Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

Bu arada 36 YAŞINDA İKİ ÇOCUK ANNESİ OLARAK 15 YAŞINDAN BERİ REJİM SAPLANTISI OLAN BİRİ OLARAK, ZAYIFLAMA KONUSUNDA DUYDUĞU HERŞEYİ YAPAN BİRİSİ OLARAK LÜTFEN SÖZLERİME KULAK VERİN;YAPTIĞIM VE HİÇ SONUÇ ALMADIĞIM, BELKİ BUGÜN TOPLASANIZ ESKİ PARAYLA MİLYAR EDECEK PARALAR HARCADIĞIM ŞEYLER;
1-ZAYIFLAMA EŞOFMANLARI
2-iÇERİĞİNDE BİBER OLAN İNCELTİZİ KREM (tv'DE ..........KORSE MERKEZİ ÇALIŞANLARINCA(2 FARKLI KADIN) REKLAMI YAPILAN)
3- TERMAL ŞORT VE TUZU (tv'DE ..........KORSE MERKEZİ ÇALIŞANLARINCA (2 FARKLI KADIN) REKLAMI YAPILAN)
4- ADINI YAZAMAYACAĞIM BİR İKİ ZAYIFLAMA HAPLARI (hAYATIMIN EN BÜYÜK HATALARI,ÇOK TEHLİKELİ)
5- İLK ÇIKTIĞI ZAMANLAR ALDIĞIM 5'İ BİR YERDE ZAYIFLAMA ÇAYLARI
6-bİR DİYETİSYENİN ÖNERDİĞİ 9'LU ÇAY. (hEM HAZIRINI ALDIM, HEM DE TEKE TEK ALIP KENDİM KARIŞTIRDIM)
7-yİNE TV'DE ALFA R..... İLACININ REKLAMINI YAPAN DOKTORUN SATTIĞI BİR ZAYIFLAMA ÇAYI.
8-Diyet band (Küçük bantklar)
9- Radyo reklamlarındaki mikroçipli diyet band (Avuç içi büyüklüğünde Büyük olan)
10-Buradaki forumlarda okuduğum, a-keten tohumlu karışım b- zencefil-zerdeçal vb. karışım c-yoğurt yeme d-..... e-... şu an aklıma gelmeyen birkaç karışım daha.
11-Sarımsak çayı ( kendim yaptım)
12- Guaranalı inceltici krem
13-Diuyetisyene de gitiim 2 ayda 2 kilo ve geri aldım fazlasıyla. Asla gitmem. Diyetisyenlere inanmam.
14-Acıkınca ye yöntemi.(Zayıflama diyetleri çöpe denilen bir yöntem)
Aklıma gelenler bunlar. çünkü bende 5 kilo saplantı oldu. çok zor veren biriyim. Şu an kabızlık gaz sorunlarmda olduğundan son çare bu karışım. Onu doğru yapmak istiyorum.

ve bunların herzaman tek başına yeterli olmadığını bilerek yediğime dikkat etteim. oNA RAĞMEN VEREMEDİM VERSEMDE HAFTALARCA UĞRAŞARAK 1, 1-5 KİLO. VALLA BUNLARI YAŞADIM KIZLAR. kARAR SİZİN.
AMA ONLARDA HAKLI ASLINDA BU ÜLKEDE DENETİMİN OLMAADIĞI VE KADINLARIN EN BÜYÜK ZAAAFININ DA KIL-TÜY VE KİLO OLDUĞUNU BİLDİKLERİNDEN YARARLANIYORLAR. ARTIK KENDİMİ ESKİSİ GİBİ 57 DEĞİL, 65 KİLO OLARAK KABUL ETMEMİN ZAMANI GELDİ SANIRIM:)))))

