- Konu Sahibi deniz diyette
al canım dinlen.bende sabah kıymalı yumurta biraz lor peyniri 1 dilim tam bugday yedim.Sabah ik yumurta bir bardak açık çay
Öğlene ne yerim bilmiyorum rapor alsam mı diye düşünüyorum çok hastayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
al canım dinlen.bende sabah kıymalı yumurta biraz lor peyniri 1 dilim tam bugday yedim.Sabah ik yumurta bir bardak açık çay
Öğlene ne yerim bilmiyorum rapor alsam mı diye düşünüyorum çok hastayım
bugün öğlen bilmiyorum akşam tavuk gögüs ızgara ve salata düşünüyorum canım.sen neler yapacaksın tartıdan ne haber?Sizlere de gunaydin ballarim.
Ates böceği gecmis olsun, al raporunu dinlen. Daha bugün sali hafta sonuna cok var.
Oyacim bugün neler yapacaksın. Ne var menude
al canım dinlen.bende sabah kıymalı yumurta biraz lor peyniri 1 dilim tam bugday yedim.
Sizlere de gunaydin ballarim.
Ates böceği gecmis olsun, al raporunu dinlen. Daha bugün sali hafta sonuna cok var.
Oyacim bugün neler yapacaksın. Ne var menude
bende idareciyim bana gel ben izin veririmMüdürüm biraz sıkıntılı ya rapor alınca sıkıntı yapıyo
Daha köyü olursam başka seçenek kalmıyor da direneyim biraz
Sağolun kızlar
Ayyyy geliyombende idareciyim bana gel ben izin veririm
nasıl oldun canım.Ayyyy geliyom
Biraz iyi gibi biraz hasta gibi günü bitirdik neysekinasıl oldun canım.
iyi olduguna sevindim canım.Biraz iyi gibi biraz hasta gibi günü bitirdik neyseki
Düşünceli arkadasım teşekkür ederim
Cansıniyi olduguna sevindim canım.
Burdayım kuzum nasılsınKizlar nerede siniz?
İlaç aldım şimdi, nane limon kaynattım inşallah iyi olcam balım. Sen nasılsınAteş böceği nasıl oldu n?
özenti nerelerdesin?Kızlar bildirim yapayım
Sabahki kilom 56.4
Kahvaltı iki yumurta ve açık çay
Öğlen 1.5 yemek kaşığı yulaf ezmesi ve yoğurt
Akşam tavuk ve yoğurt
Aralarda çay kahve
2,5 litre su içtim
7.500 adım atmısım
Şimdi nane limon kaynattım onu içip yatıcam terleyebilirsem iyi gelir
Seviyorum sizi iyi akşamlar
Olsun canım kendi ne iyi bak.Selam kizlar internet paketim tamamen bitti. Simdi esimin telden bagladim. Cevap yazamıyorum beni idare edin.