• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elma sirkeli Sarımsak kuru ayda 7.8 kilo atalim

Bitgi caylari icerek zayifladinizmi hic

• Evet

OY: 4 20,0%
  • Hayir

OY: 5 25,0%
  • Hic kulanmadim

OY: 3 15,0%
  • Icdimde zayiflamadim

OY: 6 30,0%
  • Icdimde zayifladim

OY: 3 15,0%

• Ankete Katılan
    20
Screenshot_20170719-102646.png

Bugun Regil oldum .
Adet sancisindan simdi kanepede kivriliyorum kendime papatya rezene nanae falan katib bitgisel caylar demliyorum..
Cok pis agrim var .
Dun o kadar fitbes pilates yapdim ki amma bugun spor yapamadim amma hicde oturmadimda cok aktiv isler gordum haraketli gun kecdi

Merhaba gunlugum ugrayan gelen giden olmamis yenede bas basayiz .
Bugun cok sicakdir hava nefes bile almak olmuyor.
Eve meyve sebze almak icin bazara getdim veris yapmadim.
Yuruyerek gedib geldim.
3 km yurus .
Bugun sabah peynir ekmek kavun yedim.
Oglen zeyytin yagli kabak patlican biber domates falan eklenmis sebze yemegi yedim.yaninda kavun karpuz kucuk dilim kepek ekmek .
Cocuklari kiresden simdi ara ogun yapdim karpuz peynir azda kepek ekmek

Salam canim hay kesge agzimi tutsaydim da yemeseydim .
Amma regil vaxtim geldise tatli istegim tutuyor sanki cildiracak kimiyim tatli yedim se o istegim oluyor.
Kiz katil bana beraber zayiflayalim
Canım kabuk tarçın yada toz tarçın kullan. Tatlı isteğini güzel kesiyor. Tarçınlı süt, yada bitkisel çaylarına kabuk tarçın at.ben de işe yarıyor. Tatlı istediğimi kesti.
Tatlı isteğinde hurma, kuru incir, kayısı gibi yemişler de işe yarıyor.

Merhaba gunlugum ugrayan gelen giden olmamis yenede bas basayiz .
Bugun cok sicakdir hava nefes bile almak olmuyor.
Eve meyve sebze almak icin bazara getdim veris yapmadim.
Yuruyerek gedib geldim.
3 km yurus .
Bugun sabah peynir ekmek kavun yedim.
Oglen zeyytin yagli kabak patlican biber domates falan eklenmis sebze yemegi yedim.yaninda kavun karpuz kucuk dilim kepek ekmek .
Cocuklari kiresden simdi ara ogun yapdim karpuz peynir azda kepek ekmek
Afiyet olsun bugün daha iyi menün.

Afiyet olsun bugün daha iyi menün.
Canim sagol he katiyorum tarcin kabugu yesil cayima da atiyorum amma bu tatli istegi oyle ki onu tonlarca tarcin karşisin sanki alamaz kimi :eek:bugunde hafif kahvalti yapdim kavun peynir lor peyniri azda ekemek simdi de tarcinli yesil cay içcem :kahve:.
Birazda yaz kiripi olmusum sanirim bugunde kiresde valdyinlerle toplanti var nasil gidecem hic bilmiyorum o_O:KK61:

Gunel hanim merhaba guzel gidiyorsunuz. Sarimsak kuru de ilgimi cekti. Benim normalde tansiyonum dusuktur acaba daha da dusurur mu tansiyonumu diye endise ettim , bende denemek isterdim yoksa kurunuzu

Gunel hanim merhaba guzel gidiyorsunuz. Sarimsak kuru de ilgimi cekti. Benim normalde tansiyonum dusuktur acaba daha da dusurur mu tansiyonumu diye endise ettim , bende denemek isterdim yoksa kurunuzu
Merhaba canim bence biz tanişiyoruz seninle dimi kiz öbür topigimde yazmişdin sen .
Sagol canim iyi gidyor bence 1 hafta oldu iceli baya kendinde hiss ediyorum ki az az yaglardan gidiyor.
Wimdi adet oldum bitsin adetim tartilcam .
Adet olanda beden su topluyor tartida ceki normalden fazla geliyor o yuzden regil bitsin odem gitsin tartilcam 79 la basldim gorum 1 haftada gitdimi .
Amma kendimde hiss ediyorum ki azda olsa zayiflamisim birde ki sarimsak kuru normalde ilk 2 haftadan sonra dahada vucutdan yag yakiyor.
Bire bir kendim yapdim kecen sene şahit oldum ki ne kadar zayiflamişdim vucutda harda toparlanmiş fazla yaglar varsa onlar parcalanir.

Bende iciyorum amma 20 dakka sonra kahvalti mutlaka yapiyorum cunki elim ayagim titriyor sanki midem kaziniyor o yuzden bu kuru yapib asla ac kalinmaz .
Yaz aylari sebze meyve bol du tez tez meyve yiyorum kavun karpuz allah ne verdiyse .

Bak tatlim yerimden kalkasim yok spor falanda yapamiyorum bir tarafdan adet oldum birtaragdan kirib iyce halsizledim
Geçmiş olsun tekrar.Diyet ve spordan bağışıklığın düğmüştür. Bağışıklığını güçlendirecek şeyler ye.adet grip diyet üst üste gelince zor olmuştur.
Fırsat bulursan dinlen.

Sagol canim benim sende nasil gidiyor diyet
Aslında ben nisan ortasından beri diyetteyim.89 ile başladım bugün 75,5 kiloyum. Ara ara durma oldu ama diyete alıştım artık.
Ekmek günde bir dilim tam buğday yiyorum , pilav yemiyorum arada 3 kaşık bulgur bazen.şeker yok. Bol su, yeşil çay, bol tarçın. Leslie yapıyorum fırsat buldukça.

Back