- 10 Şubat 2019
- 1.035
- 1.003
- Konu Sahibi deniz diyette
Ateşböceği | Özenti | Liliyaa | |||
hedef | 50-52 | 55 | |||
başlangıç | 63.3 | ||||
18.03.19 | 57.7 | 62.9 | 57.2 | ||
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ateşböceği | Özenti | Liliyaa | |||
hedef | 50-52 | 55 | |||
başlangıç | 63.3 | ||||
18.03.19 | 57.7 | 62.9 | 57.2 | ||
Sana sarilmak istiyorum yalniz kalinca pismanlik başlıyorBende hep kendime söz veriyorum neden bunsozu tutamıyorum neden her konuda bor fıkrım var neden
Bende kendime kızıyorum cok bilmiş gibi hersey hakkında bılgın var dıyorumSana sarilmak istiyorum yalniz kalinca pismanlik başlıyor
Ben yay burcu. Seninki ne. Burçtan mi acabaBende kendime kızıyorum cok bilmiş gibi hersey hakkında bılgın var dıyorum
Kova burcunun meraklıyım arastırmayı okumayı seviyorum sonra da duramıyotum herseye konusuyor umBen yay burcu. Seninki ne. Burçtan mi acaba
Çok geçmiş olsın canımm. Allah acil şifalar versinkızlar beni maruz görün kızım hasta
aynı canım ya. dün akşam midesinde ne varsa çıkardı. boğazı rahatsız sesi kısık. yarın dr. a gidecezKankaaaaa ses ver hele, ne yaptın gittin mi gezmeye deniz diyette
Liliii kuzum yavrumuz nasıl oldu iyi mi biraz daha
liliyaa
Ayy Allah şifa versin canım üşütmüş sıcak tutun kuzuyuaynı canım ya. dün akşam midesinde ne varsa çıkardı. boğazı rahatsız sesi kısık. yarın dr. a gidecez
Selam bebeğim. Gittim gezmeye. Basarili birgün geçirdim. Sadece sarma ve borek yedim, pastadan cok az yedim tadimlik. Aksam da menemen ekmeksiz yedim umdugumdan iyi gecti. Kendimle gurur duyuyorum.Kankaaaaa ses ver hele, ne yaptın gittin mi gezmeye deniz diyette
Liliii kuzum yavrumuz nasıl oldu iyi mi biraz daha
liliyaa
Oy gecmis olsun. Sen takip et annesi. Nasil mizmizdir kim bilir.aynı canım ya. dün akşam midesinde ne varsa çıkardı. boğazı rahatsız sesi kısık. yarın dr. a gidecez
Aha aha iyiymisBu arada gezme icin 2 sözümüde tuttum. Az konuştum ve az yedim. Bu benim hayat felsefem olsun. Az konis az ye.
Bir de gezme de benim zayıfladıgim konusu oldu cok sevindim. Cool cevaplar verdim. Biraz dikkat ediyorum, hamur isi ekmek yemiyirum hepsi bu dedim :) ay oglanin peşine koşmaktan zayifladim dedim
Yok ne deseydim.
Lor peyniri kasikla yedim
Protein elma diyeti yaptim
Kutu sütü tepeme diktim.
Marulu yoğurda batırdım, bu gunlere böyle mi geldim deseydim
İşte bu biliyordum başaracağını tebrik ederim zuzuuuuSelam bebeğim. Gittim gezmeye. Basarili birgün geçirdim. Sadece sarma ve borek yedim, pastadan cok az yedim tadimlik. Aksam da menemen ekmeksiz yedim umdugumdan iyi gecti. Kendimle gurur duyuyorum.
Çok şükür iyiyim bugun kahvaltı yumurta süt peynir, öğle ve ikindi tavuk haşlama ve 1.5 yk yulaf ezmesi 3 mil Leslie yaptım.Sen nasilsin atesbocum. neler yedin bugün.
Yarin da annemde olacagim aksam yemegine. Yine dikkat etmem lazim. Kh tan uzak durmaliyim. Cuma günü üzülürüm yoksa