Bu arada 36 YAŞINDA İKİ ÇOCUK ANNESİ OLARAK 15 YAŞINDAN BERİ REJİM SAPLANTISI OLAN BİRİ OLARAK, ZAYIFLAMA KONUSUNDA DUYDUĞU HERŞEYİ YAPAN BİRİSİ OLARAK LÜTFEN SÖZLERİME KULAK VERİN;YAPTIĞIM VE HİÇ SONUÇ ALMADIĞIM, BELKİ BUGÜN TOPLASANIZ ESKİ PARAYLA MİLYAR EDECEK PARALAR HARCADIĞIM ŞEYLER;
1-ZAYIFLAMA EŞOFMANLARI
2-iÇERİĞİNDE BİBER OLAN İNCELTİZİ KREM (tv'DE ..........KORSE MERKEZİ ÇALIŞANLARINCA(2 FARKLI KADIN) REKLAMI YAPILAN)
3- TERMAL ŞORT VE TUZU (tv'DE ..........KORSE MERKEZİ ÇALIŞANLARINCA (2 FARKLI KADIN) REKLAMI YAPILAN)
4- ADINI YAZAMAYACAĞIM BİR İKİ ZAYIFLAMA HAPLARI (hAYATIMIN EN BÜYÜK HATALARI,ÇOK TEHLİKELİ)
5- İLK ÇIKTIĞI ZAMANLAR ALDIĞIM 5'İ BİR YERDE ZAYIFLAMA ÇAYLARI
6-bİR DİYETİSYENİN ÖNERDİĞİ 9'LU ÇAY. (hEM HAZIRINI ALDIM, HEM DE TEKE TEK ALIP KENDİM KARIŞTIRDIM)
7-yİNE TV'DE ALFA R..... İLACININ REKLAMINI YAPAN DOKTORUN SATTIĞI BİR ZAYIFLAMA ÇAYI.
8-Diyet band (Küçük bantklar)
9- Radyo reklamlarındaki mikroçipli diyet band (Avuç içi büyüklüğünde Büyük olan)
10-Buradaki forumlarda okuduğum, a-keten tohumlu karışım b- zencefil-zerdeçal vb. karışım c-yoğurt yeme d-..... e-... şu an aklıma gelmeyen birkaç karışım daha.
11-Sarımsak çayı ( kendim yaptım)
12- Guaranalı inceltici krem
13-Diuyetisyene de gitiim 2 ayda 2 kilo ve geri aldım fazlasıyla. Asla gitmem. Diyetisyenlere inanmam.
14-Acıkınca ye yöntemi.(Zayıflama diyetleri çöpe denilen bir yöntem)
Aklıma gelenler bunlar. çünkü bende 5 kilo saplantı oldu. çok zor veren biriyim. Şu an kabızlık gaz sorunlarmda olduğundan son çare bu karışım. Onu doğru yapmak istiyorum.

ve bunların herzaman tek başına yeterli olmadığını bilerek yediğime dikkat etteim. oNA RAĞMEN VEREMEDİM VERSEMDE HAFTALARCA UĞRAŞARAK 1, 1-5 KİLO. VALLA BUNLARI YAŞADIM KIZLAR. kARAR SİZİN.
AMA ONLARDA HAKLI ASLINDA BU ÜLKEDE DENETİMİN OLMAADIĞI VE KADINLARIN EN BÜYÜK ZAAAFININ DA KIL-TÜY VE KİLO OLDUĞUNU BİLDİKLERİNDEN YARARLANIYORLAR. ARTIK KENDİMİ ESKİSİ GİBİ 57 DEĞİL, 65 KİLO OLARAK KABUL ETMEMİN ZAMANI GELDİ SANIRIM:)))))

merhaba kızlar. uzun bir aradan sonra yine ben! En son geçen ay Dr. Aytuğ'a güvenerek aldığım fatb....k 1 kutu kullanmama ve yediklerşimede dikkat etmeme rağmen hiç bir işe yaramadı gibi 400gr. da aldığımı ifde temek istiyorum. Yine aynı şekilde tam 3 hafta da yeşil kahve kullandım ama sonuç sıfır. yeşil kahve nin tek faydasını gördüğüm şey yıllardır çektiğim gaz problemini tamamen ortadan kaldırdı. Kuru fasulye mercimek vb. yiyecekleri yediğimde müthiş şişlik ve sancım olurken hiçbişeyim olmadı. mucizeydi sanki..
yeni trendim saraçoğlunun maydanoz limon kürü ve zayıflama ayakkabısıyla haftanın 7 günü 1 saaat yürüyüş,biraz dikkat etme... işe yararsa yazarım. hepinize başarılarrrr...

Yaklaşık 2 hafta oldu işe yaradı mı bende başlamayı düşünüyorumda😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben yediklerime içtiklerime dikkat etmedim makarna ekmeğe devam etmeme ve bazen yemeklerden önce bazen de sonra içmeme rağmen 3 kilo verdim :KK9: mideme bir şey olur korkusuyla bıraktım ama bu hafta yeniden başladım :KK9:

Arkadaşlar bir kaç sorum olacaktı lütfen yardımcı olun

- Bazı yerlerde yarım çay bardagı diyor ?

