• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elma sirkeli Sarımsak kuru ayda 7.8 kilo atalim

Bitgi caylari icerek zayifladinizmi hic

• Evet

OY: 4 20,0%
  • Hayir

OY: 5 25,0%
  • Hic kulanmadim

OY: 3 15,0%
  • Icdimde zayiflamadim

OY: 6 30,0%
  • Icdimde zayifladim

OY: 3 15,0%

• Ankete Katılan
    20
Screenshot_20170727-133529.png

Bir kac gundur evde islerimim coxlugu nedeniyle giremiyorum buraya.
Halilari yikadim ardindan komsuya yardim etdim yun dosek vardi
Yatak ucun onun yunun yuduk kurudum yunu çirparak yagi hazirladik ardindan benim yatagi yapdik 20kq yunu yuduk kurutduk cirpdik yahu kollarimda taqat kalmadi cok yoruldum bugunde alt komsumun evin su basmis evde her sey kulilmaz hale gelmis ona yardim etdim halilari yikadik aksamda yunleri cirpariz anlayacaginiz bu hafta hic spor yapmadim amma aktiv oldum spordanda agirdi bu isler yani baya kalori itirdim yememe de dikkat soyle yapdim ki hafif beslendim meyve sebze kavun karpuz gibisinden

Bir kac gundur evde islerimim coxlugu nedeniyle giremiyorum buraya.
Halilari yikadim ardindan komsuya yardim etdim yun dosek vardi
Yatak ucun onun yunun yuduk kurudum yunu çirparak yagi hazirladik ardindan benim yatagi yapdik 20kq yunu yuduk kurutduk cirpdik yahu kollarimda taqat kalmadi cok yoruldum bugunde alt komsumun evin su basmis evde her sey kulilmaz hale gelmis ona yardim etdim halilari yikadik aksamda yunleri cirpariz anlayacaginiz bu hafta hic spor yapmadim amma aktiv oldum spordanda agirdi bu isler yani baya kalori itirdim yememe de dikkat soyle yapdim ki hafif beslendim meyve sebze kavun karpuz gibisinden

Canım güle güle kirlet. Zaten spor yapmış kadar olmussun

Hadi kizlar destekelrinizi bekliyorum insallah yeni haftanin ilk gununden sporuma diyetime devam edcem .
Bir kac gundur diyet falan kalmadi acil toparlamam gerek yokmu aranizda zayiflamak isteyeniniz neden bana katilmiyorsunuz beraber zayiflayalim

Hadi kizlar destekelrinizi bekliyorum insallah yeni haftanin ilk gununden sporuma diyetime devam edcem .
Bir kac gundur diyet falan kalmadi acil toparlamam gerek yokmu aranizda zayiflamak isteyeniniz neden bana katilmiyorsunuz beraber zayiflayalim
Salam Gunel.men Sebıne coxdandı bura gırmırem gel ele bırlıkde arıqlayaq

Bu gun Seher pomıdor pendır bıber quru cay ıcmıwem
Gunorta kartof soyutması sosıs salat corek yemişem
Indı qarpuz yeyecem
Sonra ev ıslerımı görüb
20 sguat 10 deq suretlı yerımek 50 defe tullanma hereketlerı elıyecem 1.5 su ıcmısem

Kizlar merhaba .naslsiniz.
Sabis ozum turkce yaziram.ki bunlarda anlasin yazimi.
Man nece gundu ev isi banka balon day halak olfum bugunde qonsumumun doseyin dunenen yumusduq onun yunun cirpmisam.oyanan kimi yesil kahve icdim ardindan su.
Sahar sutde islanmis yulaf yedim.
7 tane siyah uzum kurusu.
Simdiye kadar 2 L su icmisim.
Bu aralar hava bizde dehset isti kecir .
Spor falan yapamadim amma yapdigim islerde bir nov spor sayilir.

Aslinda hergun duzenli evde
Disarda yurus yapan birisiyim surekli vakit buldukca kosu bandinda yurus yapityrum simdi birazcik islerin etgisiyle kosu bandina cikmaz oldum insallah hep beraber zayifliyalim kizlar bir birimizi motive edelim

Oglen karabugday yedim tatsiz tuzsuz yaninda azacik sosis.
Salat domates salatalik biber falan birde aci biber yedim metro hizlandirsin diye yedim.hava sicak biber aci gozlerimden yas geldi insallah zayiflayalim

Back