- 10 Şubat 2019
- 1.035
- 1.003
- Konu Sahibi deniz diyette
Çalışkan insanın hali başka ya teşekkürler balımKiyamam sana. Boru degil emek emek
Buyrun Hastane Diyeti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çalışkan insanın hali başka ya teşekkürler balımKiyamam sana. Boru degil emek emek
Buyrun Hastane Diyeti
Valla tatlıya asla hayır diyemeyen ben maşallah iyi dayanıyorımHahahaha
Seni tatlıcı seniii.
Bende gezmelere gidince affetmem pasta Börek ne varsa.
Evde 3 öğün düzenli yerim.
Tavuk dürüm e bayilirim. Ama simdi biraktim bu mamalari :)
Ahahaha bi ara nazar oldum kız, okuttum kendimi hemen din kültürü öğretmenineKaşı kaşı kiskananlar var
Bende multivitamin almayi düşünüyorum. Cinko takviyeli demir ilaci filan. Du bakalim kan degerlerim belli olsun. Enerjim yükselir bunlarla.
zaten ben de onu düşünerek yazmıştım anlamışsınbasacam kaşığı deyince
Vuracam kırbacı, vurucam kırbacı repliği aklima geldi
Günaydın zuzu. düşer düşer merak etme.Günaydın güzeller, gününüz aydın olsun!! ☺☺
Tartıldım aynı bi değişiklik yok
56.7
Yarına kaldı artık umutlar
Diyetisyene gitmek icin canim. Yag kas ölçümü yapsin bana. Birwz motive olurum diye düşündümAhahaha bi ara nazar oldum kız, okuttum kendimi hemen din kültürü öğretmenine
Al kuzum direnci düşürmemek lazım, sen ne icin kan verdin
O 55.x buraya gelecekGünaydın zuzu. düşer düşer merak etme.
Süper düşünmüşsün zuzu hadi bakalım inşallah değerlerin iyidirDiyetisyene gitmek icin canim. Yag kas ölçümü yapsin bana. Birwz motive olurum diye düşündüm
sen cok esprili minnak bir kadinsin. Sevdim seni bir kerezaten ben de onu düşünerek yazmıştım anlamışsın
Canım ben 3 yıl önce 54 görmüştüm güzeldi, bi 4 kilo daha inip nasıl olacağına bakıcam. Çirkin durursa zaten kilo almak kolayKızlar hedef kilonuzu neye göre belirlediniz.
Ben boy kilo arasi -10 olmasi gerekir. İnancina yönelik
Boyum 1.63. İdeal kilom 53 olur diye düşündüm. Hedefim 55 simdi. Sonra 53 olabiler :)
evet _10 doğruKızlar hedef kilonuzu neye göre belirlediniz.
Ben boy kilo arasi -10 olmasi gerekir. İnancina yönelik
Boyum 1.63. İdeal kilom 53 olur diye düşündüm. Hedefim 55 simdi. Sonra 53 olabiler :)
ahaha deli ben de sizi seviyorumsen cok esprili minnak bir kadinsin. Sevdim seni bir kere
Baskasini sevemem
Deli diyorlar bana
Desinler değişememmmm
ahahhaO 55.x buraya gelecek
Dadadadannnn... gerilim müziği veriyorum alttanhala regl olmadım len. hamile miyim neyim
Dadadadannnn... gerilim müziği veriyorum alttan
Hadi bol şansbugün anneme gidecem misafirleri var. az yemeye çalışacam