- Yemeklerden hemen sonra mı içicez yoksa bi süre bekliyecek miyiz

Arkadaşlar bir kaç sorum olacaktı lütfen yardımcı olun

- Bazı yerlerde yarım çay bardagı diyor ?

- Yemeklerden hemen sonra mı içicez yoksa bi süre bekliyecek miyiz

canım benim bildiğim 1 bardak sıcağa yakın suya,1 çorba kaşığı elma sirkesi atıp,yemeklerden yarım saat önce içmek,bende elma sirkesine başladığım zamanlarda topik açmıştım,orda herkez bu şekilde kullanarak kilo verdiler :KK34:

canım benim bildiğim 1 bardak sıcağa yakın suya,1 çorba kaşığı elma sirkesi atıp,yemeklerden yarım saat önce içmek,bende elma sirkesine başladığım zamanlarda topik açmıştım,orda herkez bu şekilde kullanarak kilo verdiler :KK34:

canım ben o topıgı okudum sen bal kullanmadım demişsin ben eklıyorum acaba bı zararı olurmu bıde öğlen nasıl içiliyor

triendy merhaba senin açmış olduğun başlığın gizli takipcisiyim:)))bende bugün başladım içtim sabah zorlanmadım yani içerken midem bulanmadan içtimm umarım faydasını görürüm tşkler paylaşınların için

triendy merhaba senin açmış olduğun başlığın gizli takipcisiyim:)))bende bugün başladım içtim sabah zorlanmadım yani içerken midem bulanmadan içtimm umarım faydasını görürüm tşkler paylaşınların için
rica ederim:KK16:umarım faydasını görürsün:nazar:
canım ben o topıgı okudum sen bal kullanmadım demişsin ben eklıyorum acaba bı zararı olurmu bıde öğlen nasıl içiliyor

evet canım ilk aylarda bal kullanmadan içmiştim,çünkü o şekildede kullanılıyormuş bide nette bazı yorumlar kafamı karıştırmıştı,bal kilo aldırır falan yazıyodu,
neyse balsız gayet rahat kullandım,ama sonra ballada denedim,etki bence aynı ama bal midesi hassas olanlar için daha iyi sanırım,mideyi koruyo,ama benim midemde sorun yok şükür,oyüzden kısa süre ballı kullandıktan sonra yine balsız içmeye devam etmiştim:KK34:ballı balsız hiç bi sorun olmaz içebilirsin:KK23:

valla her öğünden yarım saat önce deniliyo,ama aslına bakarsan ben sabah aç karına,akşam aç karına bide gece yatmadan yarım saat önce içmiştim hep:nazar:

anladım peki hangisi daha etkili bu topic'te olan mı yemeklerden sonra yarım su bardagı, yoksa senin dediğin şekilde mi daha etkili?

ılık suya atıyoruz sanırım. sabah akşam dediğin gibi deneyim inşallah sonuç alırım. peki ortalama herkes ne kadar kilo verdi

ben de bugun basladim sabah ac karnina ve gece yatmadan once bir su bardagi ilik suya yaklasik br corba kasigi sirke ekleme seklinde
umarim ise yarar :97:

Merhaba ben 17 yasindayim
Bu karisimi 1 gun uyguladim
Ama sonra aklima ilac kullandigim geldi. Diane 35 ilacini kullaniyorum. Bu karisimi gunde 2 kez kullanmam sorun olur mu? Cok sorun olucagini dusunmuyorum aslinda, sonucta 2 tatli kasigi inceltilmis sirke zarar vermez gibi geliyor. Ama yine de sizin fikirlerinizi almak istiyorum.

1 gun icinde 57.4ten 56.8e dustum

bende bir dönem denedim ve gercekten işe yaradı :KK51: düğünüme az kaldı bidaha başlayayım dıyorum gunde 1 bardakla inş. yine sonuç alırım :KK54:

Kızlar bu karışımı günde kaç kez içiyosunuz tadı çok pis ya ıyyy ama mecbur yapacam

Yemeklerden önce mi sonra mı?
Bende sanıyorum ki su gibi istediğin zaman içilcek :KK70:

Ahahaha canim ya, sirke bu sonucta bence gunde 2 kereden fazlasi zarar verebilir midene :) Ac karnina icmelisin diye dusunuyorum, ben ac karnina denedigimde kilo verdim, tok karnina etki etmedi.

X