Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

günaydın kızlarrrr, hala adetim gelmedi bende forma devam, activia kahvaltı ve form bisküviler aldım ara öğünlerime, bu arada hikayemi anlatayım...

boyum 165 kemikli bi yapım var 68 kiloyla evlendim ( sadece göbeğim vardı zayıftım yani 68 de ) kansızlık var bende dra gittim ilaçlar verdi oldum 70 71 72 73 74 75te kaldım 1 sene içinde aldım ilaçlar yüzünden. derken 75le hamile kaldım 100le doğurdum, 15 kilom 4 ay içinde gitti,85 kiloyla emzirme sürecimde (4. ayda işe başladım tekrar) 1,5 sene yaşadım. emzirme bitti başladım sirkeli suya yeşil çaya öğlen çorba salata akşam atıştırmalık yemekle oldum 80... ve hala 80le yaşıyorum şubat haziran arası vermiştim o 5 kiloyu hazirandan beride 80den inemedim..........

bence muhteşem ve azimli bir kilo verme süreci anlatmışsın bize takdir ettim seni cigsel2010 =)

zaman zaman kilo verme durabiliyor,bundan 2sene önce diyetisyene gittiğimde yine kilo verme sürecimde durgunluk yaşamıştım,doktorumun dediği şey şuydu,sizle de paylaşayım kendinize pay çıkartın. Sürekli aynı beslenme tarzıyla gidersen en başta kilo verirsin bir süre sonra bu durur demişti,ve benim diyet listem değiştirmişti.Yani demeye çalıştığım kilo vermeleriniz durduysa beslenme alışkanlığınızda bir değişiklik yaratın,bu şekilde kilo vermemizin devam edeceğine inanıyorum =) durmak yok gitsin kilolar=)

teşekkür ederim hayatım, aynen bütün diyetisyenler söylüyor bunu evet bi kız arkadasımda demişti, kilo verdikten sonra vücut kendini dinlenmeye ceker dedi bi süre napsanda veremessin değiştir beslenmeni demişti, aynen artık yeşil çayda çorba salata yememde sirkede yaramıyor işe, ama şimdilerde activia kahvaltı ve form bisküvilere veriyorum kendimi yemek yemem gene dikkatli tabiki ve hamur işleri asla asla yasak artık bana devam yaaaa aynen 5 kilomu daha verip sonra 70 i hedefliyorum.

MAşallah bende istiyorummmmmmmm sağlıcakla gitsinler
sirkeli suya başladım midem bir garip oluyor fakat hemen üstüne kepekli ekmekten ve azcık krem peynir + yarım domatesten ve 1 biberden oluşan kahvaltmı yapıyorum
öğle 5 kaşık special k ve 1 ortaboy kase yoğurdum
aralarda şekersiz kahve yeşil çay 1 elma gece de küçük bir kase yoğurttu
akşam ekmeksiz yemek 30 dk yürüyüş egzersiz 2 günde gramla gidiyor dün akşam yemeği fazla kaçırdım hemen geri geldi
bu iştahımı zor durduruyorum sağlıcakla onu kesmem gerek benim
ben geçen sene böyle yaparak 5 ayda sporsuz bir şekilde 15 kg vermiştim bu yıl 6 aydır düzensiz inişli çıkışlı 9 kg

Maşallah =) aynen devam sipsirine bu şekilde harika bir vücuda sahip olacaksın inanıyorum =)

sabah elmlı sirkeli su
kahvaltı
öğle:)utanarak yazıcam salep 1 elmalı kurabiye eşimin zoruyla 1 lahmacun çok kzıgınım ona ama kıaymıyor bana sen yemezsen bende yemem diyor allhım nöbet sonraları hep facia zaten hele evde bikaçgün kaldığında ille tatlı olcak eee yapıpta yemekte çok güç.hemde tatlı

akşam bi kase pırasa acıkmadım daha
bir bardak yeşilcay içtim

bu saate kadar elmalı sirkeli suyumu bitirdim şimdi su içicem....

durum bundan ibaret ..

kanma eşineee =) erkekler hep böyleee =) benim erkek arkadaşım da çok ısrar ediyor kıyamıyorum diyor ama ısrar edince kıydığını anlatıyorum ona,sen al ben seninkinden söz bir lokma alacağım diyorum, sende bu yolu dene bakalım=) ben öğleni abarttığım zaman akşam yemeğini yemiyorum aksam bı meyve yıyıyorum sadece dengelemeye çalışıyorum.

kızlaaarrr bugun 10.gün 73.4cıktım tam 2.8 kilo gitmiş çok mutluyum=)

ama kızlar bir sıkıntım var ve hergün tuvalete çıkamıyorum ben.dıyetısyene gittiğimde dyetisyenin en dikkat ettiği şey hergün gün aşırı tuvalete çıkmam olmuştu. bi hal çare söyleyin kızlar ne yapabilirm her gün tuvalete çıkabilmek için siz neler yapıyorsunuz??

