- 15 Mayıs 2017
- 271
- 199
- 18
- 38
- Konu Sahibi Gunel huseyinzadeh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun arada pasta gibi kaçamakların olmasa gayet güzel gidiyorsun aslında.Gunaydin buda kahvaltim
Salam canim hay kesge agzimi tutsaydim da yemeseydim .Afiyet olsun arada pasta gibi kaçamakların olmasa gayet güzel gidiyorsun aslında.
Kolay gelsin.
Canım kabuk tarçın yada toz tarçın kullan. Tatlı isteğini güzel kesiyor. Tarçınlı süt, yada bitkisel çaylarına kabuk tarçın at.ben de işe yarıyor. Tatlı istediğimi kesti.Salam canim hay kesge agzimi tutsaydim da yemeseydim .
Amma regil vaxtim geldise tatli istegim tutuyor sanki cildiracak kimiyim tatli yedim se o istegim oluyor.
Kiz katil bana beraber zayiflayalim
Afiyet olsun bugün daha iyi menün.Merhaba gunlugum ugrayan gelen giden olmamis yenede bas basayiz .
Bugun cok sicakdir hava nefes bile almak olmuyor.
Eve meyve sebze almak icin bazara getdim veris yapmadim.
Yuruyerek gedib geldim.
3 km yurus .
Bugun sabah peynir ekmek kavun yedim.
Oglen zeyytin yagli kabak patlican biber domates falan eklenmis sebze yemegi yedim.yaninda kavun karpuz kucuk dilim kepek ekmek .
Cocuklari kiresden simdi ara ogun yapdim karpuz peynir azda kepek ekmek
Canim sagol he katiyorum tarcin kabugu yesil cayima da atiyorum amma bu tatli istegi oyle ki onu tonlarca tarcin karşisin sanki alamaz kimi bugunde hafif kahvalti yapdim kavun peynir lor peyniri azda ekemek simdi de tarcinli yesil cay içcem .Afiyet olsun bugün daha iyi menün.
Ay hangi cay acaba cok merak ettim bana da yazabilir msiniz :)Eczanede çalışıyorum bi çay vardı kadın bi ayda mi iki ayda mi 6 7 kilo vermişti ve kadın hala gelip aliyo ise yarıyor diye tabi yanında birazda boğazını kismis:)
Merhaba canim bence biz tanişiyoruz seninle dimi kiz öbür topigimde yazmişdin sen .Gunel hanim merhaba guzel gidiyorsunuz. Sarimsak kuru de ilgimi cekti. Benim normalde tansiyonum dusuktur acaba daha da dusurur mu tansiyonumu diye endise ettim , bende denemek isterdim yoksa kurunuzu
Geçmiş olsun. Yaz gribi de çok kötü oluyor. Ben de yeni yeni iyileştim.Bugun cok hastayim amma mecburen gitdim toplantiya.
Dişarsi bir sicak anlatamam
Bak tatlim yerimden kalkasim yok spor falanda yapamiyorum bir tarafdan adet oldum birtaragdan kirib iyce halsizledimGeçmiş olsun. Yaz gribi de çok kötü oluyor. Ben de yeni yeni iyileştim.
Sagol canim benim sende nasil gidiyor diyetGeçmiş olsun. Yaz gribi de çok kötü oluyor. Ben de yeni yeni iyileştim.
Geçmiş olsun tekrar.Diyet ve spordan bağışıklığın düğmüştür. Bağışıklığını güçlendirecek şeyler ye.adet grip diyet üst üste gelince zor olmuştur.Bak tatlim yerimden kalkasim yok spor falanda yapamiyorum bir tarafdan adet oldum birtaragdan kirib iyce halsizledim
Aslında ben nisan ortasından beri diyetteyim.89 ile başladım bugün 75,5 kiloyum. Ara ara durma oldu ama diyete alıştım artık.Sagol canim benim sende nasil gidiyor diyet