• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elma sirkeli Sarımsak kuru ayda 7.8 kilo atalim

Bitgi caylari icerek zayifladinizmi hic

• Evet

OY: 4 20,0%
  • Hayir

OY: 5 25,0%
  • Hic kulanmadim

OY: 3 15,0%
  • Icdimde zayiflamadim

OY: 6 30,0%
  • Icdimde zayifladim

OY: 3 15,0%

• Ankete Katılan
    20
Geçmiş olsun tekrar.Diyet ve spordan bağışıklığın düğmüştür. Bağışıklığını güçlendirecek şeyler ye.adet grip diyet üst üste gelince zor olmuştur.
Fırsat bulursan dinlen.
Canin dun yaz sebzeleri kabak havuc falan bir suru sebzeden corba yapdim limonda katdim icine ondan icdim bol bol.
Bugunde sebze yemegi yapdim amma ayak uste zor duruyordum kendime ayrimci
Aslında ben nisan ortasından beri diyetteyim.89 ile başladım bugün 75,5 kiloyum. Ara ara durma oldu ama diyete alıştım artık.
Ekmek günde bir dilim tam buğday yiyorum , pilav yemiyorum arada 3 kaşık bulgur bazen.şeker yok. Bol su, yeşil çay, bol tarçın. Leslie yapıyorum fırsat buldukça.
Kiz masallah iyi gidiyor.
Az az gitsin kalici gitsin .

Ayrimcilik yapamadim izqara yerine yagda kizartdim biber kabak patlican domates falan .
Yedim oglen .
Bugun karpuzda yemisim .
Ay pilates topu koşu bandi gozumun onunde duruyor amma halim yok ki spor yapayim bakib bakib duruyorum iylesim yapmadigim sporlarin gunun cikardirim

Canin dun yaz sebzeleri kabak havuc falan bir suru sebzeden corba yapdim limonda katdim icine ondan icdim bol bol.
Bugunde sebze yemegi yapdim amma ayak uste zor duruyordum kendime ayrimci

Kiz masallah iyi gidiyor.
Az az gitsin kalici gitsin .
Tavuk suyuna çorba çok iyi geliyor gribe.onu da deneyebilirsin.tabi gribin esas tedavisi bol dinlenmek.
Bence de az az gitsin bir daha gelmesin kilolar canım. Sen de hastalıktan iyileş güzel kilo verirsin.

Merhaba canim bence biz tanişiyoruz seninle dimi kiz öbür topigimde yazmişdin sen .
Sagol canim iyi gidyor bence 1 hafta oldu iceli baya kendinde hiss ediyorum ki az az yaglardan gidiyor.
Wimdi adet oldum bitsin adetim tartilcam .
Adet olanda beden su topluyor tartida ceki normalden fazla geliyor o yuzden regil bitsin odem gitsin tartilcam 79 la basldim gorum 1 haftada gitdimi .
Amma kendimde hiss ediyorum ki azda olsa zayiflamisim birde ki sarimsak kuru normalde ilk 2 haftadan sonra dahada vucutdan yag yakiyor.
Bire bir kendim yapdim kecen sene şahit oldum ki ne kadar zayiflamişdim vucutda harda toparlanmiş fazla yaglar varsa onlar parcalanir.
Evet ben yazmistim onceki topiginize, tanisiyoruz oradan :) bizde limonlu sarimsak var , kolesterolu dussun diye babama yapmistik. Ama ayni etki olur mu ki ? Yoksa kendim mi yapayim sirkeyle ? Hadi insallah vermissinzidr kilo. Gecen sene ne kadar vermistiniz kilo ?

Evet ben yazmistim onceki topiginize, tanisiyoruz oradan :) bizde limonlu sarimsak var , kolesterolu dussun diye babama yapmistik. Ama ayni etki olur mu ki ? Yoksa kendim mi yapayim sirkeyle ? Hadi insallah vermissinzidr kilo. Gecen sene ne kadar vermistiniz kilo ?
Canim bense sirke sarimsax hazirla beklet ve basla .
Ben diyete 105 Kq la basladim simdi 79 kq aslinda 75 indim sonra kaltdim amma insalah hedefim ilk once 70 daha sonra 60 olmakdir yani verilesi kilom hala cok cokdur

Gunaydin gununuz guzel kecsin hepinize iyi hafta sonlari dilerim.
Kizlar bugunden karabugday diyetini uyguluyacam 10 gun .
Insallah sarimsak kuru ve karabugday diyetini birlikde uygulayib guzel sonuc alarim .
Allah irademi artirsin insallah kacamak yapmadan dieyrimi surdureyim.
Bugun ki ilk menum resim atiyorum ve detaylari.

Screenshot_20170722-091842.png

Sabah durunca ilk işim karabugdayi yikayib tencerede uzerine kaynar su ekleyib kabagin kapatib bekletmek.
Karabudayi asla pişirmiyorum.
Simdi kahvalti menum .
4 yemek K karabugday
3 k yogurt ustune pel biber.
1 domates
1 salatalik
Yarim tatli biber.
1 elma ustune tarcin serpdim.
Kucuk pparca peynir.
Yesil cayim(tarcin toz zencefil yarim limon 3 k yesil cay1 L kaynar su)demledim gun boyu icecem bunu.
Ayrica hergun bir bitgisel cayla diyetimi desteklerim artik ne olursa olsun kararliyim bu defa def olsun bu pis yaglar.
Hadi insallah .
Hadi katilin bana hergun menulari paylasalim bir birimize destek oluruz. Allah yardimcimiz olsun.
Bugun kirip sanki azacik hafifledi amma simdide burnum fene sular seller akiyor sanki akiyor oyle.

Bu diyet gunnicinde ara ogunlerle desteklemek lazimdi mesela ara ogunlerde salatalik meyva domates karpul kavun
Leblebi badem findik ceviz hurma kahve (sade)yesil cay yogurt
Yulafli yogurt .
Boyle seylerle yapilir amma tabiki hepsin bir arada yenilmeyecek :KK17:

Allahim :dua::dua::spor:budefa kilolar gitsin artik bikdim duraklmaa doneminden gitsin artik kilolar insallah allah yardimcim olsun bana başari dileyin dua aedin bana katilin beraber motive olalalim :KK15:

Hadi kizlar icinizda zayiflamaq isteyen yokmu neden bana katilmiyorsunuz
Hadi markete sirke sarimsaklarinizi alin adin tursu koydugum bu kuru yapin .
15 gun sonra beraber icelim paylasalim neler oldugunu.
Ben kecen sene yapdim faydasin da gordum.
Kalici kilo verdim hemde yaglardan gittdi .
Iciyorsun yaglari yakib keciyor.
Yazmak isteyen cesaretli arkadaslari topigime bekliyorum.
ama ben sirke icemiyorum ki :/

Canim bense sirke sarimsax hazirla beklet ve basla .
Ben diyete 105 Kq la basladim simdi 79 kq aslinda 75 indim sonra kaltdim amma insalah hedefim ilk once 70 daha sonra 60 olmakdir yani verilesi kilom hala cok cokdur
Cok iyi kilo vermissin masallah. Benim 15 kilo vermem lazim. Bu sarimsak sirkeyi yapsam diyet de yapsam sence bir ayda 8,9 kilo verebilir miyim canim :)

Back