• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elma sirkeli Sarımsak kuru ayda 7.8 kilo atalim

Bitgi caylari icerek zayifladinizmi hic

• Evet

OY: 4 20,0%
  • Hayir

OY: 5 25,0%
  • Hic kulanmadim

OY: 3 15,0%
  • Icdimde zayiflamadim

OY: 6 30,0%
  • Icdimde zayifladim

OY: 3 15,0%

• Ankete Katılan
    20
Kizlar hepinize merhaba inanin halsizlik beni gucden salib kendimi bir turlu toparliyamiyorum.
Amma cokda kalori allmamaga ozen gosteriyorum 2 gun sabahlari cocuklara kirese yuruyerek apardim havalar cok sicak imkan vermiyo spor yapam

Kizlar gunaydin hepinize guzelliklerle dolu gun olsun insallah 1 ci gunden siki diyet spor baslasin bence bir duzene girmemiz lazim.
Bu 2 gun pis kecmedi sporda yapdim acik havada yurus sun o kadar yurus yapdim ki 9 km yurus yapdim gun icinde diyete bir odaklansam iyi olcakda tek basina insan biraz zor motive oluyor hadi zayiflama yolculugumuz baslasin

Screenshot_20170811-230634.png
Dunki spor tablom

Kizlar merhaba .
Bugun haftanin ilk gunu sabah erkenden kalkdim sirke sarimsak kurumden 1 bardak suyla icdim .
Ev islerine girisdim sabah kahvalti etmeye firsat bulamadim .
Oglen karpuz yogurt 1 dilim beyaz ekmek
Domates biber patlican dolmasi yedim.
Derseniz beyaz ekmek neden evde cavdar ekmeyi yada kepekli ekmek yokdu

Gunaydin arkadaslar .
Bugun benim dogum gunumdur amma hic kutlamiycam.
Qonu konsu ne kadar desedeki bir pasta yap kutlama yapalim hic kendim parti falan yapma niyetimde olmadi .
Gelelim diyete ben 4 gun once 80.600 cikdim dun tartildim
79.200 cikdim.
Ve havalar sicakdir spor falan yapamiyorum amma bir kac gunde baya yurus yapdim ayricada zerdacal cayi demleyib icdim hangisi etgiledisi bilmedim 1 .400 kq gitmis insallah ardi gelir .

Sostlar merhaba haftanin ilk gunu diyete ve spora yeniden bismillah deyerekden ilk menumu paylawiyorum.
Allahim ozu irademi guclendirsin diyetimi bawariyla devam edeyim burda paylawimlarimi sizlerle paylawayim.
Inwallah.
Sabah kahvalti menum bugun ne yapsam yazcam inwallah bu defa kararliyim kararimdan donmek yok .
Adim adim hedefime ulawana kadar yola devam .
Bu yolda bana ewlik edecekleri bekliyorum bana destek olun beraber zayiflayalim

Esas niyyetdir insallah bawarcam nasil o kilolari verdiysem yende yeniden vercem kilolari yeniden herkesi wawirtcam .
Bana ugurlar

Umarim yeni haftan bawlangicinda yeni aldihim kupamdaki yewil cay bana wifa olur duwerli olur kupalarim bana ugur getirer inwallah.
Bana ewlik edecek kararli arkadaw ariyorum zayiflayacak insadindan donmeyecek olanlari beklerim hadi kizlar hep beraber zayiflayalim bekliyorum yorumlarinizi yazin

Gunaydin kizlar bu sabah karpuz peynir ekmek kahvaltim.
Simdi karpuz kabugundan recel yapdim simdi cayla iciyorum regil olmuwum tatli istegimi bastirmak adina recelle cay icdim

Bu sabah karpuz peynir ekmek kahvaltimi boyle yapdim.
Oglen balik konservesi yedim yaninda salatalik turwusu
Dun yesil cay elma tarcin demledim dun onu icdim bugun hala bitgisel cay demlemrmiwim birwey.
Bugun canim cok sikkindir

Gunel salam burda olmadigimdan bawim qatiwiq oldugundan girib yaza bilmirdim hemde pehriz saxliya bilmirdim ama seni izliyirdim in se Allah hedefine tez catarsan mende seninleyem

Back