herkese slmm

sabah aç 1 pet şişe su çtim dışarda kahvaltı yaptık sirkeli su yanımada almadım

kahvaltı yarım salatalık 4/1 domates 1 dilim peynir 4/1 simit

sonra 1 şekersiz kahve

öğle 1 büyük elma 1 kase pırasa yemeği

akşam yememek istiyorummmmmm:) dünün telafisiiii

şöyle su elimin altında olmayınca içmek aklıma gelmiyor birde ben limonlu suyu daha çok seviyorum sade su bıkkınlık veriyor daha önceki dietlerden kalma sıkıntım bu

eşim markete gidip bana 10 şişe 2lt su aldı hergün o şekilde su içeceğim

birde bu elmalı sirkeli su bende de kabızlık yaptı

hadi bakalım ben birazdan yürüyüşe çıkacağım:)

gitsin kilolarrrrrr:)

canım hatırladım tabi iyiyiz çok şükür oğlum oldu canım sen nasılsın varmı hamilelik

konu çook uzun zaman önce açılmış ama ben de bugün başladım ( Malum yaz aylarında aldığımız kiloları verme dönemine girmiş bulunuyoruz Hala elma sirkesi kullananlar varsa tecrübelerini benimle paylaşabilir mi? ya da benimle beraber bu yola çıkmak isteyenler olabilir mi? (

merhaba...bende bu akşam başlıcam sirke+bal kürüne 3-4 yıl önce bu kürü sadece sirkeli yaptığımda gerçekten faydasını gördüm 2 ay olmadan 14 kilo vermiştim...şimdide emziriyorum bebeğim 6 aylık ek gıdaya başladığım için oyüzden kalori sayımı yaparak diyete başladım emzirdiğim için yememden kesemiyorum malesef sadece 1100 kalorilik yiyorum ve hergün 3 lt su içiyorum...bir hafta önce bal+tarçın kürünü(bir hafta denedim) yapmıştım yakalşık bir aydır 4 kilo verdim evde egzersizde yapıyordum ama buaralr uykusuz gecelerden dolayı yorgunluk var egzersizde yapamıyorum...

ben bu kürü bir hafta falan yaptım ve ishal oldum acaba başına böyle bişey gelen var mı

ben de bu karışıma bu sabah başladım...4 gündür de sıkı rejimdeyim, bakalım kaç kilo gidecek. ben sıcak olarak sabah içtim bir de az önce içtim az sonra yürüyüşe çıkacağım, metabolizmamı hızlandırsın diye...

Merhaba bende bu kürü uyguladım ve baya baya farketti ama daha yolum var bir kaç kilo daha vermem gerek :)

Selam,

Kizlar siz bunu yemekten önce mi yoksa yemekten sonra mi iciyorsunuz?
kafam karisti benim, bazi sitelerde okuyorum yemekten önce yaziyor, bazi sitelerde yemekten sonra yaziyor...

Peki ya siz nasil yapiyorsunuz??? :18:

3000 yıllık bir geçmişi olan elma sirkesi antik Mısır döneminde ve Hipokrat tarafından da tedavi amaçlı kullanılırmış. Günümüzde zayıflattığı iddia edilen elma sirkesinin aslında sayısız faydası bulunmaktadır.

Vücudu temizler
Etkili bir detoks ürünüdür, vücudu toksinlerden arındırır, böbrek ve karaciğeri temizler, canlılık verir, cildin daha parlak görünmesini sağlar.

Şeker hastalığı
Şeker hastalığında faydalıdır. Günde 1 yemek kaşığı elma sirkesi tüketen diyabetli bireylerin daha düzenli kan şekerine sahip oldukları araştırmalarca desteklenmekte. Ayrıca diyabetli hastalarda HDL, iyi kolesterol seviyesinde de artış gözlenmiş.

Kilo kaybı
Elma sirkesinin yağ yakımını sağladığına dair bir düşünce vardır. Keşke kilo vermek o kadar basit olabilse. Sadece elma sirkesi sindirimi hızlandırdığı ve ödem atımını sağladığı için kilo verme programınızda destek olabilir. Diyetisyen Özlem Sert Aydın

Hipertansiyon
Kan basıncını düşürücü etkisinden dolayı elma sirkesi hipertansiyonda faydalı olabilir. Ama hipotansiyon rahatsızlığında çok fazla tüketilmemesinde fayda var.

Fazla tüketiminden kaçının
Günde 2 yemek kaşığı ve üzeri tüketimlerde sindirim sisteminde ve tansiyonda problemler olabilir. Bazı ilaçlarla etkileşim yapabilir. Tüketirken asla tek başına değil su ile karıştırarak tüketin.
http://saglik.milliyet.com.tr/elma-...lik/yazardetay/17.09.2012/1597967/default.htm

arkadaşlar bu karışımı dolapta saklamak zorunda mıyızx? Çünkü internette tarfilerde hep ılık ballı sirkeli su diyor. Diyetisyenklerde hep oda sıcaklığında su der ya!
Ben orda takıldım. sabah öğle akşam aç karnına içmeye başladım. Tok içtim 3 hafta hiçbişey değişmedi. Bunu 1 haftası diyet de ekledim. Zaten günde 340 dk. yürüyordum. Birde aç deneyeceğim. O yüzden de soğuk içim zor. her öğünde yeniden bardak bardak hazırlıyorum. İşte olunca zor oluyor.
ÖZETLE ,Bu karışımı 4 bardak ya,hazırlasam da oda sıcaklığında dursa 1,5 gün içiyorum. bişey olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…