- 15 Mayıs 2017
- 271
- 199
- 18
- 38
- Konu Sahibi Gunel huseyinzadeh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin
Merhaba tatlim aslinda hep cvdar ekmek yada tam bugday ekmek yiorum o gun markete hic gedisim olmayinca bu ekmeyi tercih etdimCanım kolay gelsin .
normal ekmek yerine tam buğday ya da kepekli ekmek yesem daha iyi olmaz mı
Bir kac gundur evde islerimim coxlugu nedeniyle giremiyorum buraya.
Halilari yikadim ardindan komsuya yardim etdim yun dosek vardi
Yatak ucun onun yunun yuduk kurudum yunu çirparak yagi hazirladik ardindan benim yatagi yapdik 20kq yunu yuduk kurutduk cirpdik yahu kollarimda taqat kalmadi cok yoruldum bugunde alt komsumun evin su basmis evde her sey kulilmaz hale gelmis ona yardim etdim halilari yikadik aksamda yunleri cirpariz anlayacaginiz bu hafta hic spor yapmadim amma aktiv oldum spordanda agirdi bu isler yani baya kalori itirdim yememe de dikkat soyle yapdim ki hafif beslendim meyve sebze kavun karpuz gibisinden
Salam Gunel.men Sebıne coxdandı bura gırmırem gel ele bırlıkde arıqlayaqHadi kizlar destekelrinizi bekliyorum insallah yeni haftanin ilk gununden sporuma diyetime devam edcem .
Bir kac gundur diyet falan kalmadi acil toparlamam gerek yokmu aranizda zayiflamak isteyeniniz neden bana katilmiyorsunuz beraber zayiflayalim
Salam sabine mence azerisin sende .Salam Gunel.men Sebıne coxdandı bura gırmırem gel ele bırlıkde arıqlayaq
He canım AzerbaycanlıyamSalam sabine mence azerisin sende .
Buyur bacim ariqlayaqda .
Desetek olaq bir birimize.