu heralde bagirsaklar fazla calisti :) heralde boyle bisi yapio ise yarar ins. valla karnimin sesine uyandim uyuyamadim bidaha

X