- Konu Sahibi deniz diyette
iyi ki doğdun canım nice mutlu yıllarin olsun istedigin kilo da ol inşallah.Merhaba kızlar iyi akşamlar
Bugün 30 oldum
Aynı zamanda regl oldum
Bi ton pasta yedim yüz puanı kaptım mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi ki doğdun canım nice mutlu yıllarin olsun istedigin kilo da ol inşallah.Merhaba kızlar iyi akşamlar
Bugün 30 oldum
Aynı zamanda regl oldum
Bi ton pasta yedim yüz puanı kaptım mı
Teşekkür ederim balım, hepimizin güzel yılları olsuniyi ki doğdun canım nice mutlu yıllarin olsun istedigin kilo da ol inşallah.
Teşekkür ederim balım, hepimizin güzel yılları olsun
Hepimiz aynı zamana denk getirdik ayarlasak olmazSelam kizlar regl 1 günüm her yerim ağrıyor. Gecmise bakacam simdi geliyorum.
Annende hafif Yemene sevindim balımÖncelikle annemde hafif yedim.
Sonraki gunlerde de dikkat ettim.
Bugunde fena gecmedi.
Ates böceği iyi ki doğdun. Nice yillara. 89 doğumlu musun.
Oyacim yediklerine tuz ekle. Dusuk tansiyon dan oluyor. Yumurtana yemeklerine biraz biraz tuz kat.
Saglikli beslebiyorsun.
Hahahahaha. Biz kizkardesimle denk gelince Ramazan da gizli kahvalti yaparizHepimiz aynı zamana denk getirdik ayarlasak olmaz
Masallah kanka. 30 lar guzelmis. Ben sevdim. Hadi daha evlenmiyor musun cok klise oldu. Yok mu kiz birisi merak ettimAnnende hafif Yemene sevindim balım
Teşekkür ederimmmm güzel yıllarımız olsun hepimizin evet 30 oldum
Hep birlikte regli oldukSelam kizlar regl 1 günüm her yerim ağrıyor. Gecmise bakacam simdi geliyorum.
Kaya tuzu kullanıyorum ama çok az.biraz cogaltayim.Öncelikle annemde hafif yedim.
Sonraki gunlerde de dikkat ettim.
Bugunde fena gecmedi.
Ates böceği iyi ki doğdun. Nice yillara. 89 doğumlu musun.
Oyacim yediklerine tuz ekle. Dusuk tansiyon dan oluyor. Yumurtana yemeklerine biraz biraz tuz kat.
Saglikli beslebiyorsun.
SormaHep birlikte regli olduk
Ben de kay tuzuna geçicem balım, piyasadakiler sağlıksızmışKaya tuzu kullanıyorum ama çok az.biraz cogaltayim.
Benim Cumartesi bitiyor canım 8 gün malesefKızlar cuma günü kandil biterse ins niyetlenecgim sizin bitermi?
Benimde belli olmaz kısmet bakalım.Sorma
Ben de kay tuzuna geçicem balım, piyasadakiler sağlıksızmış
Benim Cumartesi bitiyor canım 8 gün malesef
Olur inşallah da tutarsın orucunu canımBenimde belli olmaz kısmet bakalım.
Yeyince pişman olmak iyidir hatamiz i telafi ettiriyor.Bugün pazar menüsü saçması oldu. Üzgünüm.
Sabah sucuklu yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
Yarim simit
Yesillik
Öğle ablama gittim sacma oldu.
5 çiğ kofte
1 dilim su böreği
1 dilim mozaik pasta
Aksam
Tavuk göğsü ve salata.
Yarin az yiyerek dengelemem lazim. Öğle yemek icin salatami hazirladim.
Pişmanlıklar sardi 4 1 yanimi